Jump to content

Intalnire Bucuresti 14.09.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

Eu vin cu Senna si sper cu niste flash-uri ... daca vom fi in stare sa le instalam . :mrgreen: Altfel sper ca va ajunge si guru-ul nostru in materie , Abramburel , sa ne scoata din problema . :) >-

@Tommy - sa stii ca merge mult mai bine . :lavolan:

@Ami - costa mai mult de 12 mil ... sa te astepti pe la 14 mil si cu memorie , iar harta ... tot cu "tradatorul " tau vorbesti . :D

@d-ra Cristina cu Matizucul de SB , o anunt cu bucurie in sufletel ca i s-au cumparat paravanturile . :D

GPS-ul vine fara instrument de pupacit , asta fiind un accesoriu care se ataseaza separat . Dar pentru a te simti bine pot spune ca iGo-ul iti ofera si o voce barbateasca :) Si daca te-ar pupa GPS-ul ... de ce sa nu se obrazniceasca si mai mult .. si in acest caz va fi clar de ce nu se pot concentra soferitele :mrgreen:

Cine stie cum va fi vremea in weekend ???? Alezz , speli masina ?? :banana:

Offtopic : Consumul ... eh , consumul ... daca merg normal ( adica anormal cum merg eu ) este mai mic putin ca inainte ( sub 9% ) , iar daca o calc sare pe la 9,5 , dar se simte bine la demaraj ...

Consum Buc - Eforie Nord - Constanta ( Delfinariu ) - Constanta ( Acvariu ) - Eforie Nord - Bucuresti , 30,3 L , pe vre-o 549 km , ce inseamna cam 5,5 %. Tinand cont ca am avut destula greutate ( portbagaj full ) , mama , tata si eu . Viteza maxima atinsa 170 km/h , la intors ( cu portbagajul fara 2 bagaje si fara tata ( in masina :) ) . Super drumul , cu mentiunea ca la dus nu am stiut sa o iau prin Vitan catre Autostrada Soarelui si am ocolit putin , pe autostrada multe limitari tampite de viteza de 60 / 40 km/h , doua radare in masini stationare , iar pe la mare dezastru cu parcarile si cu blocatul rotilor ... asa ca aveti grija care mai ajungeti pe acolo si pe unde parcati )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...