guru Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Ce ai patit Alezzule, unde l-ai uitat pe ZULU? Link to comment
Sharpe Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Daca e joi...sunt de serviciu!Apar dupa ora 22:00. Link to comment
marius_eugen Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Eu vin cu Senna si sper cu niste flash-uri ... daca vom fi in stare sa le instalam . Altfel sper ca va ajunge si guru-ul nostru in materie , Abramburel , sa ne scoata din problema . >- @Tommy - sa stii ca merge mult mai bine . @Ami - costa mai mult de 12 mil ... sa te astepti pe la 14 mil si cu memorie , iar harta ... tot cu "tradatorul " tau vorbesti . @d-ra Cristina cu Matizucul de SB , o anunt cu bucurie in sufletel ca i s-au cumparat paravanturile . Link to comment
steph Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Daca nu aveam eu 80% ... Link to comment
Tommy Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 (edited) ME Si consumul? Tot mic, asa-i? Edited September 14, 2006 by Tommy Link to comment
Ami Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 ... cel mai ieftin GPS, costa cam 12 000 000! Da, poate, dar nu se compara cu Method...sau se gasesc si GPS-uri care sa te pupe?!? Link to comment
iulia Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Atata ar mai trebui... Link to comment
marius_eugen Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 GPS-ul vine fara instrument de pupacit , asta fiind un accesoriu care se ataseaza separat . Dar pentru a te simti bine pot spune ca iGo-ul iti ofera si o voce barbateasca Si daca te-ar pupa GPS-ul ... de ce sa nu se obrazniceasca si mai mult .. si in acest caz va fi clar de ce nu se pot concentra soferitele Cine stie cum va fi vremea in weekend ???? Alezz , speli masina ?? Offtopic : Consumul ... eh , consumul ... daca merg normal ( adica anormal cum merg eu ) este mai mic putin ca inainte ( sub 9% ) , iar daca o calc sare pe la 9,5 , dar se simte bine la demaraj ... Consum Buc - Eforie Nord - Constanta ( Delfinariu ) - Constanta ( Acvariu ) - Eforie Nord - Bucuresti , 30,3 L , pe vre-o 549 km , ce inseamna cam 5,5 %. Tinand cont ca am avut destula greutate ( portbagaj full ) , mama , tata si eu . Viteza maxima atinsa 170 km/h , la intors ( cu portbagajul fara 2 bagaje si fara tata ( in masina ) . Super drumul , cu mentiunea ca la dus nu am stiut sa o iau prin Vitan catre Autostrada Soarelui si am ocolit putin , pe autostrada multe limitari tampite de viteza de 60 / 40 km/h , doua radare in masini stationare , iar pe la mare dezastru cu parcarile si cu blocatul rotilor ... asa ca aveti grija care mai ajungeti pe acolo si pe unde parcati ) Link to comment
Pedala Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Referitor la GPS. Cumparati-va PDA-ul si receptorul de GPS. Soft-ul se mai gaseste si prin alte parti Link to comment
MethodRO Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Multumesc pt complimente Ami. Oricum imi pastrez statusul de pupacios la care s-a adugat si cel de GPS. Daca are cineva nevoie de soft sa imi zica si o sa-i aduc la intalnirile din B. Link to comment
cristina_boboc Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Multumesc pentru ajutor. Link to comment
sebian Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 deci n-a fost nimeni aseara, nu?....ca de obicei Link to comment
Recommended Posts