Immortal Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ca sa nu mai ramana iar pentru ultima suta de metri, m-am gasit eu sa deschid topica. Deci, trecem la ora de iarna? 15.00 - direct in Cafe D'art sau tot la Baza Nautica? 1) Immortal Link to comment
mike.omega Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Corect, ora 15:00 Cafe D'art! 1. Immortal 2. Mike.omega cu tot cu cd-uri dupa el Link to comment
steph Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 1. Immortal 2. Mike.omega cu tot cu cd-uri dupa el 3. steph Vin si eu in vizita sambata asta. Link to comment
paul_marines Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Daca-mi trece gripa vin si eu. Link to comment
vasiledintomis Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Count me in...daca imi vin actele pana atunci.. Link to comment
mike.omega Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 @Steph: stii unde trebuie sa ajungi? Link to comment
steph Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Am asa o impresie ca deja am fost de mai multe ori la Cafe D`art decat pe malul marii anu asta. Si oricum daca ajung, ajung cu companie din zona. Link to comment
MethodRO Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 1. Immortal 2. Mike.omega cu tot cu cd-uri dupa el 3. steph 4. MethodRO Steph cand ajungi in CT da-mi un tel si te ghidonez eu spre intalnire. Cafe D'art este langa Sala Sporturilor. Link to comment
MethodRO Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Dreamlike te rog sa vii si cu niste autocolante daca poti. O sa avem un membru nou si trebuie brad-uit. Acela este Gangboy. Link to comment
mike.omega Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 1. Immortal 2. Mike.omega cu tot cu cd-uri dupa el 3. steph 4. MethodRO 5. Vasiledintomis Vrea vreun constantean suport auto pt tel/pda/detector (detalii aici) ? Eu mi-am comandat si daca mai vrea cineva sa ar putea sa ajunga in acelasi colet Link to comment
dreamlike Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Dreamlike te rog sa vii si cu niste autocolante daca poti. O sa avem un membru nou si trebuie brad-uit. Acela este Gangboy. O sa vin cu autocolante insa va trebui sa apelam la metodele de iarna pentru initierea pentru noii membrii sau putem sa dam o fuga la lac. Sa speram insa ca bobocii nu vor fi dezamagiti de primire . Cine aduce recuzita? Lista actualizata: 1. Immortal 2. Mike.omega cu tot cu cd-uri dupa el 3. steph 4. MethodRO 5. Vasiledintomis 6. Dreamlike P.S. Mike m-am inscris si eu pentru suport universal poate ne lipim amandoi . Link to comment
mike.omega Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Primire... pai marea e mai aproape decat lacul si muuuuuuuult mai curata, deci le facem o favoare >- PS: Dreamlike tu vezi cum si de cine te lipesti ca poate te lipesti de altceva pe acasa ) Am vorbit cu Catalin, marti vine coletul, vorbim mai multe la intalnire Link to comment
MethodRO Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 (edited) Mike daca sunt pieton ma culegi si pe mine in drumul tau? Edited September 15, 2006 by MethodRO Link to comment
mike.omega Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Depinde de cat de pieton esti Matale fa bine si da un telefon pe la 14:45 asa sa-ti zic pe unde sunt si cum facem PS: si schimba tastatura aia ca de 3 zile-n coace scrisu nu-ti mai place ) Link to comment
MethodRO Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 S-a rezolvat si cu tastatura Mike. Am sa te sun maine sa vedem cum facem! Link to comment
dreamlike Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Ce se intampla cu kaloburtosii ? Chiar asa unii ne ameninta cu scutiri false de la medicul din familie, altii pur si simplu ne-au uitat de tot ("> , ce sa fie, ce sa fie ... Noroc cu puternicul si supraponderalul Immortal ca tine steagul chevy sus. @mike - am vorbit si eu cu Catalin si maine iti aduc si banii. Link to comment
mike.omega Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Pai un kaloburtos zicea ca e bolnavior si celalalt cred ca munceste pe rupte Link to comment
MCojo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Ce se intampla cu kaloburtosii ... Tu vorbesti nene Filip?! De cateva saptamani nu te-am mai vazut la fata... Din pacate, eu nu voi putea veni... treburile familiale nu ma vor tine in Constanta... Link to comment
dreamlike Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Am lipsit doar saptamana trecuta si atunci motivat. Imi pare rau ca nu poti sa ne onorezi nici acum . Ce se intampla cu Medgidia, e prea bun drumul? Link to comment
ToPser Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Pai vad ca nu vin Constantenii care stau la 5 min departare eu ce sa mai zic ! Joke Am niste nunti perioada asta !!! Link to comment
mike.omega Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Immortalu iar a trage sfori! S-au apucat astia de asfaltat(le-a luat o luna sa se decida) si incep din capatul strazii unde sta el si se termina pe la mijloc unde stau eu, nu-i drept! Link to comment
Immortal Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 Mda, pai cine alerga la 6 o'clock azi demeneata sa urce masina pe trotuar? "I saw a spot, i saw a spot"! Mama lor, iti imaginezi ca nu mai intrem pe strada cand ne-ntoarcem de la intalnire, nu? Link to comment
dreamlike Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Eu zic sa va concentrati mai bine asupra iesirii, ca de intrat ... Link to comment
paul_marines Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Stau cu amoxicilina in mana si ma uit cu nerabdare sa citesc despre ecourile intalnirii, dar nimic. Link to comment
Recommended Posts