gangboy Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Mie mi-a făcut plăcere să cunosc o parte din membri (în sfârşit), nu am stat prea mult dar măcar acum am albţipild Singura discuţie la care am participat şi eu a fost despre Kalos şi problemele care le-am avut. Data viitoare nu mai vin la ora fixă căci din cauza asta a trebuit să stau cu prietena în Cafe D'Art, noi aşezându-ne la masă încă de pe la 15:00. Link to comment
paul_marines Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 (edited) Mie mi-a făcut plăcere să cunosc o parte din membri Gangboy fii binevenit printre membrii cu Chevy, Kalos indeosebi. Personal as fi vrut sa ies din casa, m-am saturat de gripa asta care s-a indragostit de mine si numai vrea sa ma lase. Despre partea prezentarii, te rugam sa ne ierti deoarece fiecare face un efort sa ajunga, insa fiecare dupa posibilitati. Ai sa petreci ceva timp cu cei prezenti la intalniri si o sa afli mai multe, mai placute si interesante in functie de interesul pe care-l ai. Pana atunci "> Ce-ar fi ca saptamana viitoare sa reiteram intalnirea din 17 Mai. Asa doar la capitolul Edited September 17, 2006 by safari hunter Link to comment
Immortal Posted September 17, 2006 Author Share Posted September 17, 2006 (edited) A fost din nou o intalnire ciudata si restrânsa. Am ajuns (cu greu facand loc la grasanu' meu de Kalos, printe puhoiu' de masini de la Mircea) pe la 15.35 unde i-am gasit pe mike.si-un.mega si methodu' ce se zgâiau (da, inca se zgâiesc ) la celebrul Volvo al lui ovidiu. Intr-un final a venit si dreamlike, cu-al lui extinctor fara de moarte, pentru ca, nu mult dupa ora 16.00, sa ne hotaram a purcede spre un NOU frappe - atunci a intrat in scena gangboy (nemultumit, printre altele, de capacul lichidului de parbriz) cu o masina cu numa' cateva zile mai tanara ca a mea; la fel de aratoasa si la fel de zgariata si cu numa' 9numere mai tanara Mike ne-a parasit, asa ca la masa au mai ramas subsemnatul, celebrul bautor de bere MethodRO, posesorul de aspiratoare de copii ovidiu51 si viitorul navetist dreamlike. Am degustat un nou frappe, mai bun si mai scump si, dupa ce-am ramas singuri la palavre pret de mai bine de jumatate de ora, am purces cu dreamlike'u spre casele noastre. Pe saptamana aviatoare "> [edit] Trebuia mentionat si steph'u (i-am promis doar, ce naiba) care a ajuns, intr-un tarziu, si pe la noi , calare pe un benzinar lovit de...nuci (?!) [/edit] Edited September 17, 2006 by Immortal Link to comment
gangboy Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 I'm telling you... au trebuit insistenţe şi explicaţii, că "pentru ce" şi că "de ce nu stau eu bine cu el rupt că merge şi aşa" la Expocar/Kamsas pentru capacul ăla. Şi da, acum merge mai bine maşina cu noul capac Aştept săptămâna viitoare să cunosc pasionatul de goarne de montat pe conectorul ăla orfan... Link to comment
mike.omega Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 (edited) Mda, eu a trebuit sa dau bir cu fugitii si m-am trezit la karturi unde nu m-au lasat sa ma dau cu tico ci mi-au dat o chestie pe 4 roti care mergea cam ca trabantu Oricum macar a fost distractiv. Am mai vazut si o Kia Rio sora geamana cu Accent, nerecunoscuta, din Koreea(momentan )! Edited September 17, 2006 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted September 17, 2006 Author Share Posted September 17, 2006 (edited) And it'll probably remain worthless (no pics + a few members, eh) Edited September 17, 2006 by Immortal Link to comment
sebian Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 You can find the English Corner here http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showforum=18 , dear Immortal...Here baga romaneste, bre Link to comment
Immortal Posted September 17, 2006 Author Share Posted September 17, 2006 Ntz, ce ciudat, cel care-a-nceput cu engleza are tupeul sa comenteze? Numai mike si dreamlike au facut poze, si pare-se ca nu vor sa le vezi tu. Nah! Link to comment
sebian Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Eu n-am zis nimic in engleza, Immortale, aia mici cu pancartele au zis... Las' ca ajung eu pe acasa Link to comment
mike.omega Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Domnu Sebian, pai vrei poze de la imprimata? Mata marele canonist? Link to comment
sebian Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Domnu' Mike, in lipsa de scule profesioniste...merge si o imprimanta Link to comment
dreamlike Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Am fost putin ocupat (deh, concediile astea :-> in ultimul timp si se pare ca am pierdut startul. O intalnire linistita, doar o fetita ne-a demonstrat precocitatea noii generatii in materie de masini, catarandu-se direct pe masinuta lui Ovidiu. Cateva instantanee de la intalnirea restransa de sambata. Observatie belicoasa - -poate data viitoare cand mai propuneti locuri si ore de intalnire faceti bine si ne si onorati cu prezenta sau macar ne anuntati din timp sa nu mai fim nevoiti sa ne calcam pe bocanci cu posesorii de beemveuri, celekauri, gipane sau alte mijloace de transport ai caror posesori isi fac veacul prin zona pentru a fi bagati in seama de fetele fara bac . Link to comment
Moshu Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ba imortalule, mishto masina mai ai. Imi place de-adevaratelea... >- Link to comment
mike.omega Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Intrebarea de baraj e: care dintre Kalosurile negre apartin lui Immortal? @Dreamlike: ai tu dreptate, dar ce m-a impresionat e ca si bmw-istii faceau ochii mari la Volvo asa ca suntem pe drumul cel bun Link to comment
Moshu Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Intrebarea de baraj e: care dintre Kalosurile negre apartin lui Immortal? Ala negru. Sigur e ala de langa GRY. Link to comment
Immortal Posted September 19, 2006 Author Share Posted September 19, 2006 Ba imortalule, mishto masina mai ai. Ofticosu' Sa stii ca si masina e de-adevaratelea Link to comment
gangboy Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Sigur e ala de langa GRY. Wrong; mai ai o încercare! Link to comment
Recommended Posts