body Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 (edited) M-am gandit "sa prezint" si buburuza familiei , mai ale ca poarte cu mandrie autocolant. Edited September 16, 2006 by body Link to comment
SORAN Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Izolatia aia e ca sa protejezi cauciucul ala sau de ce? Link to comment
laurentziu83 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Probabil pentru cresterea randamentului AC-ului. Neoanele alea nu jeneaza? Trebuie vopsite jantele in negru, nu dau bine capacele asa. Link to comment
body Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 Sa le iau in ordine: Neoanele nu-s deloc puternice si nu jeneaza. Izolatia aia la conducta de Ac e pentru a putea (poate) sa "conserve" temperatura scoasa de compresor . De facut nu mai fac nimic la ea pt ca la anul o sa o vand ( deja s-a inscris soacra-mea la ea). Oricum izolatia de la capota face toti banii ( a scazut zgomotul de la motor destul de sesizabil). Link to comment
dreamlike Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Tu ai facut izolatia capotei? Imi pare ca e din bucati lipite una langa alta. Chiar asa bine izoleaza? Link to comment
body Posted September 25, 2006 Author Share Posted September 25, 2006 Eu am facut izolatia si intr-adevar e din bucati taiate de mocheta si lipite cu Bison.Mi-a luat ceva timp sa ajustez cu foarfeca fiecare bucata in parte . Is facute de ceva timp da' nu am "pozat" pana acum! Link to comment
NFS Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 ( a scazut zgomotul de la motor destul de sesizabil). Unde a scazut zgomotul? In masina sau afara? Link to comment
body Posted September 25, 2006 Author Share Posted September 25, 2006 Alaturi de ceea ce am facut la capota , am umblat si prin interior , la roata de rezerva etc. A scazut zgomotul atat afara cat si in exterior. Link to comment
NFS Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Ma referam la zgomotul de la motor (nu la roata de rezerva). A scazut zgomotul lui in habitaclu din cauza blanii de pe capota?? Link to comment
Satori Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Teoretic asa se intampla, NFSule. Dar mocheta nu absoarbe decat apa, ulei... si bison. ) Link to comment
body Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 (edited) Aceeasi mocheta am lipit si pe tabla dinspre habitaclu pe unde mai era tabla goala.Eu am facut ceva care ,zic eu , a iesit destul de bine .Apa si ulei sa atraga ? uita-te la poze si daca tu vezi ulei sau noroi ... A si in afara de izolarea fonica cu mocheta am mai antifonat si pasajele rotilor reducand zgomotul produs de pietricele . Daca mai intentionam sa pastrez masinuta mai mult de un an -doi as mai fi izolat cu folie din aia de parchet capota pentru a reduce zgomotul datorat ploii . PS Mocheta din aia am mai lipit si pe toata suprafata interioara a hayonului . Edited September 26, 2006 by body Link to comment
Recommended Posts