Bijhua Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Sunt nou noutz pe aici si sunt bucuros ca am putut gasi un forum cu si numai despre "woo fanatics". Eu am un espero GLX din 97' de 1.5 , o conduc de un an ( a fost a lu taikamiu) si in prezent am parcurs cu ea aproximativ 13.000 km. Desi e batranica sunt multumit de masina pe care am si poreclit-o "Desperito". Sper ca reusesc sa vin saptamana viitoare la "intalnirea de Joi" Link to comment
VIPER Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Welcome!!! Ia uite, creste numarul vapoarelor!!! Link to comment
florinbad Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Bine ai venit in secta Daewoo! Link to comment
expero 16V Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Sunt nou noutz pe aici si sunt bucuros ca am putut gasi un forum cu si numai despre "woo fanatics". Eu am un espero GLX din 97' de 1.5 , o conduc de un an ( a fost a lu taikamiu) si in prezent am parcurs cu ea aproximativ 13.000 km. Desi e batranica sunt multumit de masina pe care am si poreclit-o "Desperito". Sper ca reusesc sa vin saptamana viitoare la "intalnirea de Joi" in sfarsit!!!Bine ai venit ca nu le mai faceam fata baietilor astia cu Espero 1.8 Link to comment
mongoose Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Bine ai venit. Sa-ti traiasca salupa multi ani fericiti. Link to comment
Shenck Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Sunt nou noutz pe aici ... Bine ai venit! Te rog posteaza in http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=333 ca sa ne spui si noua cum ai dat de noi, pentru a creste eficienta publicitatii. Link to comment
iuzar Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Bine ai venit printre noi, frate shalupar... Link to comment
NFS Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Pai daca tot e obiceiul ca sa ureze fiecare bunvenit fiecarui nou membru, sa ma bag si eu in seama, nu? Bine ai venit, vere shalupar! Prima oara cind am vazut poza am crezut ca e solentza! )) Link to comment
hitman Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Bine ai venit! Vezi ca e molipsitor, in sensul ca odata ce apuci sa scrii nu mai potzi sa te opresti! @NFS: curios si eu am avut aceeasi vedenie cu solentza, dar asta ca poza e shrinkata nasol! :alien: Link to comment
smart_ass Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Hai sa ma bag si eu in seama : Bine ai venit alaturi de noi! Link to comment
VAXXi Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 yeah, yeah, me too bun venit Bijhua ! $Espero++ Link to comment
laurentziu83 Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Bine ai venit in secta Daewoo! N-ar trebui sa ne alegem si noi un Bivolar ? La asa secta, asa conducator. Link to comment
florinbad Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Laur, din pacate avem o groaza de Bivolari: Flex, Vaxxi, Zalmoxe, Doru, NFS, Iuzar, Hitman, Iso ETCAETERA, ETCAETERA, ETCAETERA!!! Sunt prea multi, ca sa putem alege un "Grig" dintre ei... Link to comment
NFS Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Mai deci io nu ma consider bivolar (asta vine de la bivol, nu?). Eu mai degraba boulean! Link to comment
VAXXi Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Iar eu sunt taur, nu bivol Link to comment
zalmoxis Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Si eu as zice ca mi-s zimbru ..Ta na na na !!! Link to comment
iuzar Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Iar eu mi-s berbec capos de cand ma stiu Ta naaaaaa Link to comment
dan3 Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Va salut...Si eu sunt nou pe aici, dupa cum vedeti. Am fost si eu "spectator" cateva luni pe acest forum si m-am decis sa particip, ca orice pasionat daewoo care se respecta. Personal cautam asa un loc (fara sa stiu) de mai multa vreme...in care se pot schimba informatii intr-o atmosfera prietenoasa si fara ca unii "elitisti" sa te priveasca de sus... Am si eu o intrebare (care ar putea parea bizara ) Exista pe undeva o sectiune dedicata Damasului? Avand in vedere ca am probleme tehnice grave legate de un "stramos" m-ar interesa. Sau as putea sa postez in sectiunea de Matiz&Tico? Va multumesc anticipat... Link to comment
florinbad Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Nu exista o sectiune pentru Damas, dar poti primi manualul de reparatii de la baietii din Bucuresti! Macar te alegi cu ceva... Incerca sa ajungi la intalnirea de joi si sigur te va rezolva cineva. Ai rabdare cam o jumatate de ora si vei primi raspuns de la un bucurestean. Sa ai o zi buna! Link to comment
VIPER Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Bine ai venit printre noi. Nu o sa regreti. Vezi ca WOO CLUB e un fel de drog... Iei o data si gata, nu mai e dezintoxicare... Pentru probleme si sfaturi tehnice poti sa pui linistit in sectiunea Tico & Matiz. Daca ai nevoie de manualul de service, lasa un mail unde il poti primi, in sectiunea cu cereri pentru manuale. All the best. Link to comment
Shenck Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Dan, bine-ai venit! Chiar e super, n-aveam pe nimeni cu Damas Posteaza linistit la Tico& Matiz. Daca se aduna macar citeva posturi vom redenumi sectiunea Tico Matiz Damas Link to comment
Pepinno Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 [Pt. cei nou venitzi...sa va stapanitzi cu placere bijuteriile...shi apucatzi-va de tunning la ele...La Mai Mare... Link to comment
Recommended Posts