ovidiuc Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Dupa cum a ramas stabilit aseara la intalnire(sper ca nu s-a razgandit nimeni )duminica ne urcam frumusel in masinute si go la un gratarel udat cu bera de rigoare.Locatie Branesti,loc intalnire parcare Cora(unde se vor face si cumparaturile de rigoare).Eu contribui cu un gratar si un cutit pe transat(daca mai e cazul).Restul discutam.Va astept. PS:la vreme spune ca duminica sunt sanse reduse de ploaie si temperatura in jur de 20 grade,asa ca conditiile atmosferice par ok. Link to comment
NFS Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 :spume: :swearing: "> Distractie placuta! Link to comment
Lucman Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Sa va fie rusine, tocmai duminica asta v-ati gasit Link to comment
ovidiuc Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Pai orice duminica am alege cred ca degeaba.Aseara entuziasmul era mare dar vad ca intre timp s-a pierdut.C'est la vie. Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 cred ca multa lume se teme ca vremea va fi proasta Link to comment
Shenck Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Ovidiule mergem citi om ajunge, nu mai aminam ca se face vremea naspa Macar vro 4-5 +fetele tot sintem. Link to comment
ovidiuc Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Ca sa fie mai clar cum e cu vremea: Aparut in ziua de Vineri, Septembrie 17, 2004 VREMEA Racirea vremii se va extinde si in regiunile sudice, iar astazi si maine va ploua frecvent in zonele extracarpatice si la munte. BUCURESTI maxima: 19°C minima: 9°C Azi: Vremea se va raci accentuat. Cerul va fi mai mult noros, trecator va ploua slab, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari. Temperatura maxima se va situa fi in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 9… 10 grade. Maine: Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii trecatoare. Vantul va slabi in intensitate, devenind slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 18… 20 de grade, iar cea minima, de 7… 8 grade. Eu zic ca merge. Link to comment
FLEX Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Mai baietii, hai ca nu sintem de zaharina sa ne topim la prima ploicica! DOAR DACA TOARNA DE SUS DUMINICA DIMINEATA SE CONTRAMANDEAZA TELEFONIC! io sint pozitiv ca nu ploua duminica Io vin, ca am chef puternic (sa moara Cici, am facut o foame dupa CO de nu va imaginati!) si contribui cu ceva cutzite, castronul ala mare pentru salata de data trecuta si poate reusesc sa cumpar superpiine facuta la cuptor cu lemne! (evident, dac ma inscriu in sfertul academic ) NE INTILNIM IN PARCAREA CORA, IN FATA BRICOSTORE! Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 evident, dac ma inscriu in sfertul academic hahaha Link to comment
zalmoxis Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Deci sa luam umbrele in orice caz ..Nu ptr noi da' sa tinem jarul viu !.... Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 am facut odata gratar pe un vant nebun... n-are rost sa va spun cum adunam mititeii din iarba :-D dar sunt dispus sa incerc si un gratar pe ploaie. asa ca pun la bataie doi saci de carbuni pe care ii am acasa si tablele de rigoare Link to comment
ovidiuc Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Dar le ce ora ne intalnim ?Eu propun 9.30 ca pana ne strangem,pana facem cumparaturile de rigoare,se face 10.30 si ajungem acolo pe la 11,pana bem 2.3.4 beri si facem gratarul e ora 13,tocmai bine de mancat.Se pare ca prin bunavointa mea si a lui pixelconscious problema gratarului si a carbunilor e rezolvata,cutite eu si Felix asa ca mai ramane sa cumparam carnuri si bere.La carnuri eu as trece mici,pulpa sau ceafa de porc si copanele de pui.La bere ne hotarm la fata locului.Si sa nu uitam sucuri pentru fete.Pixel trimite si tu pe mp nr de telefon,daca cumva apar mici evenimente sa ne gasim. Link to comment
ovidiuc Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Deci inteleg ca a ramas la 9.30,in fata la Bricostore.Ne vedem atunci.Daca apare ceva anuntati-ma si pe mine ca pana luni nu mai intru pe forum. Link to comment
sprite Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Baietii, eu voi sti abia maine... Pentru ca e sambata, deci lume putina pe forum, am sa va sun daca vin... Am telefoanele lui Ovidiu, Flex, Shenck, Zeu... banuiesc ca macar unu dintre voi va merge, asa ca... va zic maine. :-D PS: imi pare rau ca a trebuit sa plec asa repede aseara, dar tipul (un foarte bun prieten) maine pleaca din tara... Link to comment
ovidiuc Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Hai Alex asteptam telefon. Link to comment
strumfuadi Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 un link bun ptr meteo: http://www.weather.com/outlook/travel/local/ROXX0003 din pacate io nu pot veni, e ziua neveste'mii shi u know... aranjamente shi permutari.. va urez micareala placuta! Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 din pacate io nu pot veni, e ziua neveste'mii shi u know... ewwww... sa-ti traiasca, LA MULTI ANI! Link to comment
smart_ass Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Apropos, vor veni si "doamnele"? Si daca da cate sunt ? Ca se interesa a mea. Sa stiu ce-i spun. Link to comment
NFS Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Normal ca vin si doamnele. Ca doar n-o sa fie lasate singure acasa to'ma duminica! Nu de alta da dup-aia nu mai pupa unu' intalnire! :maso: Link to comment
hitman Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Boys toys NFS, forget the ladies! Link to comment
ovidiuc Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 Si ne-am socializat.Din pacate doar 4 membrii au participat la aceasta actiune eu+,Shenck+,Zeu,Flex+ dar cum spune cineva pe aici calitatea conteaza.Vremea super,atmosfera la fel.S-au omorat mici,copane si ceafa,bine condimentate de catre maestrul bucatar Flex,gratarulo a functionat impecabil.Bere cu alcool si fara.O actiune reusita,speram la mai multe. Link to comment
Recommended Posts