Jump to content

Intalnire 14.09.2006

Moshu

Recommended Posts

Iata ca ne-am vazut asa cum am planuit. A fost o revedere deosebita, avand toate atuurile unei intalniri prietenesti. Am fost urmatorii: Laurentiu83, Sorinrec, Iso cu doamna Iso si un prieten detinator de Matiz, GigiKent cu motoru' (care si merge domle), eu si Cielofan.

Intalnirea a debutat cu suc si napolitane, paharele odihnindu-se pe buclierul meu fata ca e standard, si nu am vrut sa-l suparam pe Sorinrec ca al lui e executiv :D Cielofan facut vreo doua drumuri cu Clio lui Laurentiu si a fost incantat de frana rapida si datatoare de soferi cu capul de parbriz. Nu am facut poze ca deja ne stim prea bine...

Laurentiu83 i-a facut o surpriza mare lui Cielofan, aducandu-i o masca de gaze pe care acesta si-o dorea de mult (de ce, nu stiu).

Cielofan a facut cinste cu bere NA pentru a serba faptul ca este angajat de luni cu contract de munca.

Asa ca am baut, am comentat, am ras si iar am admirat masina lui Sorinrec pentru cat era de curata, si pe a lui Iso din acelasi motiv. In rest ceilalti... la baie. :) )

Eu am descoperit ca mi-a scazut (asa cred) nivelul la ulei, nu mult dar indeajuns ca sa ma hotarasc sa schimb marca. Am discutat despre consum, deoarece Sorinrec are si el LPG.

Sorinrec si-a schimbat difuzoarele pe spate cu unele Pioneer si e tare mandru. Si lui i s-au cojit ornamentele laterale, dar el le-a schimbat cu unele noi. Astfel m-a umilit inca o data... Eu am de gand sa le las asa pana apare plasticul. Si acum doua poze cu Cielofan care si-a vazut masca mult dorita in posesie. Dedicatie speciala pentru Laurentiu83.

Va rog sa ma credeti ca e un tanar normal de altfel :) >-

post-2385-1158272091_thumb.jpgpost-2385-1158272276_thumb.jpg

Daca ar sti Cielofan cat am plans azi dupa masca aia de gaze care, in 20-25 de ani de cand e facuta, ar fi fost prima zi in care mi-ar fi fost de folos cu varf si indesat... Bine ca mai am una si o folosesc maine.

In rest, am fost bucurosi de revedere, am fost multi ca niciodata, am stat de nu ne mai venea sa plecam si se lasase demult intunericul.

Speram sa repetam intalnirile.

Adica vecina care e si mai "normala", stim noi de ce, era pe la mine pe acasa vorbind cu nevasta-mea in timp ce eu ii faceam lui Cielofan poze cu masca. Si a zis ca "lasa ca e buna in caz de atac chimic", ea nestiind ca masca nu mai are supapa si oricum filtrul cre' ca e dus. Dar parea tare invidioasa pe noi. :D

Edited by Moshu
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...