Jump to content

Viteza Maxima Trepte Inferioare

brusli

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cielo 1996 Sohc: I = nu stiu; II = 95, III = 140 pe GPS;

BMW 528i I = 75; II = 125; III = 160; restul netestate;

BMW 525i I = 70; II = 115; III = 150; IV = 190; V= 240 la 5800 turatii.

Ete colea, sper sa inghititi in sec http://www.youtube.com/watch?v=6bkBy1ZV0l4 =))

Viorel, V70ul poate 231km/h conform datelor fabricantului, mai departe cutia M56 pe care o am eu are treapta a 5-a de cruise, astfel in treapta a 5 a turatia scade foarte mult si consumul devine mai mic.

Tommy abaterea este de 10km/h deci acei 240km/h cu a 4-a erau de fapt 230km/h real, eu oricum nu i-am dat decit o singura data 240km/h cand alergam un 525d modelul nou, totusi am gume de 210km/h acum si nu mai fac prostia asta a doua oara. Oricum filmuletul te poate edifica foarte bine, poti calcula cu regula de 3 simpla cat prinde in treapta a 3 a, mai mult in film omul schimba treapta a 2 a la 6500rpm in realitate se poate schimba la 7000rpm :D

@Lucian hai sa ne radem o leaca http://www.youtube.com/watch?v=q9ZNJlbsjdw

Si la mine taie limitarea intr-a treia la 140. Omul ii daduse cam 130 la 5600 rpm. Deci ma cam indoiesc de faptul ca prinde 170 cu a III-a.

LE: ala avea tuning la greu, iar soferul de pe lambo nu-i dadea cum trebuie.

Exact aceeasi faza a fost intre niste romanasi cu un bmw si un tip cu un lambo galben, in ro, cand a trecut ala cu lamaia pe langa ei era sa izbucneasca in plans, asta pe la 240/h.

post-75-1229272065_thumb.jpg

Edited by Lucian M
Off topic : Masina nu mai trage dupa 4600 , dar inca se tureaza . La Passat sau Captiva de ex am vazut ca iti "arunca" acul inapoi pe limitare , si nu te lasa sa o turezi peste . Viteza probabil ca am gresit-o , am si zis ca nu sunt sigur , nu ma uitam in momentul ala in bord :) . Scz de off topic .

La 4600 ai limitare. Adica se taie alimentarea. Motorul urla si acul turometrului vibreaza si salut. Poti apasa cat vrei pe pedala, mai sus nu urca.

@LucianM, nu mai fii suparat asa de tare ca o sa moara si capra vecinului pana la urma =))

Nu stiu ce tuning la greu ai vazut tu la BMWul ala dizal, dar cred ca ai o problema daca tu poti compara S60 R cu BMW dizal, poate nu ai aflat inca de unde vine R-ul ala din coada si ce face el .