piese82 Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 mai oameni buni , eu as pleca acum inspre locul de intalnire ca nu mai am rabdare dar la 19:30 tot sunt acolo Link to comment
danker62 Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 mai oameni buni , eu as pleca acum inspre locul de intalnire ca nu mai am rabdare dar la 19:30 tot sunt acolo Te-a cam tuflit ploaia "> Link to comment
cristina_boboc Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Eu nu pot să vin în seara asta, aşa că îi mai acord lui Guru încă o săptămână să se antreneze pentru a incinge atmosfera într-una din serile răcoroase din acest sfârşit de septembrie. Dar ce nerăbdător eşti, domnule Marius, de ce nu vrei să te alături şi tu? Dacă te răzgândeşti, ai timp să exersezi până joia viitoare Aştept să povestiţi mâine ce s-a mai întâmplat pe acolo, cât de tare a plouat şi cine a adus seminţele [hmm, cred că era rândul meu... )"> ] Distracţie plăcută! Link to comment
NFS Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Apai, ce sa fie... destul de putina lume, cel putin la inceput... ca mai incolo au inceput sa apara dupa ora de iarna cred Ploicica usoara (de vara), nitel vanticel, niste Coca-Cola ramasa de pe la Paltinis, cantitati impresionante de seminte (Sharpe, vezi ca ti-am gasit punga de seminte la mine in masina! ). Am dat o tura cu tractorasul lui BogdanG, iar Sharpe una cu al meu, ceva glumite de şantier, ceva povestiri de prin vacante... pe la 12 a trebuit sa ridic ancora, dar prezenţa era inca destul de numeroasa. Link to comment
pixelconscious Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Ca de obicei, Ileana si Bogdan au adus semintele. Xenna, Iulia si Zmeul au adus mancarea Link to comment
Recommended Posts