pixelconscious Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 nu cred ca mai are rost sa spun cine este tiesto asa ca trec direct la intrebare: vine cineva asta seara la wtp ? "Pretul unui bilet de intrare este de 400.000 de lei in avans, 600.000 de lei in seara evenimentului la intrarea in locatie, 1000000 dupa ora 01:00" sursa: site-ul the mission wow, asta da management site-ul oficial al lui tiesto: http://www.tiesto.com/ Link to comment
NFS Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Si cine e nenea asta? Ca nu m-am updatat inca! Sa nu-mi spui ca-i vreun DJ-ei celebru! :mrdj: Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 glumesti ? intr-adevar, este cel mai tare dj! ma rog, poate nu mai este pe locul 1, dar cu siguranta printre primii 3 din lume! nu este numai parerea personala, o spun si topurile dj mag's, dj top100, international dj top 5, dda (dutch dj awards).. este cel care a mixat la deschiderea jocurilor olimpice Link to comment
ticolino Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 nu cred ca glumeste, nici eu n-am auzit in viata mea de el... nu mai fi asa mirat ca oamenii nu-ti impartasesc hobby-urile, eu m-am obisnuit sa mi se raspunda: "ce-i ala mmorpg ?!" Link to comment
VIPER Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Surprinzator pentru toti care ma stiu (adica pletos, barbos, rocker inrait), dar ascult Tiesti in masina (si Armin Van Buuren, si Paul Van Dyke, si altii!!!), iar Tiesto este in continuare No.1 mondial!!! Din pacate pretul e prohibitiv pentru mine, ca m-as fi dus!!! Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 scuze.. n-am vrut sa par asa de uimit apropo.. ce-i ala mmorpg ? ) Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 ascult Tiesto in masina (si Armin Van Buuren, si Paul Van Dyke, si altii!!!) mai ales la un drum lung in afara orasului este NEMAIPOMENIT! in oras se mai gaseste cate unul sa te streseze, mai tragi pe dreapta.. etc nu stiam daca mai este in continuare nr1 mondial, stiu ca paul oakenfold, armin van buuren, pvd sunt in continuare in zona primelor locuri Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 tocmai am verificat djmag top 100: nr. 1 mondial este tiesto! pentru cine vrea sa vada: http://www.djmag.com/top100chart.asp Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 mi-am amintit ca pe 2 octombrie il avem pe paul oakenfold - un alt magician al platanelor! parca nu e adevarat.. mai suntem in romania ? sa ma trezeasca cineva :-D Link to comment
NFS Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Mama, ce-as vrea sa fluier a admiratie, da' n-am cum numa' din litere. Taticu, mai mult ca sigur ca suntem alta generatie... muzica house (daca asta o fi genul) nu ascult niciodata, ma irita si ma 'nerveaza... actually nu mi se pare chiar muzica! Iar unul care freaca butoanele de la un mixer, sau ce pielea mea o freca... nu mi se pare muzician! De unu' Hendrix ai auzit? Link to comment
zalmoxis Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Au auzit mai cred ca au auzit !....De Van Halen nu stiu daca!!! Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Iar unul care freaca butoanele de la un mixer, sau ce pielea mea o freca... nu mi se pare muzician! hehehe, inteleg dar nu este vorba numai de arta mixajului, tiesto are si compozitii proprii. De unu' Hendrix ai auzit? hendrix.. jimmy hendrix ? adevarat chitarist.. Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Au auzit mai cred ca au auzit !....De Van Halen nu stiu daca!!! why can't this be love ? :love: Link to comment
strumfuadi Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 for those about to rock, we salute you! :satraiti: (prietenii shtiu despre ce vorbesc) Link to comment
VIPER Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Pai nenea NFS, daca te 'nerveaza unu de freaca butoanele (mama, da cum le freaca!!! Apropos, in USA exista si MESERIA de DJ, se face si SCOALA!!!), atunci, cu iertare, toti "marii maestrii" care "interpreteaza" chestii compuse de Mozart, etc, aia ce sunt??? Ca ei nu fac decat sa cante ce au compus altii, da lumea e in limba dupa ei!!! Iar voi, generatia oldie (in care, culmea, sunt si eu...), nu mai fiti rautaciosi, luati exemplu de la je: ascult si din aia, si din aia! In funstie de "mood"... Am momente cand bag discul cu metale (usoare si grele), am momente cand bag discul cu Oldies si momente cand ascult house-trance... Si nu mi-e rusine sa recunosc... Link to comment
NFS Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Nu-i vorba de rautate! Pur si simplu ma irita muzica house. O fi din cauza stresului, pana mea... Acu citiva ani (vreo 6 - mama ce trece timpu'!)), eram la un coleg de facultate, care-mi zice "hai frate sa-ti bag o muzica de muzica, mincazti-ash, ca e cea mai tare muzica si numa d-asta s-asculta prin discoteci" (io n-am mai calcat prin vreo discoteca de vreo 10-12 ani). Si ce-mi pune baiatu?!? Un cd cu muzica house! Si am ascultat eu asa pret de vreo 10 minute bune... timp in care ritmul a ramas acelasi si muzica mi s-a parut extrem de monotona. In comparatie cu asta, CCCatch si Modern Talking sunt un vis! Link to comment
Leutzu Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Recomandare : DJ Tiesto - Traffic (dar nu dati skip la melodie, ascultati-o pe toata) White Groowe - Stop and Go (Promo MIX) (combinatie de Rock cu House Progresive ) Tomcraft - The Lord (BreakBeat MIX) (are vocea lu Luther King) Link to comment
strumfuadi Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Mood 80's Bananarama - Venus Dean Martin - Everybody Loves Somebody Blondie - Hart Of Glass Elton John - Nikita Fleetwood Mac - Dreams Donna Summer - Hot Stuff Mood Rock AC/de ce Led Zep ceva Metallica George Thorogood - Bad To The Bone Mood House-Trance Brooklyn Bounce Dj Taylor & Flow - Dance The Planet (Original Version) Kernkraft Armin van Buuren PVD Tiesto Timo Maas ETC! Link to comment
zalmoxis Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Ta na na naaaaaaa!!!!.....Bai Viper tu esti nebunica sa-i compari pe aia de freaca la discuri cu aia de freaca vinilu' !!!! Link to comment
keluboss Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Pentru Toti Houserii din aceasta lume :help: :help: :help: caut de 2 ani de zile O PIESA !!! se cheama "Trance Symphony" [/size] si e facuta de un DJ cred ca maghiar care se cheama ... Link to comment
pixelconscious Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 de pe di.fm ? nu o am dar incerc sa fac rost de ea --L. Link to comment
keluboss Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 dar stii piesa? :?: Link to comment
NFS Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 caut de 2 ani de zile O PIESA !!! Try Kazaa (KazaaLite), Emule, eDonkey, de ce+, etc! Link to comment
keluboss Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 1 Eu sunt ala atehnic pe computer care cind va veni la intilnire (Da Doamne) va veni si cu un carton de br pentru de cite ori m-ati ajutat 2. Eu NET deocamdata doar pe la servici unde nu am privilegii de admin, deci nu tu Kazaa etc 3. cam pe toti pe care i-am rugat in sensu asta mai cunoscatori cu Netu' mi-au spus ca nu gasesc piesa CONCLUZIE: este fata mea morgana, piesa lui Bundy cu "HHH-HHH... him" Link to comment
pixelconscious Posted September 20, 2004 Author Share Posted September 20, 2004 dar stii piesa? :?: salut! bineinteles ca o stiu, am luat deja o parte din ea pe de ce++ dar bulanul ala de ungur de la care o downloadez ma deconecteaza. se pare ca dj-ul asta nu are un site oficial asa ca este mai greu de gasit. dar mai are cateva mixuri, din ce am vazut in playlist suna bine. va anunt cand am melodia.. --L. Link to comment
Recommended Posts