ovidiuc Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Se da urmatoarea tema: sa zicem ca ti se fura(sau ai pierdut) fata de la un audio-cd-mp3 marca xdvz 9325 etc.Intrebari: -se potriveste fata de la un audio-cd-mp3 marca xdvz 9325 la altul pentru ca eventual tu sa cumperi tot ansamblul si sa te folosesti doar de fata,fara a mai demonta/monta? -daca raspunsul la prima intrebare e da,se gasesc cumva de cumparat doar fete de audio-casetofon-cd etc? (nu ma intereseaza targul din Vitan). Link to comment
Mircea Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Da si da. TEORETIC ar trebui sa gasesti la dealer-ul care ti-a vandut cas-ul original, in baza facturii, o alta fata, contra-cost evident. Cred insa ca e mai scumpa decat tot ansamblul. Link to comment
Moshu Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Sau duminica, in targ, de la ala care ti-a furat-o Mai bine iei altul, iesi mai ieftin. Link to comment
ovidiuc Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 Povestea e ca mi s-a intamplat pe masina de la servici si preferam sa nu ma mai duc sa montez/demontez ca de,garantie.Asa ca nu imi ramane decat sa cumpar alta dracie si sa ma folosesc doar de fata. Link to comment
Moshu Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Si dai atata banet ca sa te folosesti doar de fatzau? Cu restu' ce faci? Link to comment
ovidiuc Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 Pai si ce dreaq sa fac????????????????????Masina e noua si stiam ca daca il fura il platesc eu. Link to comment
Moshu Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ptiu, tu-i mama ma-si. Incearca si prin targ pe la hoti, vorbesc serios. Link to comment
TRAKE Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Va rog sa-mi spuneti daca se gasesc fete de radiocd Pioneer pentru ca mi-a disparut Link to comment
SORAN Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Teoretic daca gasesti au un pret care rivalizeaza cu un aparat nou. Link to comment
Recommended Posts