Moshu Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 E luni, si mai sunt trei zile si e joi. Sa incepem o lista, sa stim pe cine ne bazam. 1. Moshu 2. Cielofan 3. Link to comment
sorinrec Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Joi lucrez .Asta este,poate saptamana cealalta sau sambata . Link to comment
Moshu Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 Pacat, pentru ca uite cine mai vine tocmai din capatul celalalt al Europei: Deci domnilor, avem un invitat de onoare care a confirmat venirea, 1. mr_ 2. Moshu 3. Cielofan 4. Link to comment
iulia Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Ar fi bine ca invitatul de onoare sa treaca si prin Bucuresti Link to comment
Moshu Posted September 19, 2006 Author Share Posted September 19, 2006 Nu stiu daca se poate "imparti", dar poate la intoarcere, eu stiu? Luati si voi legatura cu el Link to comment
Moshu Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 Am vorbit si cu Laurentiu83, va fi si el prezent ca de obicei. ATENTIE Locatia ramane aceeasi, dar exact vis a vis, la Curtea de conturi. Deci cum s-ar spune "peste drum". Ar fi bine sa vorbim si despre o locatie "cu acoperis" in vederea ploilor si mai tarziu zapezilor care vor veni... Link to comment
gigi-kent Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 1. mr_ 2. Moshu 3. Cielofan 4. Gigi-Kent 5. Sper sa fac carbul de la voshod pana maine si sa vin cu el. Link to comment
laurentziu83 Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Moshule, da aseara pe mess n-ai suflat nika despre surpriza. Inseamna ca trebuie sa concediez faiantaru mai repede maine seara. Link to comment
Moshu Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 (edited) 1. mr_ 2. Laurentiu83 3. Moshu 4. Cielofan 5. Gigi-Kent 6. "Sper sa fac carbul de la voshod pana maine si sa vin cu el." GigiKent. Si noi. Lauentiu, n-am zis nimik, credeam ca ai citit pe forum. Sorry, dar surpriza era sa nu va zic CHIAR nimic. Edited September 20, 2006 by Moshu Link to comment
mr_ Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Deja o mica intalnire partiala s-a produs, pe langa iricad de pe traian @Iulia Cu Bucurestiul, e greu Poate doar daca ma ispiteste cineva de acolo cu niste tobe pe care nu le gasesc aici... Adica o finala si un racord elastic... Link to comment
george03 Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 (edited) In cazul in care reusesc sa ajung si eu ... unde pisici e Curtea aia de conturi ???? Elicea stiam unde e ... fantomele la fel ... da' de Curtea de Conturi nu am auzit 1. mr_ 2. Laurentiu83 3. Moshu 4. Cielofan 5. Gigi-Kent 6. george03 7. Edited September 21, 2006 by george03 Link to comment
Moshu Posted September 21, 2006 Author Share Posted September 21, 2006 Pe faleza, mai jos de VEGA. Link to comment
laurentziu83 Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Iata ca am ajuns acasa, dupa aproape 4 ore de stat la intalnire la lumina stelelor si a stalpilor. Am admirat Nubira Hatch a lui Mr, am facut un drive-test comparativ intre Nubira lui Mr si cea a lui George, concluzia a fost ca cea a lui Mr e mai agila, dar mai zgomotoasa si mai plina de vibratii, dar speram sa se rezolve si aceste probleme, in rest te lipeau de scaun amandoua. Speram ca Mr sa ne mai onoreze si joia viitoare la intalnire, deoarece e cam scump la vedere. Din acest motiv, Voshodul lui gigikent a trecut neobservat, mai putin momentul plecarii cand am simtit parfumul motorului in doi timpi. > Eu m-am retras ceva mai devreme, deoarece sunt cam rupt, dar macar ceva poze tot pot sa pun. Link to comment
Moshu Posted September 22, 2006 Author Share Posted September 22, 2006 Da, de fapt tu te-ai retras penultimul, eu ramanand pana la sfarsitul discutiei cu noii "membri", ca sa zic asa. Au fost foarte incantati de noi si de ceea ce facem, chiar daca sunt posesori de pejo, si lucreaza si la reprezentanta. Am rezistat cu brio la incercarile la care am fost supus (adica sa beau apa minerala). Asa ca eu si Cielofan am plecat ultimii, ducand steagul (a se citi banerul) daewoo pe faleza Dunarii. Ghici ciuperca cine-i De la George am primit invitatia de a veni la cateva intalniri si in Braila. O sa o facem, mai ales ca situatia de tatic ii va mai taia din gradele de libertate... Link to comment
Recommended Posts