guru Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Drum bun, oltene, sa pregatesti terenul! "> Link to comment
Wolfman Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Suntem aproape in formatie completa, avem primele poze: Link to comment
alinus Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 (edited) noutati si din Bucuresti: s-au aprins luminitele de Craciun, aseara la 23.30 era o nebunie pe magheru, se circula apoape bara la bara, oamenii se plimbau pe strada iar Sarbatorile se simt mult mai aproape...poze...mai tarziu... asadar, si noi cei ramasi acasa, ne distram la fel va uram si voua Te rog foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Edited December 2, 2006 by Mircea Link to comment
_romulus_ Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Pentru mine s-a terminat ("> A fost superb, a fost putin, astept cun nerabdare urmatoarea. Poze: Link to comment
NFS Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Super bannerul! Poate ii face careva o poza un pic mai artistica, macar sa nu mai fie indoit... Link to comment
laurentziu83 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Da cine a fost cu ideea cu banneru'? Misto gratar, ma gandesc cam ce gust are in timp ce molfai niste covrigi de ieri... Da zapada canci pentru incercat cauciucurile... Distractie placuta in continuare si aveti grija cu beutura. Link to comment
_romulus_ Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 (edited) Nu stiu cine a fost cu ideea. Bannerul a sosit aseara, cu Vaxxi. E posibil ca azi sa-l fi pus mai bine, ieri, cand l-au pus era deja intuneric. Azi a trebuit luat pentru ca eu plecam si era legat cu o "funie" care face parte din dotarea "standard" a masinii mele Urma sa fie pus din nou. Alte poze... Edited December 2, 2006 by _romulus_ Link to comment
Satori Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Vaxxi a fost cu ideea. Iar azi Guru ne-a facut cadou o transmisiune in direct, la radio, de la locul faptei. Link to comment
Mircea Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Constat ca v-ati apucat de minerit...in carbunii din gratar, iar in loc de tarnacop se utilizeaza...furculita Have fun! Link to comment
NFS Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Mai, da' de ce n-ati facut masa la etaj?!? Era o atmosfera mai calda acolo... Link to comment
bella Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Salut, Am ajuns si eu la ora 15.00 in Ploiesti dupa o aglomeratie destul de nasoala prin Azuga. Drum bun celor care inca se afla pe el si ne "vedem" maine din nou aici. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 De pe drumul de intoarcere: Men (de fapt women ca sunt mai multe) @ work: Link to comment
Wolfman Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Am ajuns si noi pe la 16.30 in Bacau, la intoarcere am fost pe la Cheile Gradistei, superb peisajul si de mare angajament drumul pana acolo: Link to comment
Maniaku Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Am ajuns si noi de ceva timp acasa!! Totul bine si ok mai putin SUPER aglomeratia dintre Predeal si Comarnic care a fost ingrozitoare!!! La ploiesti am decis sa o tai acasa prin Buftea si bine am facut pt. ca drumul a fost super liber! Cea mai tare faza de pe drumul de intoarcere au fost cele 4 (PATRU) VW Touareg de Politie care Pazeau orasul Mogosoaia!! Link to comment
Mircea Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 fftopic: DA sunt acolo de pe 1 decembrie. Apartin postului Mogosoaia, cu 3 agenti pe stat si mai ales care sta sa cada... Link to comment
VAXXi Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Gata si intalnirea aceasta fost printre ultimii plecati de la locul faptelor, asteptam confirmari de sosit bine de la toata lumea. Ma bucur ca v-a placut surpriza mea cu bannerul de intins, n-am avut cum sa-l intindem mai bine, ca l-am intins peste ghivecele lu' madam Clinciu. A doua zi nu l-am mai pus, ca n-am mai gasit sfori potrivite. Eh, asta e, intalnirea urmatoare ne pregatim corespunzator. Multumita lui Guru, am fost si "radiofonizati" in direct la stirile Radio Craiova, o sa avem in curand inregistrarea. Drumul a fost "house" rau de tot, o ora si ceva de la Predeal pana la Sinaia, de asteptat de altfel. Politie era, dar nu prea mai aveau ce sa faca. Tinand cont ca n-am mai apucat sesiune de strans poze, rog pe toti cei care-au prestat fotografii cu aparatul din dotare sa-mi dea un PM pentru a le da detalii si a pune pozele pe FTP, ca sa le centralizam intr-un DVD. Link to comment
Brainiac Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Am ajuns si eu acum o ora, mers prin Cheia, cu Tommy, Xenna si Papa2-ul Ilenei. Drum misto, plin de serpentine, cateva tiruri si muuuuulta ceata. In alta ordine de idei, maine m-as duce inapoi. Se mai baga careva la o intalnire? Link to comment
ileana Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Am ajuns si eu. Totul ok. Revin dupa deparazitare, cu impresii despre "nunta"! Link to comment
Tommy Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Pe la 8 si ceva si noi, dupa cum zicea si teroristul (de jante ) Brainiac, dupa un drum grozav, unde ne-am facut amandoi un pic de cap, si rascolind frigiderul, descopar o mare gaura de antigel Link to comment
_romulus_ Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 In alta ordine de idei, maine m-as duce inapoi. Se mai baga careva la o intalnire? 1._romulus_ +1,1/2 Link to comment
perfidus Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Oltenii au ajuns si ei cu bine, pe la ora 18:30. Am facut si o escală la Cabana Voina, la poalele Masivului Iezer (18 Km de la Câmpulung, pe valea Râului Târgului). O vreme superba, foarte puţină ceaţă în zona Piteşti, de pe la Arges. Trafic moderat, fără evenimente. Ce păcat că s-a dus şi întâlnirea asta... Link to comment
VAXXi Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Neshte poze. Noaptea, aburii de ... tigara La masa: "O segmentam ? o segmentam !" "Si totusi, e galbena" Inceput de striptease: Daca nu se gasea bancomat prin preajma, deh... Dimineata la munte, cand in Bucuresti era ceata. De mandrie, nici berea nu-si mai incapea in sticla ! Departamentul de interventie rapida in caz de stingerea gratarului (DIRiCSG): "Si totusi, ustura !" Gata cu joaca, trecem la masuri punitive. Politia in actiune ! Politia nu-l poate retine pe Houdini ! "E gool !!" ("> Link to comment
Ami Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Am ajuns si eu cu bine. Am plecat den BV pe la 18.00, intre Azuga si Comarnic s-a mers cu 10 km/ora, bara la bara, dar in rest toate bune. A fost excelent!!! O sa vreau si eu un dvd cu poze. Si cand ziceati ca e urmatoarea intalnire? Link to comment
Recommended Posts