Ami Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Eu nu am avut aparat de fotografiat, dar o sa vreau si eu pozele. Cum se face? Link to comment
claz Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 O sa urc si eu pe FTP pozele si filmele. Inregistrarile audio in schimb merg la Bursa Link to comment
_romulus_ Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Inregistrarile audio in schimb merg la Bursa Le scoti la licitatie? Link to comment
guru Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Aveti aici inregistrarea interviului cu Vaxxi, transmis in direct, prin telefon, la Radio Oltenia Craiova, sambata, la ora 16:20 radio_daewooclub_moeciu.mp3 Link to comment
sebian Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 superrr... Upload de poze pe ftp: sebian alaturi de romulus, perfidus si wolfman. Enjoy! Link to comment
Ami Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Guru, multumim pentru interviu. Fu super ok. Mi se pare mie, sau l-ai fonotecat pe Vaxxi si ai eliminat respiratiile? Cat despre poze...fratilor, m-ati omorat cu ftp-ul acela! Romanian for beginners, please?!? Link to comment
guru Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Da, da, da, l-am lasat pe Vaxxi fara respiratie! Link to comment
sebian Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Trebuia sa faci si un mise-en-place cu sfaraitul micilor pe gratar, ca fundel Link to comment
guru Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 La ora aia, pe gratar, sfaraiau carnaciorii maniakali, udati de o palinca Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Stati usor ca nu pricepui. Pozele sunt doar pt cei ce au participat ? Nu-i corect Cam cat spatiu ocupa acum dvd centralizat? Am oarece excedent de spatiu, nu pot sa ofer ftp ca nu-mi permite hostingul, dar pot sa fac pagini web cu pozele si fiecare sa-si descarce ce are nevoie. Spatiu peste 4 GB pe care pot sa-l ofer sigur pentru o luna. Link to comment
sebian Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 (edited) Avem ftp, nu-ti face probleme, iar decizia ca pozele sa fie disponibile doar pentru participanti s-a luat mai demult ...si mi se pare ok asa. Cine vrea sa vada ce se intimpla pe la intalnirile nationale, este binevenit sa participe la ele Edited December 8, 2006 by Sebian Link to comment
ileana Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Deci e evident ca se intampla ceva! Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Scuze, nu stiam. E batut in cuie? Fara ajutorul pozelor facute local in Tg Mures de Romulus si Sebastian mi-a fost greu sa aduc noi membrii. Nu stiu de ce cei ce inca nu ne cunosc au impresia ca trebuie sa fie experti in mecanica daewoo si m-ar fi ajutat. Link to comment
sebian Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 La fiecare intalnire nationala s-au pus cateva poze pe forum, de preview . Restul, cu orgii, dezmaturi, incatusari...ramin pentru noi Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Daca zici tu... Pot sa te citez la o prezentare a clubului ? Link to comment
sebian Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Numai cu acordul adminilor, si al Ilenei...ei sunt capul (capetele?!?) rautatilor Link to comment
ileana Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Ne poti cita pe toti, suntem de aceeasi parere. Gandeste-te ca pozele nu sunt vazute doar de membri. Mai avem copii acasa care ne cred parinti cu capul pe umeri Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 (edited) Riscant Ileana Daca vede (citeste prezentarea) sotia/sotul unui coleg unde merge jumatatea sa... jale mare. Sau ce facem cu tinerii domni/domnisoare care inca nu cunosc cuvantul "orgie" ? Parca era vorba sa ne inmultim. Oricum, pt viitoarea intalnire, contati pe mine. Edited December 8, 2006 by sorin_frumuseanu Link to comment
ileana Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Hai ca suntem fftopic: . Ai inteles ideea, inmultirea e la liber, promovarea imaginii cu grija si atentie, sa nu se interpreteze gresit de rauvoitori Link to comment
guru Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Parca era vorba sa ne inmultim. Prin ce metoda? )"> Link to comment
sebian Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Fotosinteza, bre...ai uitat ce soare frumos era la Moieciu? Link to comment
claz Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Butasirea, bre... ai uitat ce aproape era pamantul la Moieciu? Link to comment
sebian Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Nu, nene claz...eu imi aduc aminte doar ca alergai cu furculita dupa un caine ...am si dovada... ...ca veni vorba de dovezi...nu mai baga nimeni poze de la moeciu...pe ftp? Link to comment
IRONICK Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 (edited) Luati si de la mine o poza cu intalnirea Daewoo ... Ca eram si eu prin zona cu un emceveu ... Edited December 8, 2006 by IRONICK Link to comment
Lucian79 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Avem ftp, nu-ti face probleme, iar decizia ca pozele sa fie disponibile doar pentru participanti s-a luat mai demult ...si mi se pare ok asa. Cine vrea sa vada ce se intimpla pe la intalnirile nationale, este binevenit sa participe la ele Parca auzisem ceva de comunitate deschisa, membri etc in interviu' ala si nu de un club exclusivist. Sa-nteleg ca un user cu locatie Belgia, Italia nu va avea niciodata dreptul sa vada pozele ptr simplu fapt ca nu poate participa ? P.S. Oare cine inventeaza regulile astea ? Link to comment
Recommended Posts