Jump to content

Intalnirea De Iarna Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guru, multumim pentru interviu. Fu super ok. Mi se pare mie, sau l-ai fonotecat pe Vaxxi si ai eliminat respiratiile?

Cat despre poze...fratilor, m-ati omorat cu ftp-ul acela! Romanian for beginners, please?!?

Stati usor ca nu pricepui.

Pozele sunt doar pt cei ce au participat ? :-?

Nu-i corect :)

Cam cat spatiu ocupa acum dvd centralizat? Am oarece excedent de spatiu, nu pot sa ofer ftp ca nu-mi permite hostingul, dar pot sa fac pagini web cu pozele si fiecare sa-si descarce ce are nevoie. Spatiu peste 4 GB pe care pot sa-l ofer sigur pentru o luna.

Avem ftp, nu-ti face probleme, iar decizia ca pozele sa fie disponibile doar pentru participanti s-a luat mai demult ;) ...si mi se pare ok asa. Cine vrea sa vada ce se intimpla pe la intalnirile nationale, este binevenit sa participe la ele :D

Edited by Sebian

Riscant Ileana :)

Daca vede (citeste prezentarea) sotia/sotul unui coleg unde merge jumatatea sa... jale mare.

Sau ce facem cu tinerii domni/domnisoare care inca nu cunosc cuvantul "orgie" ? :)

Parca era vorba sa ne inmultim.

Oricum, pt viitoarea intalnire, contati pe mine.

Edited by sorin_frumuseanu
Avem ftp, nu-ti face probleme, iar decizia ca pozele sa fie disponibile doar pentru participanti s-a luat mai demult ;) ...si mi se pare ok asa. Cine vrea sa vada ce se intimpla pe la intalnirile nationale, este binevenit sa participe la ele :D

Parca auzisem ceva de comunitate deschisa, membri etc in interviu' ala si nu de un club exclusivist. Sa-nteleg ca un user cu locatie Belgia, Italia nu va avea niciodata dreptul sa vada pozele ptr simplu fapt ca nu poate participa ? :grumpy:

P.S. Oare cine inventeaza regulile astea ? :mda:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...