ileana Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Mai, da' de ce n-ati facut masa la etaj?!? Era o atmosfera mai calda acolo... Fiindca am fost 51 de suflete! Cred ca a fost cea mai mare intalnire de pana acum. Link to comment
claz Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Nu de asta. Pentru ca sala de sus era ocupata. Acolo dorm fetele care servesc si se ocupa de vila. Link to comment
silviu2403 Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Am ajuns si eu cu bine. Deci am facut bine ca am ales sa merg pe cheia. Ssssuper la munte. Data viitoare trebuie sa fie si zapada. Link to comment
alx Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Si cand ziceati ca e urmatoarea intalnire? Ziua lu' nenea Vali din ale lui Februar, colt cu Bicaz? Oari si poati au ba? Link to comment
sebian Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Daca zise nenea alx, asa sa-i ramina numele, Valentine@Bicaz Link to comment
Brainiac Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Deci o sa inghetam cu inimioare la Bicaz? Si-o sa numim intalnirea "Meeting-ul dragostei"? Numa' sa nu ni se aplece de la atata sirop Link to comment
sebian Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Mah, fiecare o sa-si incalzeasca inimioara, ca d-aia-i Valentine ... Si nu, nu-i spunem Meeting-ul Dragostei ca suna a ghei parade Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Bre, februarie = sesiune. Link to comment
silviu2403 Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Lasa ca sunt mai multe sesiuni Link to comment
_romulus_ Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Incepe lista? Am zis ca nu particip in februarie, dar chiar la Bicaz, nu pot sa ma abtin Link to comment
Wolfman Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Pai sa incep demersurile pentru Bicaz? Insa in februarie e cam tarziu, de ianuarie ce ziceti? Link to comment
_romulus_ Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Totusi, poate ca in ianuarie e prea devreme. La Bicaz, ar trebui sa fie zapada in februarie... Link to comment
Wolfman Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Ce-are a face zapada? La Bicaz e zapada si in aprilie, insa ideea era sa ne (re)vedem cat mai repede... Link to comment
alx Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 sf lui 01 sounds nice also. Neaparat sa fie zapada! Link to comment
BogdanG Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 ALX sa-ti iei sufa pina in Ian, de fapt sa iei mai multe sa facem trenuletu ) Deabia astept sa ne revedem . Link to comment
laurentziu83 Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Eu zic totusi sfarsitul lui Februarie, multi dintre noi avem sesiune in ianuarie+ca februarie coincide cu cei 3 anisori de existenta ai forumului. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Laurentiu stie ce zice. Eu l-as vota presedinte. Sau cel putin sunt de acord cu el. Link to comment
guru Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Se pare ca sunt ultimul ajuns acasa. Ceva fotografii... Intalnire sub semnul coarnelor de cerb Ochelari cu folie autorizata RAR Vrea cineva un warn? Da, da, eu, ca am luat bataie la table! Se rezolva! Clanul Oltenilor Zmeul cel Rau, o va fura pe Iulia Cosanzeana! Pe el, pe el ! La atac ! Io sunt cuminte, n-am facut nimic... Sa-i punem catuse! Iertati-l, ca-i un zmeu bun, a dat cinci beri! Hmmm, fie, da-i statea bine... Link to comment
VAXXi Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 Tot sfarsitul lui februarie zic si eu. Zapada oricum presimt c-o sa fie pana in mai Link to comment
laurentziu83 Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Laurentiu stie ce zice. Eu l-as vota presedinte. Sau cel putin sunt de acord cu el. Voteaza-mi doar salariul, de restul nu ma intereseaza. Link to comment
guru Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ...am fost si "radiofonizati" in direct la stirile Radio Craiova, o sa avem in curand inregistrarea. Cd-ul cu iregistrarea e gata! In cursul zilei, Vaxxi o va primi, si o va posta! Link to comment
ileana Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Da' cu pozele nu se mai aude nimic? Link to comment
bella Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Da, asteptam link-ul catre server-ul de FTP. Link to comment
sebian Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ala se da pe privat, din cate am inteles, celor care au participat Link to comment
VAXXi Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 Cd-ul cu iregistrarea e gata! In cursul zilei, Vaxxi o va primi, si o va posta! Multam' frumos Da' cu pozele nu se mai aude nimic? Ba da, am inceput strangerea lor. Cine are poze de la intalnire, este rugat sa-mi dea un PM pentru a primi datele de conectare la FTP. Link to comment
Recommended Posts