midnight_racer Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Incerc si eu sa apar.. @Gangboy: vreau sa vad iTrip-ul... Link to comment
dreamlike Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Am ajuns si eu cu o usoara intarziere insa mi-a facut placere sa ma reintalnesc cu baietii ! Din pacate, cei pentru care am mutat ora de intalnire, s-au lasat asteptati si de data asta. Link to comment
MethodRO Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Nu am mai putut sa ajung. Vreau sa vad pozele. Link to comment
mike.omega Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 Buuuun! Sa le luam pe rand! Desi vremea nu a tinut cu noi, ne-am strans in fata la Cafe D'art urmatorii: Safari Hunter, Gangboy si subsemnatul. Si cum stateam noi asa si ne uitam ce frumos ploua am zis ca ar fi indicat sa intram inauntru... inauntru era plin Am emis pe loc varianta "On Plonge" dar s-a taiat de la radacina orice gand pentru ca probabilitatea de a gasi locuri libere era prea mica. Ce sa facem noi?! Stam afara, nu in ploaie spre fericirea noastra! Si mai apar intre timp M Cojo si Immortal astfel incat numarul de kalosi/mp a crescut mai ceva ca actiunile de la bursa a Rompetrolului Asezati frumos la masa vorbim de detoate pentru toti si mai apar Midnight Racer si Dreamlike + 1. Mai aducem o masa si continuam vorba si barfa. Laudam Canonul, ne jucam cu S3-ul lui Midnight si cand se duc tikalosii la masina sa vada nu stiu, sar si eu dupa ei cu aparatul foto(vorbesc de S3) sa surprind poporu in actiune. Aici au inceput problemele! Bietul aparat nu a refuzat categoric sa observe ca afara totusi era ceva lumina, refuzand sa functioneze IS-ul la 1/13(mai incolo nu mai zic ) asa ca sper sa fi iesit ceva poze destul de clare, za viewfinder nu m-a lamurit! Discutiile au fost presarate de intrebarea retorica: Si totusi unde e lumea?! Am trecut la ora de iarna sa vina cat mai multi dar suntem putini! Cam asta ar fi pe scurt intalnirea, curiosii care vor sa afle mai multe ii invit sambata aviatoare, same place, same hour! Link to comment
paul_marines Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 (edited) Buuuun! Sa le luam pe rand! Asa Mikey , hai sa punem si niste poze. Ai uitat de amicul lui Gangboy si blonda cu kalosul care mi-a inghesuit bara la Matiz. Trebuie amintit si faptul ca la Cafe d'Art se face cel mai bun frape din Constanta, motiv care ne-a determinat sa ramanem chiar pe ploaie la locul de intalnire de iarna. Destul de simpatic S3 -ul lui Midnight Racer si versatil. Este o buna optiune pentru cei care vor sa invete mai mult decat poate oferi o sapuniera cu nume de imprimanta. Edited September 24, 2006 by safari hunter Link to comment
ToPser Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Imi cer scuze ca nu am aparut la intalnire , cu treaba pe la bucuresti , dar voi venii sambata care vine cu forte proaspete Link to comment
Moshu Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Laudam Canonul, ne jucam cu S3-ul lui Midnight si cand se duc tikalosii la masina sa vada nu stiu, sar si eu dupa ei cu aparatul foto(vorbesc de S3) sa surprind poporu in actiune. Aici au inceput problemele! Bietul aparat nu a refuzat categoric sa observe ca afara totusi era ceva lumina, refuzand sa functioneze IS-ul la 1/13(mai incolo nu mai zic ) asa ca sper sa fi iesit ceva poze destul de clare, za viewfinder nu m-a lamurit! Asa am zis si eu cand m-am urcat inr-u Landcruiser. Refuza categoric diverse chestii. Si m-am intors la cielo al meu, tot el e mai bun. Are 2 manete langa volan si vreo 4 butoane. "Aloooo, aici Vulpea. S-au copt domle strugurii aia soiul S3 selectionat?" Ah ce rau imi pare cateodata ca nu sunt mai aproape de voi, sa pot participa la intalniri Safari, fa ceva, tu esti mai aproape... PS S3 a fost mai dragut ca tine, ca nu a refuzat... Tu crezi ca ala e sapuniera ta cu 3 butoane si 4 linii de meniu? )"> Link to comment
dreamlike Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 (edited) @Mike - parca ai fi de la ziar, ai inceput sa faci cronicile a doua zi. Basca (,) ca te-ai tirat si printre primii de la intalnire. Poate data viitoare avem noroc si gasim loc inauntru daca vremea nu va tine cu noi. @Moshu - doar sambata viitoare ne vom mai intalni in formula actuala pentru ca eu si Vanatorul ne mutam mai in centrul tarii pentru cateva luni , asa ca te asteptam cu incredere. Cat priveste S3-ul - si vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii ). Edited September 24, 2006 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted September 24, 2006 Author Share Posted September 24, 2006 (edited) @Safari Hunter: da, intr-adevar de "Salut! Eu n-am masina!" (de parca trebuie?!) am uitat, ma scuzati Cat despre faptura blonda cu kalos alb la fel ca pantalonii din dotare nu comentez... ce-i frumos e frumos! )"> @Moshu: nu te retine nimeni sa participi @Dreamlike: nu te-am vazut evoluand la aparat asa ca... M-am tirat primu ca era cam frig si cronica am scris-o abia pe la 2 noaptea, insipiratia vine mai greu. PS: incercare disperata de mituire Edited September 24, 2006 by mike.omega Link to comment
gangboy Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Uau... cică nu a fost lume... să înţeleg că mai esteţi care nu-i ştiu... uau! Alte descoperiri au mai fost: - există mai multe variante de plafonieră © Abram Burel -- deşi eu şi M Cojo am cumpărat în acleaşi timp se pare că sunt total diferite. - printre altele, împreună cu midnight_racer am aflat că iTrip-ul nu vrea să meargă pe iPod nano - şi evident, uau ce mişto e s3-ul Link to comment
Moshu Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 @Mike> Pana una alta particip la cele de la Galati. Ma retine timpul si distanta, ca gaz este. Cred ca nu trebuie sa cer voie cuiva Link to comment
dreamlike Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 ....@Dreamlike: nu te-am vazut evoluand la aparat asa ca... ... Pai ce am mai avut tupeu sa-mi fac exercitiul cand voua vi se scurgeau ochii dupa el ... In plus, inca nu am vazut nici o dovada de maiestrie . Link to comment
Ath Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Salut la toti Constantenii! Scuze ca intru in vorba, dar sunt nou pe-aici si doresc sa particip si eu la intalnirea viitoare si sa va cunosc. S-a stabilit vreo data si un loc? Link to comment
gangboy Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Urmăreşte această zonă pentru informaţii. De obicei se face un subiect nou cu data, ora şi locaţia în cadrul Întâlniri Constanţa. Mai mult ca sigur ne vom vedea sâmbătă la orele 15:00 (aproximativ ) la Cafe D'Art. Pentru a-mi potoli obsesia cu goarna am răscolit magazinele şi am găsit exact ce ar trebui dar nu merge. Link to comment
dreamlike Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 (edited) Salut la toti Constantenii! Bine ai venit printre noi Ath. Detalii si inscrieri la intalnirea de sambata poti gasi aici. Te asteptam "> . Edited September 26, 2006 by dreamlike Link to comment
Recommended Posts