laurentziu83 Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Acum 2 minute a sunat telefonul, vad George03, raspund si ascult: baiat, 3600. In prima faza nu ma prind, apoi mi se aprinde un beculet in cap. > Aseara plecase mai devreme de la intalnire deoarece urma sa plece a doua zi la Bucuresti. A venit insa pentru MR, un membru greu de prins pe meleagurile noastre. Asteptarea a luat sfarsit, nu mai trebuie sa minta cum ca e la munca seara cand el era la noi la intalnire. ) M-a anuntat ca nu ne va onora prea repede cu prezenta pe forum, insa asteptam detalii. Pentru cine nu stie, George03 a fost prezent la intalnirile de la Bicaz si la Moeciu in Noiembrie 2005. Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Chiar nu mai auzisem nimic de el Sa-i traiasca si sa fie fericit ! Link to comment
Moshu Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Iata inca un tatic printre noi. Sa-i traiasca baiatul si sa fie fericiti cu totii! Si felicitari lu' "mamica" lu' ala micu'! Link to comment
gigi-kent Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Sa fie sanatos micutul! Si sa se faca forumist! Link to comment
iulia Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Felicitari ambilor parinti, am vorbit destul de mult cu ei la Bicaz si la Moeciu si ma bucur tare pentru ei. Sa va traiasca, sa fie sanatos si frumos si sa va aduca numai bucuriii ! Link to comment
Gica Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Chiar recitisem de curand pe nu mai stiu ce topic ca urmeaza, credeam ca deja i-a venit mai demult... Sa iti traiasca si sa fie sanatos ! Link to comment
Mircea Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Sa-ti traiasca maestre! Sa vii pe la mine dotat cu carnetel, pix, reportofon ca deja dau lectii pentru primele saptamani Link to comment
Wolfman Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Felicitari, sa le traiasca feciorul! Link to comment
sebian Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Hehe, inca un mini-membru! Sa le traiasca, sa ii faca fericiti si mandri! Link to comment
george03 Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 (edited) Multumesc de urari tuturor! "Evenimentul" (pentru mine ... pentru ca Lili mi-ar pune si acum pielea-n batz daca ar putea ... ca eu am vrut ) s-a produs vineri la ora 14:55. Am ajuns sus, langa sala de nasteri cu fix 10 minute inainte ... dupa o cursa Braila-Bucuresti in 2:05 si luuuungi parlamentari cu gardianul de la poarta ca sa pot intra, ca nu era ora de vizita!! Ambii "protagonisti" se simt cat de bine se poate in situatia data. Din motive de siguranta ( a zabovit mai mult decat era normal pe "drumul spre lumina") bebe e la incubator dar e jucaus si desi la mine se uita cam ciudat, pe Lili a recunoscut-o (macar prezenta ei ... nu stiu cat vede el acum ... si mai ales ce pricepe din ce vede). Ce ma mira cel mai mult este ca ... este cuminte!!! Nu plange aproape deloc ... doar scanceste cand nu-i convine ceva!! Sa fie semn bun ??? Intreb din cauza ca, un prieten (care are doua fete ... deci e om cu experienta), zice ca e smecher ... tace acum ca sa-l iau acasa ... imi arata el dupa aia ce stie ) Deocamdata nu am poze, abia azi i-am dus aparatul, dar pe saptamana viitoare ma laud cu bebe! Cu numele a fost mai simplu ... cum Stefan ... cel Mare a fost luat de Mircea ... cel Batran, la noi o sa fie doar Stefan ... poate 03 ) Cum nu m-am inteles cu Lili ... ca sa intaresc ce am spus mai sus (pus pielea-n bat) al doilea nume o sa fie George. Ca atunci cand face vreo boroboata ... sa ne blagosloveasca pe amandoi dintr-o data!! Edited September 23, 2006 by george03 Link to comment
Mircea Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 ! Nu plange aproape deloc ... doar scanceste cand nu-i convine ceva!! Sa fie semn bun ??? Intreb din cauza ca, un prieten (care are doua fete ... deci e om cu experientza), zice ca e smecher ... tace acum ca sa-l iau acasa ... imi arata el dupa aia ce stie ) Stie el prietenul tau ce stie Link to comment
sebip Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Felicitari!!!!Eu am acasa o fetita de patru saptamani...si...dar mai bine numai zic nimic...o sa vezi tu cine o sa fie smecherul in casa Link to comment
CARABUSU Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Felicitarii taticule,eu am avut parte de aceasta bucurie acum 15 ani,iar atunci de nerabdare vroiam sa bag o nepotica pe geamul de la maternitate si sa-mi aduca cacaciosu` sa-l vad ca nu aveam voie sa intru. Inca o data felicitari! Link to comment
Alinutz Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Felicitari, sa fie lumina ochilor si sa fiti cat se poate de mandrii de el ! Felicitari inca o data Link to comment
mr_ Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Felicitari, sa-ti traiasca Link to comment
Gica Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 "Evenimentul" (pentru mine ... pentru ca Lili mi-ar pune si acum pielea-n batz daca ar putea ... ca eu am vrut ) s-a produs vineri la ora 14:55. Un pic fftopic: Sa intelegem ca ea nu a vrut bebe ? Si tu ai vrut ? Foarte bine ! Daca vad bine aveti (sau cel putin tu, din data de nastere) cam 35 de ani, "nu era si cazul" ? Multa lume - si asta se intampla mai ales in Europa de Vest, nu apuca sa faca un copil pana in 35 de ani, se trezesc pe la 37-38, atunci normal, va ramane singurul copil. Pana atunci ce s-a facut ? Cariera ? S-au strans bani ? Hmmm... si astea sunt importante, insa simt ca e mult mai usor sa traiesti in doi decat in trei si sa tot amani, insa vom vedea cum se vor simti copii ce la 20 de ani ajung sa aiba parinti de aproape 60... un fel de bunici pentru altii... Eu fiind al doilea copil (facut la 33 de ani) mi-as fi dorit de multe ori sa am parinti mai tineri... Insa totdeauna exista avantaje si dezavantaje in treaba asta. On topic : asteptam pozele ! Link to comment
Moshu Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Cum nu m-am inteles cu Lili ... ca sa intaresc ce am spus mai sus (pus pielea-n bat) al doilea nume o sa fie George. Ca atunci cand face vreo boroboata ... sa ne blagosloveasca pe amandoi dintr-o data!! Mama ce mishto, parca vad peste cativa ani: EA: George du gunoiul! EI: Sigur mami, imediat! Si-o taie amandoi spre usa... Sau: Ala mare: Tie ti-a zis! Ala mic: Ba tie ti-a zis! Link to comment
george03 Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 (edited) Sa intelegem ca ea nu a vrut bebe ? Si tu ai vrut ? Foarte bine ! Daca vad bine aveti (sau cel putin tu, din data de nastere) cam 35 de ani, "nu era si cazul" ?... Pai ... luand in calcul faptul ca suntem impreuna de aproape 17 ani ... si suntem casatoriti de mai mult de 12 ... cam era cazul. Dupa indeeeelungi parlamentari, a vrut si sotia si abia acum a iesit. Dar "stresu'" am fost eu Este adevarat, amandoi avem in jur de 35 (eu deja impliniti, sotia ... in curand) ... e cam mult ... si asta e adevarat, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Un fratior ... hm ... exprimarea a fost: "Nici macar sa nu te gandesti vreodata sa aduci vorba despre asta" > Motivele intarzierii ... cam cele enumerate de tine ... cariera, stabilitate, independenta (de toate felurile: bani, locuinta etc). @Moshu': Crezi ca numai tu te gandesti la chestiile astea ???? Eu am zis injuraturi ... asa la modul general ... dar imi fac tot felul de "griji" de genul asta ) PS Pozele ... probabil joi, cand speram sa ne intoarcem in 3 acasa!!! Sotia are aparatul la ea, dar nu o sa-l iau maine cand ma duc la ea ... Edited September 24, 2006 by george03 Link to comment
Moshu Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Daca ziceai, filozof erai: iti dadeam camera de filmat joi seara. Link to comment
Recommended Posts