VAXXi Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Am luat-o de la Ronin, saptamana asta. E din 1997. Anuntul initial era asa: Cielo GLE/AC, visiniu, 105.000 km reali, full, jante aliaj, motor facut acum 1.000 km (inca in rodaj), schimbat axa came, tacheti, culbutori, cuzineti, segmenti; amortizoare rulate 7.000 km. Masina functioneaza i m p e c a b i l ! Si asa a fost. Una din cele mai ingrijite si bibilite masini pe care-am vazut-o pana acum, data fiind varsta de aproape 10 ani. Functioneaza toate becurile in bord, caroseria nu are strop de rugina, nelovita/nezgariata, interiorul nu troncane/scartzaie... recunosc c-am fost uimit. Practic, e dovada ca avand rabdare, poti sa gasesti o masina SH care sa merite banii pe deplin. Ca bonus pe langa un Cielo "stock": folie geamuri, volan sport Momo, tips Borla, jante 13" aliaj, stopuri de Nexia. Bordul si volanul: Jantele: Stopurile: Folia: Exterior: Link to comment
dreamlike Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Chiar ca arata bine. Sa o stapanesti sanatos! Cat a costat si ce ai facut cu esperachele? Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2006 Author Share Posted September 22, 2006 Multumesc. 4200 EUR. Ce sa fac cu el ? il am Link to comment
Moshu Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Impecabila, te felicit pentru achizitie! Si sa nu uit, felicitari si lui Ronin pentru cum arata dupa 9 ani! Link to comment
paperboy Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Felicitari HERMANITO , am si eu unul la fel, si culoare, numa fara jenti sa il rulezi sanatos... Link to comment
Cristian W Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 IMPECABILA! Felicitari! Link to comment
NFS Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Foarte frumoasa s-o stapaniti cu placere. Super afacere. Daca ar fi dupa mine, eu as schimba volanul ala momo, care parca nu se "pupa" cu restul! Cred ca as pune unul original. Chestie de gust. Link to comment
laurentziu83 Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Si eu sunt de aceeasi parere. Link to comment
VAXXi Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Multumesc din nou pentru urari. Volanul arata putin ciudatel intr-adevar, dar este extrem de comod la condus (mult mai comod decat originalul, culmea), iar in oras nu incomodeaza cu nimic (pana la urma, servodirectia face efortul, nu eu). Link to comment
tolin Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Ce sa fac cu el ? Ii pui gaz la VL, ce sa faci, doar ai invatat lectia. Link to comment
Wolfman Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Pai are deja GPL pus pe Espero, nu??? ) Link to comment
MCojo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Ii pune si pe cielito bineinteles... Link to comment
VAXXi Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 Pfu, de cand n-am mai scris p-aici No, daca Tanculetu' este cu fractura la calcaiul lui Ahile, am luat Cielo-ul la dezmortire si verificare generala la doctoru' Pep. Un cap de bara, filtru de aer, teava intermediara (aia cu flanse) la evacuare care a decis sa se rupa pe DN1 de parca mergeam cu chopperul contact electric, placute de Matiz pentru etrierii de Nexia, amortizoare acu' 2 ani, cauciucuri dupa nevoie. In oras nu prea e condusa, mai mult exterior. Plasticele din interior si ele sunt cam tronca-pe-duca. 142000 km; apa, paie si bataie. Link to comment
Petrica_CBD Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 (edited) in semnatura ta nu scrie ca ai si Cielo...oricum arata bine...cel putin in pozele vechi...spor in continuare...la cati mai multi km fara probleme...imi place volanul...caut si eu unul identic Edited January 30, 2013 by Petrica_CBD Link to comment
VAXXi Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 Ba, scrie la profil Volanul si mie mi-a placut mult. Din pacate, pe masini cu airbag, cam greu cu asa ceva Link to comment
Recommended Posts