Satori Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 La 7.30 am ajuns de acasa, Lacul Tei, la Grivita in cam 15 minute. Am trecut pe la Arcul de Triumf fara probleme. Cat despre summitul acesta... Romanii nu stiu ce e bine pentru ei. Traditional, sacrifica cetatenii tarii pentru straini si impresia lor. Link to comment
alx Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 1. Va fi full2. TREBUIE sa car laptop-ul dupa mine ... 3. DE CE nu as merge cu metroul zi de zi in cazul asta? De ce am masina, nu ca sa o folosesc? OK, inteleg, acum este un caz aparte, dar SINCER, zi de zi traficul este inuman, doar ca in acest caz NU VAD o eschivare a traseului Atentie, Bucurestiul se apropie cu pasi repezi de situatia New Yorkului, in care maxim 10% din inhabitanti se duc la serviciu cu masina. Incercati a va obisnui ca nu prea sunt solutii de sistematizare a traficului, cu sau fara Sommet... Link to comment
Satori Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Si ce e rau in asta? Link to comment
Lapona Antigel Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 (edited) Eu zic sa puneti un banner cu traditionala urare romaneasca:"Puiul nostru in curtea voastra !" Eu as zice ca zilele astea situatia si urarea ar sta taman invers, adica al lor in a noastra, cel putin pentru participantii la trafic. Noi, din Militari am ajuns pana in Baneasa ieri dimineata in aproximativ 15 minute, asta fiind pe la ora 7, ce-i drept, iar dupa-amiaza in jurul orei 4 cam tot atat. Am ales varianta cu podul Grant, am taiat pe la Miciurin, Arcul de Triumf, Piata Scanteii, Baneasa. N-a fost mai multa aglomeratie ca de obicei, iar azi de dimineata am facut cam 20 de minute. Just, inca n-au sosit delegatiile oficiale, sa vedem ce-o fi de maine cand incep s-apara. Cat despre sommee, s-a organizat in toate tarile francofone, nu suntem noi aia specialii, insa nu stiu cat de francofoni (mai) suntem. Haios e zvonul care zice ca ar avea loc intr-unul din anii viitori in Bulgaria. Edited September 26, 2006 by Lapona Antigel Link to comment
ticodriver Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 http://www.informatia.ro/index.php?module=...76&viewkey= Asta e tot traseul oficial? Ca aveam impresia ca e inchis si pe la Cotroceni - sambata cel putin (la pregatiri) au fost inchise si Sos. Panduri si Sos. Cotroceni Link to comment
aztec Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 Pe data de 28 vor fi inchise si strazile din zona cotroceni Link to comment
Matizel Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Intrunirea Francomasoneriei este o bataie de joc la adresa poporului roman. Plus ca incalca nu stiu cate norme la libera circulatie a cetateanului pe spatiu si domeniul public in tara lui !! ALO tovarasii de la Haga de la drepturile omului ce faceti ? A, dormiti , va rog sa ne iertati. Somnul natiunii naste monstrii aveti grija ! Link to comment
aztec Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 Inseamna ca nu stiti cum au inceput sa se desfasoare lucrurile prin alte tari.. La noi este inca bine.. O stire auzita de mine.. cica se incepe plantarea masurilor de dirijare(adica "morcovii" aia si gardurile de protectie) pe traseul de mai sus incepand cu ora 20 din seara asta.. Happy days.. Link to comment
iulia Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Si o alta harta cu traseele oficiale. Interesat de remarcat numarul de telefon unde poti afla unde ti-a fost dusa masina. Recuperarea e gratis , dar e posibil sa nu mai aiba aceeasi configuratie, in schimb sa fie garnisita cu indoituri si zgarieturi datorate motostivuitoarelor. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Masinile nu se ridica cu motostivuitoarele. Link to comment
Satori Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Ci cu ridicatoarele. Cu stiuvuitoarele se stivuiesc. Zmeule, ai idee cum le stivuiesc aia in parcarea respectiva? Iulia nu a gresit. O sa iti iei masina indoita rau. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Eu stiu ca sunt stocate destul de bine. Tu stii mai multe? Link to comment
Satori Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Din 5 masini lovesc usor 2. Neatentie, nervi, spatii mici de stocare... E destul de bine daca nu te intereseaza masina, e adevarat. Crezi ca daca le ridica acum pentru ca e summitul o sa le puna frumos si o sa le si spele si o sa le invete si franceza? Fii serios. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Credeam ca stii ceva sigur. Link to comment
Satori Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Nu stiu cine face asta in Bucuresti. Stiu despre asta din Ploiesti, de exemplu. Tu stii sigur? Pai lasa masina acolo, poate invata franceza! Link to comment
Zetics Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Oare pe traseele alea inchise, cu rosu, s-o putea merge cu bicicleta? Nu prea cred, dar ar trebui sa fie teribil de misto sa mergi de ex pe calea victoriei doar tu si ... bicicleta de sub tine Link to comment
iulia Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Pour les connaisseurs seulement: http://www.sommet-francophonie.org. Link to comment
alx Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Oai, cette une legature tres fatigue... Cette langue est tres impossible! Link to comment
iulia Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Oui, mais tu es un vrai admirateur Link to comment
alx Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 De la kiss francaise non de la femmes francais... Ce tre bon des le femme roumain (especiale Sandra Romain, pour les connaiseurs)... Link to comment
alexmohora Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Azi şi ieri s-a circulat superb în Bucureşti (şi am trecut prin centru de mai multe ori). Ieri chiar am parcat pe lânga Casa Poporului - nici o problemă. Multă lume s-a speriat şi a mers cu autobuzul/metroul sau şi-au luat liber. Nu ştiu de ce dar a fost ca în weekend. Să vedem mâine când vor intra în vigoare blocajele. Link to comment
Matizel Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Nous ne introduisons notre `cocosei` dans le sommet de francacophonie spunea mai deunazi un taximetrist la o firma bucuresteana care folosea Super Dura Lube Link to comment
SorinG Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 (edited) Traseu Stefan cel Mare -Batistei - Pta Universitatii - Eroilor - Dr. Taberei facut mai repede ca ieri - aprox. 20 min! Deci si in dimineata asta se poate circula lejer, chiar mai bine ca de obicei... P.S. Plecare din St cel Mare la 07.35... Edited September 27, 2006 by SorinG Link to comment
Zetics Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 (edited) Luat tzeapa de zile mari: "ascultat" sfat prefect, venit cu bicicleta, dat capu' de pereti cand vazut traseu liber, ~ ca si duminica dimineata (chiar si vestita razoare, la ora 8 si ceva era LIBERA!!!). Maine, cand voi vrea sa vin cu masina, inca 50% din Bucuresteni vor gandi ca mine (mai ales ca se anunta ploaie) si va fi mai rau ca la prima ninsoare! Bienvenu la francacophonie! Edited September 27, 2006 by Zetics Link to comment
alexmohora Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 he he... sper să gândească ca tine, să se sperie din nou şi să nu circule cu maşinile Nu am văzut străzile atât de libere de pe vremea lui Ceaşcă când se circula Duminica numai numere pare sau impare! Link to comment
Recommended Posts