Jump to content

Unde gasesc cauciucuri de iarna SH ?

Recommended Posts

Le voi folosi doar iarna (deci cateva luni) si m-am gandit ca nu are rost sa investesc in unele noi. Caut insa un loc "specializat" de unde as putea alege. Cam la ce ar trebui sa ma uit cand le cumpar ?

Precizez ca vreau sa iau 2 buc. pt. Cielo GLE (175/70/13)

daca te-ai hotarat la sh-uri fii atent sa nu fie resapate sau sa nu fie prea vechi. adica cand te uiti la exteriorul cauciucului sa nu crapacios.

pt ca mare lor pb. este vechimea. cat a stat la roman in curte plus cine stie cat a stat prin germania printr-un autohaus.

deci cauta sh cat mai noi.

a, si uita-te si la interior sa nu aiba petice...samd.

• 1 month later...

Eu am vazut in Voluntari un parc de dezmembrari. Au dat jos de pe masini jentile usoare si cauciucurile, si au si de iarna. O sa-mi caut jenti mai mari pentru niste cauciucuri de vara mai late (de-alea cumpar neaparat noi), iar pentru tablele pe care le am garantat imi gasesc acolo 4 gume bune de iarna. Oricum iarna n-ai unde sa rupi asfaltul, asa ca sh merge...

Mai e şi un magazin măricel de reşapate (de toate felurile) pe DN1, cum mergi de la Bucureşti spre Ploieşti pe dreapta. Malatesta se cheamă parcă, şi citisem aproximativ de bine despre ele pe Autoshow.

Am luat eu doua cauciucuri Malatesta anul trecut , am mers 8 000 cu ele si unul s-a descentrat asa de puternic incit a devenit o curiozitate la vulcanizare , au incercat sa echilibreze roata masinaria arata ca nu are nevoie de plumb dar se vede cu ochiul liber cum oscileaza .

Mai e şi un magazin măricel de reşapate (de toate felurile) pe DN1, cum mergi de la Bucureşti spre Ploieşti pe dreapta. Malatesta se cheamă parcă, şi citisem aproximativ de bine despre ele pe Autoshow.

in ce comuna VAXXi? ca sunt vreo 60 de km de drum pina la Ploiesti

Bleah, niciodată nu ţin minte comunele. Oricum, aproape, parcă pânâ în Prisma. Deşi, ţinând cont de ce-a scris Tete mai sus... parcă nu mai mă tentează :roll:

• 2 weeks later...