Leone Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Deschidem aceasta expozitie cu un exemplar reusit din timpul intilnirii de vineri, 22 septembrie. Dupa cum se poate lesne observa, nimeni nu lipseste (de la stinga la dreapta) - cristaky, leone, andreib si mdascalu! Link to comment
ileana Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Ce rotunjor s-a facut andreib de cand nu l-am mai vazut! Link to comment
andreib Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Mah, ce e aici, subiect de caterinca? Nu am avut cum sa vin, dar saptamana viitoare voi recupera . Link to comment
laurentziu83 Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 @Marius, ai scos roata la o bere? Link to comment
mdascalu Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 (edited) Laurentiu@ pai daca "n-am avut cum sa VIN" a trebuit sa luam o BERE. Edited September 25, 2006 by mdascalu Link to comment
Leone Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 (edited) Preambul la intilnirea de azi, 29 septembrie 2006 - manual vizual de instalare a ceasului de bord la Cielo STD, in 4 pasi. Priviti si luati aminte! Mii de multumiri lui andreib! (asa s-a razbunat el pentru faza cu roata de rezerva ). Edited September 29, 2006 by Leone Link to comment
Leone Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 Si iata masinile DaewooClub Iasi! Toti iasiwootzii erau inghesuiti in "leleul" meu, unde se incilceau si se descilceau firele de alimentare a ceasului proaspat instalat in propria-i gaura! Doi cu munca, doi cu lampa si unu cu muzica! Link to comment
andreib Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Pana la urma de unde o fi surubul ala in ,,exces''? Link to comment
mdascalu Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Nu stiu nici eu. Dar inca ma mai gandesc. Poate-i dam de cap. Mie nu-mi place sa desfac un lucru si sa raman cu piese de rezerva. Asta o pateam "one time ago", da nu acum (in ultima vreme). Link to comment
Cristaky Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Hai sa fie asta o enigma...si sa incercam sa o dezvaluim (demontam) la Moeciu...ce spuneti? >- Link to comment
Leone Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 De acord, Cristi! >- Link to comment
laurentziu83 Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Vin si eu cu ceva poze mai vechi, culese de aici, de la intalnirea din 2 noiembrie 2004 (mama ce-a trecut timpul), sa ne reamintim cum a inceput totul. Din pacate pozele facute la prima intalnire, cea din 28 octombrie 2004 s-au pierdut. Link to comment
mdascalu Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Valeleu, da mult a mai trecut de atunci. Multam' frumos pentru poze ca eu acum le vad pentru prima oara. Link to comment
Leone Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Schimbat Cielo 2005 alb (facut cocolosh) cu Cielo 2006 albastru. De-acu', cu asa ceva vin la intilniri! Link to comment
uskt2005 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Schimbat Cielo 2005 alb (facut cocolosh) cu Cielo 2006 albastru. De-acu', cu asa ceva vin la intilniri! fftopic: N-ai zburat inca in Franta? Bafta! Drum bun! "> Link to comment
mdascalu Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Fain, frumoasa culoare. Da ce-i cu capacele de la roti? Nu se mai dau la masini noi capace? Link to comment
uskt2005 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Fain, frumoasa culoare. Da ce-i cu capacele de la roti? Nu se mai dau la masini noi capace? La cielo standard nu-ti dau mai nimic Link to comment
Leone Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 CU DRAG, PENTRU TOTI MEMBRII FORUMULUI, DAR MAI ALES PENTRU IASIWOOTZII MEI! Link to comment
Leone Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 (edited) Pentru toti userii forumului si, in primul rand, pentru doamnele si domnisoarele woo! Edited March 1, 2007 by Leone Link to comment
Leone Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 (edited) Eeee, demult nu s-au mai pus fotografii pe aici! Iata ca a dat primavara si noi ne-am pus iar pe treaba! Aceasta a fost prima parte din serialul Iluminarea lui Leone (regia - andreib, scenariu - mdascalu, lumini - abramburel ), care va sa zica o pozitie pe ici, un torpedo pe 'colo... Imagini complete, la finalul serialului! Edited April 21, 2007 by Leone Link to comment
Leone Posted April 30, 2007 Author Share Posted April 30, 2007 Episodul 2: Intr-a mea plafoniera, am lumina efemera! Dupa cum bine se observa, una bucata instalator se uita trasnit la schema, iar a doua bucata instalator avea acelasi look, privind la dopu' lu' abramburel! Ce-a iesit pana la urma, veti vedea in episodu' urmator! Link to comment
Leone Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 (edited) Daca tot sunt la moda remake-urile, iata unul dupa o formula "upgradata" - instalare una bucata ceas pe una bucata Cielo STD. Am masurat, am decupat, de asistenta am beneficiat ("mesterii" cu marker s-au semnat), am ajustat si, pin' la urma, o intrat! ) Este vorba despre acelasi ceas care a fost montat anul trecut pe un Cielo STD alb si care acum a fost montat pe Cielo STD albastru. Motivele le stiti voi... Edited July 7, 2007 by Leone Link to comment
bishnitzarul Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Salutare as dorii sa montez si eu un ceas electronic pe un maty E-Klasse intrebarea mea catre dumneavoastra este : cu ce a-ti decupat bordul ...m-ar interesa toate etapele. Va Multumesc !!! Link to comment
Leone Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Dupa cum se baga de/in seama, din pozele 2 si 4, este vorba despre o freza speciala, alimentata de la bateria luiCielo STD via bricheta, cu ajutorul incomensurabil al invertorului adus de andreib. Freza cu pricina se gasea la o vreme prin metro (cu toate accesoriile de rigoare), dupa cum mi-au spus "mesterii" din poze. Link to comment
Recommended Posts