andreib Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...t=0&start=0 Noi am taiat cu o minifreza, cu multa grija si rabdare. Cu cuterul risti sa zgarii bordul. Link to comment
bishnitzarul Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Salutare am achizitionat si eu un ceas pt matiz ...problema este ca nu stiu cu ce sa fac gaura,am fost in metro si am vazut o freza ( 70 ron) problema mare este ca nu are dispozitivul de taiere rugamintea mea este daca puteti sa puneti o poza cu freza si obiectul de taiere ca sa imi fac o impresie cum arata.Va Multumesc !!! Link to comment
Leone Posted July 21, 2007 Author Share Posted July 21, 2007 Salutari amicale din Kenya! Ne revedem dupa 29 iulie! Link to comment
Leone Posted August 2, 2007 Author Share Posted August 2, 2007 (edited) M-am intors acasa si, inainte de o noua intalnire cu dragii mei iasiwootzi, mai pun aici una-alta, ce-am mai gasit si ce-am mai facut cat am stat in Kenya. Edited August 2, 2007 by Leone Link to comment
Leone Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 De la Vest la Est - adica de la Oradea la Iasi - vi se prezinta BH ZNS si Leone, alias Horatiu si Ninel... La vreme de seara de vara, alegandu-se amandoi cu o prietenie... Link to comment
Leone Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Am cautat multa vreme prin tolba aceasta fotografie de asta vara, de cand m-am preumblat pe meleaguri unguresti si austriece! Si-acum am gasit-o! Link to comment
andreib Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Iasiul sub zapada... Superbe decoatiunile de craciun din Parcul Copou si Bd Stefan cel Mare Se simte un aer de sarbatoare . Link to comment
iaexemplu Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ei na , ca acuma v`am vazut si eu, eu`s tanar , nu zic ca voi santeti batrani, dar cred ca si de asta am cam ocolit intalnirile de la iasi fftopic: Link to comment
dreaQ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 (edited) fftopic: Foarte frumoase pozele. Ar merita puse si la "pasiunea pt fotografie". In prima cel putin (cea cu aleea din parc sau ce e..) se poate simti atmosfera de acolo. Edited December 17, 2007 by dreaQ Link to comment
Leone Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 (edited) Ei na , ca acuma v`am vazut si eu, eu`s tanar , nu zic ca voi santeti batrani, dar cred ca si de asta am cam ocolit intalnirile de la iasi fftopic: Ai ocazia sa-ti iei revansa joia asta, de la sase seara, la Dreams Cafe, in atmosfera de basm din dealul Copoului! Si abia astept sa vad cat de tanar esti, ca deocamdata avem in grup pe copilu' Doxa! Sa vedem, esti mai tanar ca ea? Edited December 17, 2007 by Leone Link to comment
Leone Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Catre toti membrii daewooclub, de la Iasi pana la Oradea, de la Bucuresti pana la Baia Mare: Link to comment
iaexemplu Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Sper sa scap de femeia asta a mea ca e f geloasa si nu prea pot lipsi de acasa,dar o sa gasesc eu un motiv sa fug ,n`am vrut sa zic eu pana acuma de ce nu pot veni Link to comment
Cristaky Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Bla bla bla... P.S. Sa stii ca nu este o cafenea pt gay...poti veni si cu "femeia". Link to comment
Ami Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Frumos...daca ajung pe la Iasi, trec si eu pe la intalnirea voastra...daca ma primiti, bineinteles... Link to comment
Cristaky Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Cu placere. Suntem oameni maturi, seriosi, inteligenti, purtam discutii serioase, dar "la nevoie" stim sa si glumim Cafeneaua e foarte faina, ceaiul este deosebit, cafeaua in "n+1" sortimente, deci ai de unde alege. Avem si o colega forumista, avem si un coleg care a venit cu sotia...deci poti sa ai incredere. Nu vei fi sacrificata pe vreun altar . Link to comment
mdascalu Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ba chiar 2 coloegi care au venit cu sotiile, din care una chiar e proprietata de Maty. Link to comment
mdascalu Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 (edited) Si pentru ca acum am avut timp, o poza de la o ciocolata calda in noua locatie. Edited December 30, 2007 by mdascalu Link to comment
iaexemplu Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Alo, mie de ce nu mi`ati facut poza , ca eram tare multi Link to comment
Cristaky Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Pfff...la prima intalnire din 2008, aduc aparatul ca facem niste poze serioase, cu noi, masinile si cafeneaua. P.S. Imi cer scuze pt faptul ca nu am reusit, din motive subiective, sa ajung la ultima intalnire din 2007. Va doresc un an mai bun decat acesta si multa sanatate. Sa ne vedem cu bine in 2008. Link to comment
Leone Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 (edited) Iete d'aia vreau io sa vina Fordu' la Craiova, sa-mi iau masina muzicala http://www.guardian.co.uk/media/video/2008.../ford.orchestra Edited February 7, 2008 by Leone Link to comment
Leone Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 (edited) La solicitarea publicului asistent, iata cu ce draivtest ne-am delectat noi la intalnirea din 24 aprilie... Deu Roadster Edited April 25, 2008 by Leone Link to comment
saka Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Hmmm... pune si cu Andrei, ca el era mai talentat. Link to comment
Cristaky Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 ce rau imi pare ca am lipsit... Link to comment
Leone Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 Cu andrei n-am, da' cu propitaru' iaca-ta... Link to comment
andreib Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Ai vazut Cristi ce sunet de diesel adevarat? Link to comment
Recommended Posts