Jump to content

Album Foto Intilniri Iasi

Leone

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salutare am achizitionat si eu un ceas pt matiz ...problema este ca nu stiu cu ce sa fac gaura,am fost in metro si am vazut o freza ( 70 ron) problema mare este ca nu are dispozitivul de taiere rugamintea mea este daca puteti sa puneti o poza cu freza si obiectul de taiere ca sa imi fac o impresie cum arata.Va Multumesc !!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

M-am intors acasa si, inainte de o noua intalnire cu dragii mei iasiwootzi, mai pun aici una-alta, ce-am mai gasit si ce-am mai facut cat am stat in Kenya.

post-1825-1186061166_thumb.jpg

post-1825-1186061268_thumb.jpg

post-1825-1186061408_thumb.jpg

Edited by Leone
  • 3 weeks later...

De la Vest la Est - adica de la Oradea la Iasi - vi se prezinta BH ZNS si Leone, alias Horatiu si Ninel... La vreme de seara de vara, alegandu-se amandoi cu o prietenie...

post-1825-1187895023_thumb.jpg

• 2 months later...
  • 1 month later...
Ei na , ca acuma v`am vazut si eu, eu`s tanar , nu zic ca voi santeti batrani, dar cred ca si de asta am cam ocolit intalnirile de la iasi :o fftopic:

Ai ocazia sa-ti iei revansa joia asta, de la sase seara, la Dreams Cafe, in atmosfera de basm din dealul Copoului! Si abia astept sa vad cat de tanar esti, ca deocamdata avem in grup pe copilu' Doxa! Sa vedem, esti mai tanar ca ea?

Edited by Leone

Cu placere. Suntem oameni maturi, seriosi, inteligenti, purtam discutii serioase, dar "la nevoie" stim sa si glumim :rolleyes:

Cafeneaua e foarte faina, ceaiul este deosebit, cafeaua in "n+1" sortimente, deci ai de unde alege.

Avem si o colega forumista, avem si un coleg care a venit cu sotia...deci poti sa ai incredere. Nu vei fi sacrificata pe vreun altar :mrgreen: .

Pfff...la prima intalnire din 2008, aduc aparatul ca facem niste poze serioase, cu noi, masinile si cafeneaua.

P.S. Imi cer scuze pt faptul ca nu am reusit, din motive subiective, sa ajung la ultima intalnire din 2007. Va doresc un an mai bun decat acesta si multa sanatate. Sa ne vedem cu bine in 2008.

• 1 month later...
  • 2 months later...