Pedala Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Imi place pozitia din Volvo. Intri sub bord cu picioarele intinse, scaunul jos si coatele usor flexate Link to comment
midmanu Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 (edited) pozitia "tolanit"..dupa cum spunea cineva si cat mai pe spate...deh am si 1.87 am scaunu dat jos la maxim pe inaltime ca altfel mi julesc genunchi de volan pentru ca am volanu fixat la fel jos nu mi place ridicat si oricum vizibilitate este berechet ca doar nu tre sa vad groapa sub masina ci trebuie evitata mai din timp altfel eviti miscarile bruste de volan mai rau pica care sta la mine in spate dar ata e Edited January 7, 2008 by midmanu Link to comment
Kahn Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 La matiz, din pacate, am transformat-o in masina cu 3 locuri. In spatele meu nu poate sta niemni, doar daca este, doamne fereste, invalid. Scaunul dat nu foarte mult in spate, dar spatarul cat se poate de mult culcat. Este mult mai relaxant si mai confortabil asa, dupa parere mea, mai ales ca mai sunt ocazii cand trebuie sa fim 4 sau chiar 5 in masina si trebuie sa-mi indrept spatarul (asta da chin ) Link to comment
Joey Alexander Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 In general merge orice pozitie care-mi permite spatiul . la drum prefer o pozitie inalta. Link to comment
ProjecT_SymbiosiS Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 cat mai relaxat posibil, depinde de drum, daca e nevoie sa schimb vitezele des, in oras, o mana pe volan, una pe schimbator, iar la drum lung ambele maini pe volan, scaunul dat mai pe spate. Link to comment
Akon Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Am votat pozitie joasa.Mi se pare cel mai relaxant asa,scaunul la maxim in jos si volanul la fel.Nu degeaba in toate masinile cu pretentii pozitia de condus este joasa.La megane 2 de exemplu aveam senzatia de zbor din masina peste bord...fff nasol stai in scaun. Link to comment
crystygye Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Spate drept si cat mai sus, sa pot vedea botul masini cat se poate de bine...Din pacat conduc masini vechi cu care ma descurc cum se poate. Link to comment
Mircea Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Si trebe sa vezi botul masinii? La ce te ajuta? Link to comment
banzay Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 (edited) Sa iti iei matiz sa vedem cum stai cocotat doar doar de vezi botul masinii Eu stiu ca unde se termina piciorul intins, se termina si masina Sincer in ultima perioada, ma dau jos din masina numa' cu dureri de spate...parca nu mai imi gasesc locul...Dau scaunul la maxim in spate, dar parca stau cu mana de pe volan intr-o pozitie care nu imi convine (rezemata de usa, dar imi este ca trebuie sa fac vreo manevra mai rapida si dau chix). Daca apropii scaunul...dau cu genunchii in tot ce prind, inclusiv in butonul de reglat farurile (bine...dau cu genunchiul in el si cand e scaunul la maxim in spate) si nu am pozitie buna nici pt piciorul drept (rezemat de plasticaraie pe acolo...mai iau o gropa...) deasta ma gandeam...poate sa imi caut sa imi iau alte scaune ) sau...alta masina > Edited November 6, 2008 by banzay Link to comment
Mircea Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Stai relaxat, am facut vreo 50000 km pe matiz. Si tot cu scaunul maxim in spate si lasat am stat. Si unde tii piciorul dupa ce-l dai jos de pe ambreiaj, la 99% din masini ai roata, iar de la roata in fata aproximezi, ca de-aia esti sofer! Link to comment
banzay Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 (edited) Eu glumeam cu piciorul intins Voiam sa subliniez ca matizul e scurt in bot Legat de relaxat...stau cat se poate de relaxat, am slabit si cablul de acceleratie, am strans cablul la ambreiaj doar sa nu mai aiba zvacul ala caracteristic, dar tot se infige prea bine Oricum in matiz nu ai cum sa nu stai relaxat, cel putin eu, ca altfel nici nu incap in masina (cand sa ma sui zic, ca dupa imi fac eu loc cu coatele ) )... cred ca pun si cotiera la loc... Edited November 6, 2008 by banzay Link to comment
crystygye Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Mircea asa m-am obisnuit.Sa vad mereu dimensiunile botului si sa ma pot baga printre alte masini,parcari,etc mai cu "incredere". Bine acuma ca mi-am luat Tico nu mai e nevoie. Link to comment
Abram Burel Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Se pare ca am votat. Nu stiu ce Da' ce conteaza Pana cum am calarit rechinul pe pozitie "joasa" (ma rog, atat cat se poate numi astfel pozitia intr-un Kalos - drept termen de comparatie, cand ma urc in Nova, am impresia ca o sa cad in c.r), asta si pentru ca i se pare nevestei ca altfel o privesc... de sus (nu se pune ca eu am 1,82 si ea 1,57 ) Intr-o dimineata mi s-a parut ca nu ma asez prea bine pe cotiera si am dat rotita "in sus". Consoarta inca nu s-a prins. S-ar putea insa sa fie cam banuitoare, ca de atunci sunt, paradoxal, un pic mai agresiv Link to comment
Recommended Posts