Satori Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Si in Bucuresti se dau baietii, mai ales utilitar (got to work, go home). Link to comment
uskt2005 Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 (edited) Si aia care in weekendul trecut pe B-dul Camil Ressu dadeau in draci in ele , tot de la munca veneau ?.... Ce e drept nu mai sunt la fel de multi ca asta vara cand pe acolo zici ca e circuitul de la LeMans de 24h la cum se aude toata noaptea. Edited December 2, 2009 by EM!L înlăturarea citării integrale a mesajului anterior Link to comment
Satori Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Daca era w/e, evident, nu era utilitar, ci de placere. Link to comment
Satori Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Povestea unui accident, foarte bine creionat totul: http://www.sylviastuurman.eu/motor/majorcrash/ Tipa, dupa ce s-a facut bine, a venit in Romania pe motor. Link to comment
EM!L Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 I may be going to hell in a bucket, babe But at least I'm enjoying the ride... Link to comment
DGT Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Ieri pe ninsoarea si viscol , pe la Flamanzi ,BT, unu mergea pe bicicleta! Vai de capul lui de tampit! Link to comment
Satori Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Ii invidiez, mi se pare distractiv (atat timp cand mergi incet si nu te rupe frigul) Link to comment
EM!L Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 E tare distractiv, într-adevăr. În fiecare iarnă am scos bicicleta la "ture prin nămeţi", atât timp cât ai echipament (fes, mănuşi, bocanci) e o plăcere... Link to comment
lascarica Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Daca ai una cu motor e si mai belea Dar nu fara genunchiere, cagula, manusi, bocanci Sa treci cu pirtiitoarea pe linga masini impotmolite in 30cm de zapada pe aleile dintre blocuri si sa le vezi fata ... priceless... Link to comment
sebian Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 si cu niste cauciucuri cu tinte...si mai priceless Link to comment
lascarica Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 (edited) Curios ca primul "senil/idiot" era Emil cu bicicleta Si ontopic oarecum spre stiinta lui Tomy, d.p.d.v. legal (s-a modificat codul rutier): 21. moped - vehiculul, cu doua, trei sau patru roti, a carui viteza maxima prin constructie nu depaseste 45 km/h si care este echipat cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scanteie, cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere interna ori, dupa caz, electric, a carui putere nominala este de cel mult 4 kw; 22. motocicleta - autovehiculul cu doua roti, cu sau fara atas, echipat cu un motor care are o capacitate cilindrica mai mare de 50 cm3 si/sau a carui viteza maxima, prin constructie, depaseste 45 km/h Edited January 21, 2010 by Salex 2 Link to comment
Tommy Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 (edited) E bun ca ai aflat si tu ca nu orice aratare pe 2 roti sau mai multe e motocicleta. Poate de-acum te rezumi sa postezi on-topic si cand ai ceva de spus. Altfel, inocent, vad ca doar confirmi spusele mele. Edited January 22, 2010 by Tommy Link to comment
lascarica Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Daca ai sau nu dreptate apropo de offtopic sau nu cu mopedul sau bicicleta pe topic de motociclism este mai putin relevant. Relevant e ca iti permiti sa jignesti alti useri, si continui o aberatie. O intreaga comunitate de motociclisti (vreo 32.000 de useri) nu sint isterizati ca tine daca o parte din ei discuta de mopede... chiar de biciclete. Nu dau forumul sa nu se considere reclama. Dar un simplu search poate sa te lumineze. 1 Link to comment
EM!L Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Directorul SMURD, dr. Raed Arafat, are in vedere introducerea de motociclete, experimental prin Fundatia SMURD, pentru acordarea primului ajutor, informeaza AGERPRES.Motocicletele sunt dotate cu defibrilator semiautomat, o geanta de urgenta si o butelie cu oxigen. 'Paramedicul se deplaseaza cu motocicleta la caz si acorda primul ajutor pana soseste ambulanta. Sursa. Excelentă iniţiativă, după părerea mea. Încă un mare " + " pentru Dr. Arafat Link to comment
alx Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 pe zapada e muuult mai fun cu atv-ul. Link to comment
EM!L Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Mda, când e zăpadă, clar, ar putea fi o soluţie datorită lăţimii mai mici. Dar în restul lunilor, cât se poate folosi ok motorul, rămâne -în special în oraşele mari şi extrem de aglomerate, cel puţin la ore de vârf- o soluţie excelentă. The Fucking Road ... tipu' ajunge şi în România. Link to comment
Satori Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Noul poligon: http://scoalamoto1.webs.com/poligonul2010.htm Interesant este ca, in afara de faptul ca l-au complicat, la cea mai mica greseala OUT. Link to comment
Satori Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Cracanator: http://www.youtube.com/user/SenseiBD#p/u/43/IiajLqJkodI Link to comment
VAXXi Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 2 oameni mor din cauza drumurilor, azi se asfalteaza drumul. Incep sa cred ca singura solutie pentru tara asta este aplicarea filmului asta. Link to comment
Leutzu Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Din pacate cea care conducea motocicleta era colega cu mine. Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Si eu eram prieten cu Qaz de 7 ani de zile, intr-o vreme chiar foarte buni prieteni. Nu imi vine sa cred nici acum... Si nici nu mergea tare cu motorul, mi-aduc aminte ca imi povestea la o cafea cum se chinuia sa depaseasca un tir doar cand ii facea ala semn. A fost singurul motociclist cu care am mers ca pasager. O moarte stupida... Link to comment
Satori Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 O moarte ciudata rau. Motociclist linistit, castile au sarit, singura denivelare era foarte aproape de marginea drumului - nu aveau ce cauta acolo, ... foarte ciudat. Teoria mea este ca cineva i-a incomodat, voit sau nu, s-a intamplat accidentul, le-a scos castile, a vazut ca sunt morti si a fugit. Link to comment
FLEX Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 (edited) Poate ca vei reusi sa te imprietenesti cu motociclistii, poate vei vedea ca sunt oameni normali, poate cu prea mult sange in ei...Bafta! Mada Madalina, aka HarleyX aka Mada636 s-a dus ... Dumnezeu s-o odihneasca. Edited March 23, 2010 by FLEX Link to comment
Recommended Posts