VAXXi Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Da, exista chiar modele speciale dedicate moto. Link to comment
Tommy Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 PPS: Acum iti iei? Ma bate gandul, dar nu nipru Link to comment
Satori Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Ok. Dar daca mergi cu el cum mergi cu Cielo, inainte de first ride, fa si tu cinste. Link to comment
Moshu Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Lasa-ma cu plimbarile tale. Cielofan e si acuma marcat de plimbarea cu tine la Costinesti... ) Link to comment
zalmoxis Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Da' acum pe cinstite cati motocuiclisti ati vazut voi sa mearga legal!?!...Adica in spectrul vitezei legale!?!?...ca eu unul cred ca-i pot numara pe degetele de la maini!!!!....Sunt si conservari tampiti da' sunt si multi moto care nu-s cu boii acasa!!... Link to comment
VAXXi Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Neah, e altceva. Motociclistii care merg linistiti, nu ii observa nimeni. Un idiot care-o arde p-o roata cu 140 in oras sare imediat in ochi. Daca as conduce si eu masina pe contrasens, pe Magheru, cu traseul de evacuare dat jos, ai zice "sunt idioti soferii astia" ? BTW, eu pe ce deget ma incadrez ? "> Link to comment
Moshu Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Lasa bre ca tu ai si motor si poti sa te spargi in figuri cu el fara sa stim noi. Deci nu se pune )"> Link to comment
Satori Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Nu, dar e condusa, nu conduce. Link to comment
alx Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Ok, Vaxxi e pe degetul meu aratator impreuna cu cel care mi-a stat in spate 20 de km azi in conditiile in care mergeam cu 100 km/h. Restul de 20-30 nu stiu cand au aparut si nici cand au disparut, au trecut ca ingerii, nu i-am simtit. Link to comment
Pedala Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Cei mai linistiti m-i se par cei cu choppere. In general merg legal. Ocupa si o banda aproape hardughiile . Link to comment
madcos Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 (edited) Fara a tine neaparat sa fiu off topic, am doua intrebari pentru tine (ti-am zis ca imi plac motoarele, dar n-am calarit niciodata):1. Ce inseamna mt 11? 2. Cu ce viteza maxima ai mers pe ea, daca erai singur si pe unde (oras, afara, autobahn)? Multumesc. Nu ma pasioneaza viteza.poate ca motorul meu este de "tras" ci nu de viteza. Nipru este varianta ruseasca a BMW-ului.Are 650 cmc si vreo 240 kg.fata de o vitezana ce are cca 160 kg. Are grup de atas(este pe cardan),are cuplu de-ti tractez cielo,are demaraj,si maxim i-am dat vreo 135 pe drumul dinspre mangalia,caci eram in grup cu 2 japoneze si vroiam sa-i ajung.Eram singur,caci nu imi place sa ma risc cu pasager.Si cu masina la fel.Soate as lua cu ea vreo 150. Apropo: e in 4 trepte.Cu un grup solo poate un 170 kph,dar nu vreau sa fiu erou.Si da imi plac chopperele. Vitezistele ma lasa rece. pace Edited August 30, 2006 by Mircea Link to comment
Moshu Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Multumesc pentru raspuns. Din ce spui tu pare foarte grea. Fara mishto, daca o scapi poti s-o ridici singur de jos? Eu am mers cand eram copil cu un Zundap (am scris bine?) cu atas, tot asa foarte grea si de forta. Ce m-a socat a fost faptul ca avea marsarriere. >- Link to comment
Pedala Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Zundapp-ul e acelasi lucru cu BMW-ul de care vorbeste Madcos. SI avea nevoie de marche-arriere tocmai din cauza ca era foarte grea. Variantele de armata aveau si reductor . Link to comment
Senna Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 apropo: e in 4 trepte.cu un grup solo poate un 170 kph,dar nu vreau sa fiu erou.si da imi plac chopperele.vitezistele ma lasa rece. Treapta a IV-a la tine este priza directa cred, deci un grup final cu raport mai mic de transmitere ti-ar mari viteza maxima, cred ca asta gandeai. Ai un chopper clasic, cu motor elastic (raport dintre turatia de cuplu maxim si cea de putere maxima cat mai mic, tinzand spre 0,5), si de aicea cuplul bun pe o plaja larga de turatii... Parerea mea: chopperul iti ofera placerea de a conduce fara sa fie nevoie de viteze mari Link to comment
VAXXi Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 da pot sa o ridicse scrie zundapp are mars-arriere Link to comment
ticodriver Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 fftopic: @Vaxxi - daca nu-ti faci rost si de o casca de nemtalau din al 2-lea Razboi n-are niciun farmec Link to comment
Satori Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Pentru a va face idee despre cum merg ei, ce fac ei... consider relevant filuletele gagiului astuia, mordeth13. Puteti incepe cu asta: http://www.youtube.com/watch?v=EsY-zoS8j8c...ted&search= Seria Taipei e misto rau de tot Link to comment
ticolino Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 @madcos: niprul nu e facut sa mearga cu mai mult de 100km/h, depasind aceasta viteza pui grav in pericol atat viata ta cat si a altora. @Senna: chopper-ul e mult mai scump, si mai putin manevrabil, atat din cauza pozitiei 'soferului', cu picioarele inainte, cat si a ghidonului mare si a unghiului rotii din fata. Link to comment
Satori Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 A venit primavara! ik?feature=oembed" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen="true"> http://www.youtube.com/watch?v=UUvX-10Zhuw Link to comment
c_french84 Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Nu am citit toate posturile dar dupa ce te urci pe 2 roti gandesti altfel;acum ca s-a incalzit sunt mai atent,ma uit mai des in oglinzi si le fac loc din timp iar ei ma saluta mereu! e usor sa critici cand nu ai mers niciodata pe scooter(10-15-20CP) sau motor!Nu poti sa generalizezi ,stiu ca sunt si incostienti pe 2 roti si mai stiu cat de greu e sa mergi incet cand ai cel putin 100 CP sub tine...voi v-ati lua un lamborghini si ati merge cu el cu 60KM/H in treapta 1 sau 2? >- Link to comment
tolin Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 ... Nu am citit toate posturile dar dupa ce te urci pe 2 roti gandesti altfel ... Eu cred ca aici gresesti tu, cand te urci pe doua roti nu mai gandesti, asta-i procedura. Gazul dicteaza ! Link to comment
Recommended Posts