Tommy Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Ziaristul ala de neamt are un stil de a scrie de spui ca e vreun coleg din zona Eu tot nu am inteles din ce scrie acolo unde era motocicleta. In fata masinii depasite (aiurea)? Edited July 16, 2009 by Tommy Link to comment
VAXXi Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 In dreapta omule. Terracanul a depasit, venea din fata alta masina, si a revenit fortat pe banda - peste motocicleta. Link to comment
Tommy Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Am inteles, era o ironie la adresa felului de a scrie al ziaristului. reiese ceva de genul: "a depasit alt autovehicul, a tras dreapta si a acrosat motocicleta" "Individiul, de loc din Panciu, judetul .." "se angajase într-o depăsire aiurea" Ma rog, neimportante, pare insa din stilul reporterilor otv. Pacat ca nu si-a dat seama ca vine boul cu camionul peste el sa accelereze nitel.. Link to comment
VAXXi Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Eh, cum s-ar zice, de data asta si-a gasit cam prost motocicleta peste care sa dea Link to comment
Salex Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Oarecum trista constatarea ... La citi motociclisti au murit sau au fost bine mototoliti iar soferilor vinovati nu li s-a intimplat nimic, procentajul celor care si-o incaseaza pe buna dreptate e cam mic Link to comment
VAXXi Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Mai nou, se suspenda permisul pana cand se da verdictul in proces, daca se intra pe penal. Evident, pedepsele au ramas "cu suspendare" din pacate. Too little, too late. Link to comment
zeneseu Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Mai nou, se suspenda permisul pana cand se da verdictul in proces, daca se intra pe penal. Evident, pedepsele au ramas "cu suspendare" din pacate. Too little, too late. Adica voiai sa spui ca se poate suspenda cu sau fara drept de a conduce? Link to comment
Satori Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Oarecum trista constatarea ... La citi motociclisti au murit sau au fost bine mototoliti iar soferilor vinovati nu li s-a intimplat nimic, procentajul celor care si-o incaseaza pe buna dreptate e cam mic Pai asta nu s-a intamplat... Nu faci nici o zi de parnaie daca omori un om, din greseala, in trafic. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Adica voiai sa spui ca se poate suspenda cu sau fara drept de a conduce? Probabil se referea ca atunci cand esti condamnat penal pentru omor/ranire din culpa iti suspenda permisul pe durata pedepsei. Asta era de cand am dat eu de permis. Si parca nici nu ti-l mai da inapoi/lasa sa mai dai examenul. Asta nu mai stiu. Nu am fost vreodata in situatiile date pentru a ma interesa mai indeaproape. Suspendarea de care, ma gandesc ca, se refera el este pentru pedeapsa cu inchisoarea. Si, la fel, din ce stiu, se da pedeapsa cu executare pentru cei care fug de la locul accidentului sau care au fost bauti/ nu au avut permis, etc. Edited July 16, 2009 by Zmeul cel rau Link to comment
zeneseu Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Pai in caz de accident, oricum vinovatului i se suspenda permisul. Daca exista si victime si se intra in sfera penalului, permisul se suspenda pana la finalizarea/judecarea dosarului. Pe perioada cercetarilor, procurorul poate dispune ca suspendarea permisului sa se faca cu sau fara drept de a conduce-adica daca permisul se suspenda cu drept de a conduce, in perioada cercetarilor/judecarii dosarului dovada se prelungeste succesiv cu 30 de zile pana la finalizare, avand astfel dreptul de a conduce. In cazul in care se da IUP, la final poti avea permisul anulat. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Persoana condamnata prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva pentru comiterea unei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice sau de omor, lovire ori vatamare cauzatoare de moarte, vatamare corporala grava, talharie, ultraj sau furtul unui autovehicul poate fi admisa la examenul pentru obtinerea permisului de conducere sau a brevetului de conducator, in conditiile prevazute la art. 103 alin. (1) lit. a) si b) din O.U.G. 195/2002. Mai incolo e cu jump to... Si am sarit: Art. 103. � (1) Persoana al carei permis de conducere a fost anulat ca urmare a ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti de condamnare pentru una dintre faptele prevazute la art. 101 alin. (1) se poate prezenta la examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, daca: a) au trecut 6 luni de la data executarii pedepsei in regim de privare de libertate sau a trecut un an de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti prin care s-a dispus suspendarea conditionata a executarii pedepsei ori suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere; b) a intervenit amnistia sau reabilitarea; c) interzicerea dreptului de a exercita profesia sau ocupatia de conducator de autovehicule a expirat sau a fost revocata. (2) Pentru a fi admis la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere candidatul trebuie sa faca dovada: a) ca este apt din punct de vedere medical si psihologic; b) ca a absolvit un curs de legislatie rutiera si conduita preventiva organizat de o unitate autorizata, in conditiile legii. Link to comment
Satori Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Mi-am mai luat un agregat, pentru drumuri lungi Link to comment
zeneseu Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Puteam sa jur ca e arginite. ... sau neagra Link to comment
Esperatul Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Foarte tare, frate! http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia...p;articol=22179 Nu-mi dau seama care e ghinionistul mai mare ) Pai Ferăstrău/Oituz e dupa Onesti spre Brasov, in nici un caz intre Bacau spre Onesti cum zic ei pe acolo. Link to comment
sebian Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Mishteaux utilajul Sato La cat mai multi km fara surprize neplacute Link to comment
EM!L Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) Asfalt uscat să ai (şi) cu "ultimate sport tourer"-ul Edited July 20, 2009 by EM!L Link to comment
Satori Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 ) Thank you! Practic, mi-am luat din nou Dacie, dar pe cardan si cu 120CP la roata ) Link to comment
zeneseu Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 @ sato Profit de ocazie sa iti recomand ceva accesorii utile si anume... Pana si la culoare se potrivesc Link to comment
Satori Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Bine ca esti tu motociclist, mah! PS: Imi place culoarea... Link to comment
zeneseu Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Bine ca esti tu motociclist, mah! Trebuie sa incep si eu cu ceva bre... ) PS: Imi place culoarea... Si mie Link to comment
zeneseu Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 (edited) Ieri spre seara, fiind la plimbare prin oras-pe jos-, mi-a fost dat sa vad vreo 10 motociclisti pe putin. Nu stiu ce s-a intamplat cu ei, dar zilele in care ii auzeai de la o posta s-au cam dus. Toti motociclistii circulau cu viteza regulamentara si nu am vazut vreunul sa croseteze in trafic. Bravo lor! Edited July 23, 2009 by zeneseu Link to comment
Tommy Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Deci au schimbat si tobele cu unele silentioase si au pus si rezonator la admisie Prezenta motoarelor si a scuterelor in trafic intr-un final va trebui sa fie si sa fie vazuta ca ceva normal (prin felul cum circula majoritatea dintre ei si prin felul cum sunt tratati de majoritatea dintre soferi, 100% nu exista), eu doar asa vad o reducere a topicelor de RIP. Link to comment
Satori Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Ieri spre seara, fiind la plimbare prin oras-pe jos-, mi-a fost dat sa vad vreo 10 motociclisti pe putin. Nu stiu ce s-a intamplat cu ei, dar zilele in care ii auzeai de la o posta s-au cam dus. Toti motociclistii circulau cu viteza regulamentara si nu am vazut vreunul sa croseteze in trafic. Bravo lor! Bolovane, de cand te intereseaza motociclismul ai inceput sa te uiti dupa mobre in trafic ca la vehicule potentiale nu ca la ozeneuri. Nu le mai bagi in seama doar pe alea care fac galagie sau manevre aiurea, care iti atrag natural atentia. Nu s-a intamplat nimic cu ei, ei nu s-au schimbat, tu te-ai schimbat. PS: Cand dai de carnet? Link to comment
zeneseu Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 (edited) .... Nu le mai bagi in seama doar pe alea care fac galagie sau manevre aiurea, care iti atrag natural atentia. Nu s-a intamplat nimic cu ei, ei nu s-au schimbat, tu te-ai schimbat. Crezi ce vrei. Eu stiu ce vad si aud. PS: Cand dai de carnet? La momentul potrivit. Asta i-am cam zis şi eu ) Ce ce ce? P.S. Si nu, nu caut mobrele in trafic. Imi sar doar in ochi. Edited July 24, 2009 by zeneseu Link to comment
Recommended Posts