Jump to content

Motociclism

keluboss

Recommended Posts

Atunci o sa imi tremure genunchii ca la balamuc... O sa ma ajuti tu sa ma sui pe animal, ca oricum i-au facut moving stand si marsarier.

-------------------

Crazy SOB

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Asta ziceam, goana presei dupa senzational, nici cea mai mica verificare, de multe ori denaturare si deseori manipulare.

Nitel demi-offtopic, mi-aduc aminte o conversatie cu un coleg de forum, fotograf la 2 publicatii importante.

"- bai, politailor le-am dat eu pozele de la accidentul ala, veneam pe dn1 de la BV"

"- le-au dat si la ziar?"

"- ei draci, pai fara morti, explozii etc nu e stire" :)

• 2 weeks later...

Din pacate mai sunt, detalii la accidente. Exact ca in postul lui Mircea, numai ca asta al meu a intors capul mai repede si a reusit sa ma evite partial.

Ma intorceam acasa intr-o seara, si pe la iesirea din Otopeni un tip cu ceva motoreta "sport-wannabe" croseta printre benzi, dupa 1 minut vad masinile din fata oprind brusc, fac la fel si vad pe banda de langa motoreta cazuta. Injur, trag in fata pe avarii, dau sa sun la 112 pregatindu-ma sa-l injur p-ala din spatele lui ... de fapt omul cazuse pe barba lui, era bine mersi si se chinuia sa-si ridice bicicleta din sosea. Norocul lui ca Dacia din spate mergea prudent si-a reusit sa nu-l ia pe capota. Asa ca degeaba a venit frigul, ca omuletzii tot ies, iar frigul intarzie reactiile, lasa cauciucurile fara aderenta ...

• 4 weeks later...

Cel putin la noi in tara datorita vremii nu o sa mai vedem accidente cu motociclisti!

Prin Craiova încă se mai "dau" mulţi cu motoarele. Chiar acum 2-3 seri, pe-un bulevard, la 2°C şi pe ceaţă destul de densă am văzut o "vitezană" în plin proces de curăţat bujiile  :mrgreen: