VAXXi Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Limuzina aia e fotoliu tandem pe doua roti. S'mor de ii gasesc vreo utilitate. O sa-i gasesti pe la 50-60 de ani Link to comment
Satori Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Atunci o sa imi tremure genunchii ca la balamuc... O sa ma ajuti tu sa ma sui pe animal, ca oricum i-au facut moving stand si marsarier. ------------------- Crazy SOB Link to comment
Mircea Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 http://stirileprotv.ro/video/supercampanie...-video/60363579 Link to comment
andreib Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Asta e tare . Parca si aud o conversatie: trebuie neaparat sa oprim sa stergem parbrizul ca e plin de motociclisti... Sau solutie de parbriz anti-ins...motociclisti . Link to comment
mr_ Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Aici au facut o campanie similara la TV Link to comment
Tommy Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Pai tot de la tv si ziare: Si ce spune politia: http://www.agerpres.ro/full_news.php?c=2,3...,75,76,77,78,79 Link to comment
Satori Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 La un punct chiar au dreptate, este intr-adevar un colaj. Asta a fost chiar cand am facut eu accident Link to comment
Tommy Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Asta ziceam, goana presei dupa senzational, nici cea mai mica verificare, de multe ori denaturare si deseori manipulare. Nitel demi-offtopic, mi-aduc aminte o conversatie cu un coleg de forum, fotograf la 2 publicatii importante. "- bai, politailor le-am dat eu pozele de la accidentul ala, veneam pe dn1 de la BV" "- le-au dat si la ziar?" "- ei draci, pai fara morti, explozii etc nu e stire" Link to comment
Satori Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 http://www.msf-usa.org/riderperception/ Un test misto, nu numai pentru motociclisti. 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Da, dar pentru aia din America. Link to comment
EM!L Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Foarte fain, mai ales collision traps. Link to comment
Satori Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Da, dar pentru aia din America. Lasa semnele, treci la collision. Link to comment
steph Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 19 din 20 Si punctul l-am pierdut dintr-o interpretare gresita. La semne nah doar 13 ca erau si rapide si nici nu le stiam. Destul de logice totusi. Link to comment
EM!L Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 La fel şi eu la collision. Link to comment
strumfuadi Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Asa DA! (poza preluata de pe motociclism.ro) Se vand pantofiorii purtati in aceasta poza. Sunt 38, de la Zara, stare tehnica impecabila, cica.. Doritoarele (doritorii?? ) gasesc detalii acilisa. )"> Link to comment
Mircea Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 http://stirileprotv.ro/stiri/international/un-motociclist-ia-autobuzul-in-plin-vezi-video.html Link to comment
DGT Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Cel putin la noi in tara datorita vremii nu o sa mai vedem accidente cu motociclisti! Sper! Link to comment
Dj_Dark Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Din pacate mai sunt, detalii la accidente. Exact ca in postul lui Mircea, numai ca asta al meu a intors capul mai repede si a reusit sa ma evite partial. Link to comment
Satori Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ala care da in autobuz e scuter, nu motor. Link to comment
VAXXi Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ma intorceam acasa intr-o seara, si pe la iesirea din Otopeni un tip cu ceva motoreta "sport-wannabe" croseta printre benzi, dupa 1 minut vad masinile din fata oprind brusc, fac la fel si vad pe banda de langa motoreta cazuta. Injur, trag in fata pe avarii, dau sa sun la 112 pregatindu-ma sa-l injur p-ala din spatele lui ... de fapt omul cazuse pe barba lui, era bine mersi si se chinuia sa-si ridice bicicleta din sosea. Norocul lui ca Dacia din spate mergea prudent si-a reusit sa nu-l ia pe capota. Asa ca degeaba a venit frigul, ca omuletzii tot ies, iar frigul intarzie reactiile, lasa cauciucurile fara aderenta ... Link to comment
EM!L Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Cel putin la noi in tara datorita vremii nu o sa mai vedem accidente cu motociclisti! Prin Craiova încă se mai "dau" mulţi cu motoarele. Chiar acum 2-3 seri, pe-un bulevard, la 2°C şi pe ceaţă destul de densă am văzut o "vitezană" în plin proces de curăţat bujiile Link to comment
DGT Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 O avea cauciucuri de iarna! ) Link to comment
Recommended Posts