paperboy Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Sunt incantat sa deschid eu topicul asta , pentru ca nu mai aveam rabdare, deci astept joia sa ne vedem, in plus rog si eu pe care poate sa imi aduca si mie 2 lucruri, dau banii pe loc, un autocolant cu Daewoo si care poate sa imi faca rost de un suport de telefon cu brat, ca eu nu pot comanda , deci va rog frumos, si in plus sper sa putem ajunge cu francofonia asta. Link to comment
Brainiac Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Eu cred ca o sa spun pas saptamana asta. Mi-este foarte greu sa ajung in zona aceea. Traiasca cacofonii Link to comment
MethodRO Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Saptamana asta am sa ajung si eu. P.S. Sper ca vii joi AB ca am sa iti dau ceva. Link to comment
Satori Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Eu cred ca o sa spun pas saptamana asta. Mi-este foarte greu sa ajung in zona aceea. Traiasca cacofonii Las-o balta. Te scot eu, nu-i deloc greu. Link to comment
paperboy Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 cum ajung si eu din dr. taberei, are careva idee ce rute sunt inchise? Link to comment
Tommy Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 (edited) Va sa zica.. joi test-uim Estate-ul lui Sharpe ? Edited September 26, 2006 by Tommy Link to comment
Leutzu Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 (edited) cum ajung si eu din dr. taberei, are careva idee ce rute sunt inchise? Din drumul taberei iti recomand sa o iei prin Ghencea-capatul lui 41-apoi la prosper faci stanga pe sebastian, treci de intersectia cu calea rahovei si apoi stanga unde vei putea sa treci liniile de tramvai (cam la 500m de intersectie). De aici o sa iesi in Trafi Greu unde vei face dreapta pana in capat unde vei face stanga. O tii drept inainte pana ajungi la parcul carol si apoi iesi la budapesta unde faci dreapta spre tineretului. De aici te descurci. Daca vrei poate plecam impreuna de pe Valea Ialomitei pe la ora 7 pentru ca eu acolo lucrez si voi merge direct la intalnire de acolo. Edited September 26, 2006 by Leutzu Link to comment
Ami Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Vin si eu! Astia din Balta Alba suntem mai putin francofoni! Link to comment
MethodRO Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Bine zis Ami! Saptamana asta nu mai sunt tradator . Metodu se intoarce la datorie! Link to comment
silviu2403 Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Cred ca am sa vin si eu. Asta daca ma primiti. Sunt f incantat de masinuta mea si imi plac genul asta de intalniri, mai ales ca sunt pasionat de masini si nu numai Link to comment
marius_eugen Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 (edited) Si cei din Drumul Taberei sunt mai putin francofoni , asa ca s-ar putea sa ajung si eu . Senna ... imbatranesc cu filtrele de aer in masina ... offf nu stiu cand ajung sa ti le dau . Paperboy urmeaza traseul descris de Leutu ca ajungi bine ! Silviu esti binevenit si astept sa-ti vad limuzina ! Edited September 27, 2006 by marius_eugen Link to comment
CristiP Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Din drumul taberei iti recomand sa o iei prin Ghencea-capatul lui 41-apoi la prosper faci stanga pe sebastian Nu face dreapta pe Sebastian? Link to comment
Alezz Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Vin si eu sa vedeti gaura din bara spate... Link to comment
paperboy Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 Bai fratilor, dar dece nu mai schimbati si voi locatia??? ca mai sunt locuri in Buc. , ca acolo e cam prea la margine... uite na, alta idee: in centrul Politehnicii, ca e dragutz si sunt si drumuri de alergat pe acolo... si mai sunt si altele... Link to comment
sebian Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Bah frate te maninca talpa de o liniuta, se pare... Link to comment
paperboy Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 ) neeaaah, dar pe bune sunteti culmea cu polivalenta, mai exista romexpo, politehnica, si altele, mai schimbati si voi ca e greu de ajuns pe acolo... Link to comment
MethodRO Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Paperboy acolo ne intalnim de foarte multa vreme. Lumea a fost intotdeauna multumita de locatie. Nu vad de ce te deranjaza. P.S. Nu o sa se schimbe locul intalnirii. Link to comment
silviu2403 Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 E ok locul intalnirii zic eu. Mai ales ca stau la Timpuri Noi Abia astept sa va cunosc. Salut Link to comment
NFS Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 ...ca acolo e cam prea la margine... uite na, alta idee: in centrul Politehnicii, ... Deci zici ca Politehnica e mai in centru decat Polivalenta? Mai, io as zice ca tu esti din Pitesti! ) Link to comment
ileana Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Eronat! E din Oltenita )"> Link to comment
Ami Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Welcome back, Method! "> In ceea ce priveste locul intalnirii, sa nu va puna Necuratu' sa-l schmbati, acuma ca m-am familiarizat si eu cu el!!!! Link to comment
iulia Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Bai fratilor, dar dece nu mai schimbati si voi locatia??? ca mai sunt locuri in Buc. , ca acolo e cam prea la margine... Daca pentru tine o statie de metrou + una de autobuz fata de Piata Unirii e mult... . Din ce margine vii? Deci zici ca Politehnica e mai in centru decat Polivalenta? Mai, io as zice ca tu esti din Pitesti! ) Si eu nu zic nimic Link to comment
MethodRO Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Pe la ce ora incepem sa ne adunam? Link to comment
paperboy Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 (edited) Dar chiar pe la cat e adunarea, ca eu ma duc la stomatolog la 6-7 ("> si totusi vreau sa ajung, oricum timpul e cam de caacaao si nush cum de copertam... PS. Eu stau in Dr. Taberei mai, si era mai bine daca era mai in partea asta... si in plus, nu ati mai dori sa mai diversificati si voi treaba ? Edited September 28, 2006 by paperboy Link to comment
Tommy Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 (edited) Nu-ti fa grji, pe vremea asta .. vin maxim 4-5 oameni si stau intr-o masina la tigare. Edited September 28, 2006 by Tommy Link to comment
Recommended Posts