Pepinno Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Si uite' asa a mai trecut o saptamana...sa mor ca parca viata asta trece din... joi in joi... Macar de data asta nu am mai avut parte de vre-o bataie sau masini zgariate... Cat despre atmosfera nu zic decat ca.. lume putina, putina rau.. unde dreaq or umbla sau poate nu le mai plac fetzele noastre, aia care venim venim morti copti.. Pana si MANIAKU a revenit...ailalti pe unde or umbla? Link to comment
BogdanG Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Si papica a fost bestiala, asa ca o sa vin nemancat ca intotdeauna ca e mai bine . PS> Maniakule data viitoare sa vii cu SFul sa-l rezolv si pe ala Link to comment
Satori Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Dar pe asta cum ai rezolvat-o? ) Link to comment
alinus Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 "Portbagaj, draguta, portbagaj." eh, si cu tine acum...ma grabeam si eu...putina indulgenta, plss oricum, numai a portbagaj nu semana el aseara...atatea suruburi, piulite...bine ca l-ai reconstituit.... Link to comment
Satori Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Data viitoare nu te mai grabi. Mai ales cand iti arata dealerul de unde se desface portbagajul ) Iti dai seama cum era sa te duci sa le spui ca nu se desface? Link to comment
Tommy Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Riscai sa nu stie nici directorii de vanzari de acolo Faceau o sedinta si sunau la Corea ) Link to comment
BogdanG Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Dar pe asta cum ai rezolvat-o? ) Sincer nu stiu dar Maniakul si jumatatea lui au observat ca se aprinde un led rosu la casetofon(security led) , chestie pe care inainte nu o facea masina, a era sa uit acum ii merge si alarma de fabrica . Link to comment
Maniaku Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 bre, te ia mama lu' proces verbal cu tot cu led ca tot nu stiu ce cauta amaratul ala tocmai acolo in casetofon!!! Despre intalnire ce pot sa spun: dragut, insa i-mi trebuie ceva timp de reacomodare dar or sa se rezolve toate la timpul lor!!! Link to comment
BogdanG Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Bre asa are toate VAGurile adica leduri in casetofoni ) Hai bine ai revenit si o sa vin cu vag-comu data viitoare sa mai stricam ceva Link to comment
Satori Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Dar ledu ala e pentru inalte sau pentru joase? Link to comment
BogdanG Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Nu bre e ledu de securitate, adica are securisti in casetofon Link to comment
Tommy Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 La mine i-am omorat Le-am pus KILL BILL Link to comment
Recommended Posts