Moshu Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Iar se face de o intanire. Avem un tatic superocupat printre noi, asa ca ne va lipsi Braila de data asta. Sau dam o fuga prin zona lui sa-i bem toata berea NA din cartier? De data asta trebuie sigur sa stabilim un alt loc pentru sezonul rece, unde sa putem sta la o cafea. 1. Moshu 2. Cielofan (sper ca nu e plecat cu job-ul din GL) 3. Link to comment
Moshu Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 Nimeni pe lista? Link to comment
laurentziu83 Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 1. Moshu 2. Cielofan (sper ca nu e plecat cu job-ul din GL) 3. Laurentziu83 (acu am scapat de la munca) Eu sunt de acord si pentru Braila, numai sa aiba timp taticu' de noi, altfel n-are rost. George, asteptam un semn. Link to comment
Moshu Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 Bineinteles, acum are o gramada de treaba. Dar poate ne spune el ce si cum. Iso, Adostarule, Gigi si toti care sunteti pe aici, va astaptam. Mr_, mai esti pa la Galati? Link to comment
iso Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Joia asta din pacate nu am cum sa vin ... Link to comment
mr_ Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Si eu sunt, insa nu am cum sa vin in plus, vineri dimineata plec inapoi... Link to comment
Moshu Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 @mr_ E de inteles. Cu taote ca imi pare rau ca nu ne mai vedem odata. Ti-ai rezolvat problemele? @iso, esti de-a nostru asa ca te intelegem. Votez eu in locul tau pentru locatia de iarna? (am sa propun un sexi club meserias ) Link to comment
george03 Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Scuze de lipsa de "viteza de reactie", dar ieri am fost la Bucuresti cu provizii si cand am ajuns acasa nu mi-a mai ars de calculator Din pacate, intalnirea de la Braila sare saptamana asta Joi sunt la Bucuresti, duc de mancare ... chestii de genul asta. Nu cred ca ajung in Braila mai devreme de 20:00 ... si in plus o sa fiu si ofilit (mai trec si pe la niste clienti pe drum). Incercam saptamana viitoare!! M-am apucat de sondat terenul, pe unde sa mergem, sa nu ne ia politzia ca bem la volan ) Link to comment
laurentziu83 Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Nu-i nimic, se scuza. Next time. Link to comment
Moshu Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 George, eu zic sa nu te consumi prea tare cu intalnirea la Braila, tu ai treburi mai importante acum. Las-o mai incolo, dupa ce te linistesti putin Link to comment
laurentziu83 Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Intalnirea din 28 septembrie nu s-a mai tinut pe motiv de vreme urata. Link to comment
Recommended Posts