Jump to content

Reuniunea Dwc Constanta

Recommended Posts

Ne vedem sambata pentru a-mi lua o sorbire de frape inainte de a pleca cu Dreamlike la munte. As fi interesat sa vedem cum Gangboy a indesat sirena sub capota si daca isi face si datoria. Sa speram in vreme frumoasa si mai ales intr-o participare la fel de numeroasa ca cea care s-a incheiat sau poate chiar mai ..

Incerc si eu sa ajung. Dupa lupte seculare care au durat cam 2 luni am terminat cu licenta. Va dau voie sa ma felicitati...sunt medic :banana: . Din pacate sambata am programata si o nunta asa ca nu o sa pot sta prea mult. Dar mi-e dor de voi si vreau sa va salut.

Dupa lupte seculare care au durat cam 2 luni am terminat cu licenta. Va dau voie sa ma felicitati...sunt medic :banana: . Din pacate sambata am programata si o nunta asa ca nu o sa pot sta prea mult.

Felicitari Hypocrate si daca-mi faci o perfuzie cu frape de la cafe D'Art nu ma supar. BTW perfuzia o vreau cu reteta compensata 100% asa ca pentru cronici. :D

Ath fii binevenit, despre partea autocolantului fii relaxed don't do it, il am in cutia de manusi. Daewooclub, nu?

Edited by safari hunter

Maine cel mai probabil vom avea printre noi un "şpion" de la E...r ...

Bineinteles ca noi Kalosistii... vom fi pe faza!

Baieti pregatiti sculele, ca maine avem de demontat un opel astra...sa nu plece cu mana goala... "şpionul" ! :) )

Stiu ca sunt NESIMTIT si DISPERAT - insa as vrea sa ma votati si pe mine

Macar avea-i sansa sa ne injuri inainte sa ne ceri, mai vedem noi cum este cu poza de 250 E. Si zi MCojo cine vine la ceas de taina?? Sa stiu daca ma opresc la cheia de 36 / 41 ca sa-i reglez distributia sau un Hammer sa-i fac timingul la ECM? :-?

Edited by safari hunter

MCojo-ule, sa fii baiat de treaba ( :P ) si sa aduci mataluta si surubelnita aia fitoasa si niste burete d-ala subtirel sa-mi bag si eu... in el de plastic de la usi, will you? [-O<

In alta ordine de idei, eu vin cam pe la 15.30, dupa (ne)somnul obisnuit de sambata.

Frati daewoo-isti, m-au prins la inghesuiala kaloburtosii, am fost singur intre trei (bine, 2 + 1 mai slim), basca au mai adus si un oficial de la firma mama. Am sperat ca voi avea sprijin macar din partea dintarului Vector care, insa, dupa un drive test cu un ford condus de Vanatorul African a trebuit sa plece la nunta asa ca am ramas singur printre dusmani.

Ajutorul a venit tot de la batranul Immortal care a avut indrazneala sa faca o nefacuta si toate bancurile si poantele acumulate intr-o saptamana i-au fost adresate iar cand a plecat avea urechile ca de magar doar ca erau rosii :) ).

P.S. MCojo multumesc pentru bandajul minune aplicat matizaurului. Pur si simplu nu-mi venea sa cred ca nu se mai aude nimic. Cand am plecat uitasem de "tuning" dar la primele denivelari, mi-am dat seama ca ceva nu e in regula - nu mai zdranganea nimic - si apoi mi-am adus aminte de operatie :osanale: :osanale: .

E incredibil!!!!

Edited by dreamlike

Il incoltiram pe Filip, dar a stiut sa faca fata...

Cu placere, Filip aceeasi senzatie am avut-o si eu, nici mie nu mi-a venit sa cred initial, dar... asta e! Asteptam cu nerabdare alte "zgomote"...

Pe de alta parte incoltiram si "acel" opel astra care era cat pe ce sa ramana fara o evacuare ce era sa fie transferata pe Kalosul lui Immortal... de data asta insa a scapat.

Bogdane te asteptam si ca membru inregistrat si la urmatoarele intalniri... nu vei scapa fara un autocolant aplicat acolo unde trebuie pentru a se vedea mai bine la... firma!

E mare batranul MCojo :osanale:

Stiu, e cu dublu inteles... :tongue:

Nici io nu mai am zgomote, si presimt ca drumul de maine va fi o bucurie mare pentru sufletelul meu obosit. Drept urmare, multumesc, maestre :thumbl:

@Topser: votat votat, da' prezenta? ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...