paul_marines Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 (edited) Mare minune se-ntampla astazi de scapa Immortalul cu viata. Dupa ce mi-am facut presiunea in cazan, m-am indreptat cu sete de razbunare spre locul intalnirii. Totusi Immortalul fu ghiftuit cu o noua viata, un Ford Modeo de la drive test fu cat pe ce sa-mi loveasca bunatate de masina. Dupa ce mi-am descarcat naduful pe incepatorul de la volan si dealerul din dreapta (naduf pregatit pentru Immortal) m-am indreptat glontz la standul de prezentare Ford. Am ales drept victima un Focus 2006 motor CDTi 1,6 90 CP. Dupa ce i-am scufundat in ampatamente, presiuni, rapoarte si alte date tehnice, descendentii Fordului Model T mi-au propus sa incerc modelul de mai sus amintit. Si uite asa am facut cativa km cu noul Focus despre care am ramas cu o parere buna referitor la motorizare si confort insa cam indoielnica la finisajele de bord si accesibilitatea la comenzile din preajma volanului. L-am avut in asistenta pe proaspatul doctor care cum scapa din masina de test fugi cat il tinura picioarele la nunta. Sper ca nu l-am speriat prea tare cu stilul de condus?? Cum amintira si antepostatorii, MCojo ne ajusta zgomotele de la masina, ne unse cate o balama de la usa si portbagaj si ne textila mecanismul de inchidere al usilor. Sa ne traiesti coane si sa ne mai omenesti. Doctoreee frape-ul se reporteaza chiar daca ai fugit. Pozele sunt modeste insa merita sa evoce acest moment istoric din 30 09 2006. Nu in ultimul rand salutam prezenta reprezentatului GM Kamsas care sa fiu sincer si-a riscat mult viata intre membrii posesori de Kaloase. Vor mai fi si alte ocazii d-le Bogdan si cu siguranta veti supravietui si veti aprecia clipele petrecute alaturi de noi. Drum bun Dreamlike si asculta DEEA, Feel good, Feel Dance. 105.2 in Dobrogea si 92.1 in Bucuresti, Salutare tuturor si pe curand adika peste 2 saptamani - 14 10 2006. PS Mai aveam o poza, insa blitz-ul s-a relectat prea tare de un obiect din imagine si nu o pot prelucra. Edited September 30, 2006 by safari hunter Link to comment
Immortal Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Ca mi-am adus aminte: ia purcede tu, vanatorule, cu/fara naduf, pe site la aviamotors.ro si da-i un click pe 'configurator' si selecteaza OctaviaRS... Supriza! Immortalu' avu', o data'n plus, dreptate ) Link to comment
paul_marines Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Supriza! Immortalu' avu', o data'n plus, dreptate ) Da, da ai avut dreptate !! Si crezi ca te tine mult pana sezi odata paralizat de stanga mea? Link to comment
Immortal Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Da de ce esti asa de ofticos? 'aida bey, nu era logic? Daca ti-am spus ca visez masina aia, iti dai seama ca stiam si de pret Link to comment
paul_marines Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Zaietz ( Immortal ) ti slushal menia? Ma asculti? NU PAGADIIII ! Link to comment
Gamerul Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 (edited) Salutari ! Ce bandaj si unde a aplicat MCojo ? Nu de alta dar am niste greieri in masina de la montarea alarmei si nu stiu cum sa-i dau afara ... Edited September 30, 2006 by Gamerul Link to comment
paul_marines Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 (edited) Io's ala micu'? Ai vreo indoiala? Dupa ce am ajuns Boeing 727 ma pregatesc sa ma integrez in a 4 a intalnire de la Brasov. Pe curand! Edited October 1, 2006 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 ...Ce bandaj si unde a aplicat MCojo ? ... Metoda Brainiac... uita-te si aici Link to comment
mike.omega Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 @Vanatorule te rog sa nu confunzi CDTI-ul, mai exact MultiJet-ul de la Fiat cu TDCI-ul de la ford, sunt brand-uri si tehnologii diferite PS: cum de ratez eu intalniri din astea misto? Link to comment
Immortal Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Adica intalnirea la care sunt io capacit e "misto"? Hmmm... Ultimu' consum in oras: 12.75%!!! Link to comment
alx Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Ultimu' consum in oras: 12.75%!!! Egzact ca ultimul al meu... Link to comment
MCojo Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 (edited) Nici asta iarna nu mi-a iesit asa consum... P.S. Alx cu loganul, modus-ul sau tico... ) P.S.2 Deja stiu raspunsul tau... > Edited October 2, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 (edited) Salutare tuturor de la Brasov unde am ajuns cu bine. Am vesti bune ca si Dreamlike a ajuns in aceleasi conditii la Sibiu. Traficul pe DN 1 a fost sublim 70 km / ora in localitate in vreme ce soferii de pe sensul spre capitala reuseau cu derapaje controlate sa stapaneasca bolizii la 2-3 km / ora . E bine sa faci weekendul in trafic, pacat ca te costa numai benzina insa rezolva problema de cazare, mancare si mai ales bautura. Edited October 2, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted October 2, 2006 Author Share Posted October 2, 2006 Va salut si eu cu drag din orasul santier - Sibiu. Vremea e minunata, vremurile sunt cam tulburi, pe fiecare starda sunt 2-3 santiere, incerc sa iau legatura cu membrii locali ai dwc sa vad daca pot sa ma integrez. Ii multumesc Vanatorului pentru grija care mi-o poarta si ii urez un sejur cat mai placut si lui tizulake ca m-a adus de parca as fi fost cu un charter. Numai bine de la Sibiu si vorba lui de Niro - I am watching you ! Link to comment
paul_marines Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Salutare Dreamlike, se poate sa nu am eu grija de tine? Sa vezi cand ma voi intoarce ce grija voi avea de Mike si Immortal. Mike @ si zi asa CDTi si TDCi sunt tehnologii diferite si crezi ca daca anagramezi literele vine motorina din piston prin injector in rezervor Vin eu inapoi si va urechez pentru neobrazare si pe tine si pe razvratitul de la 1909. Link to comment
dreamlike Posted October 2, 2006 Author Share Posted October 2, 2006 Nu fi prea aspru cu ei ca sunt tineri si nelinistiti. Mai iarta-i o data. Link to comment
mike.omega Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 (edited) Inca odata si inca odata! ) Voi vedeti cand mai veniti pe acasa ca parca prevad ceva intalniri cu 3 membri Edited October 3, 2006 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Da, eu, MCojo si blondele de pe la Cafe D'art. Neseriosilor mike: un membru, doi membri... Link to comment
mike.omega Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Da, pardon. Eu atunci analizam cele 2 sisteme de injectie de motorina Link to comment
Recommended Posts