sprite Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Amanunte, mai bagati amanunte... Branesti, o data... o merge si un Snagov, ceva? ...zic si eu. (...ca e misto drumu' :-D ) Link to comment
VAXXi Posted September 21, 2004 Author Share Posted September 21, 2004 Şi Snagov convine, doar să fie vreme acceptabilă ! Link to comment
hitman Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Şi Snagov convine, doar să fie vreme acceptabilă ! Mr. VAXXI, cum e vii la ca vad ca ocolesti cu delicatetze subiectul! Nu e un DA decisiv! Link to comment
Instinkt Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Iti dai seama ca trebuie sa fie un DA decisiv ! Altfel nu se poate... E bine si Snagov si Branesti si unde vreti voi, cu conditia intr-adevar, sa fie vreme frumoasa... Link to comment
VAXXi Posted September 21, 2004 Author Share Posted September 21, 2004 Hai mey, sunt om serios ce naiba ... am zis că vin, mă dau peste cap şi vin ! Link to comment
Instinkt Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Ok. Cu Vaxxi am lamurit-o. Mai avem inca o nelamurire... "Nene Iuzar, nu-i asa ca o sa ne onorezi si tu cu prezenta ?" Link to comment
Shenck Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Adrian a venit la o intilnire Link to comment
iuzar Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 ...si marmota ce facea :?: :?: :?: ... ...bre Instinkt, daca o comiteti pina pe 2-3 octombrie si ma ajuta cineva sa urnesc masina din loc, vin... ca dupa data de 4 oct CONCEDIUUUUUUUU!!!!!!! ...am si eu 2 binemeritate saptamini de concediu, primele in ultimii 3 ani... ...propun ca una din intilniri sa o tineti in Piata iancului, in parcarea unde am eu sahalupa ca ma innebuneste...mie si frica sa mai plec la drum cu ea de teama sa nu-mi moara motorul in drum...si nici n-am cand sa o duc la mecanic, in stilul de munca din ultimele luni...asa ca veniti, va mai bagati nasul si degetelele in ea si poate reusim sa-i dam de cap... Link to comment
Instinkt Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Tin sa te anunt ca de pe 4 oct sunt si eu in concediu. 2 saptamani. La fel ca si tine. DIn cate am inteles, toata treaba ar fi sapt viitoare (2 sau 3 oct), deci pana plecam noi doi in concediu... Link to comment
iuzar Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 ...Instinkt, vezi ca se intelege ca plecam impreuna in concediu si cine stie ce mai zice lumea dupa aceea... Link to comment
emi2009 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 ...Instinkt, vezi ca se intelege ca plecam impreuna in concediu si cine stie ce mai zice lumea dupa aceea... Nenea' ma insheli????? :69: Shi eu care aveam pretentziiii... Link to comment
florinbad Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Ma bag si eu! Eu voi fi voyer-ul... :eyespin: Link to comment
Recommended Posts