Dumitru Cristian Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Deci nu iti mai iese pivotul din jamba? Dai bine cu degripant... pui presa pe el.. .strangi cu presa pana da sa se rupa dupa care bati cu ciocanul in presa... (asa vei dubla forta de extragere) mie mi-a iesit astfel un pivot neumblat de peste 20 de ani... Daca nu... ne mai gandim Link to comment
argon Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 (edited) Nu merge, am stricat 2 prese, dupa am tensoinat cu ranga, cum am desenat in poza, si am batut, degeaba. Edited February 20, 2011 by argon Link to comment
Dumitru Cristian Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Incearca totusi cu o presa stransa bine + lovituri serioase... Link to comment
Viktor Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Decit sa puna mina pe baros si ranga, mai bine apeleaza la autogen sau il scoate cu burghiul, ca nu-i otel. Link to comment
argon Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 (edited) Demontat, pus in menghina, degeaba, pot sa tot dau cu ciocanul, nu iese, mai rau, incepe sa se bata surubul, si o sa-l transform intr-un nit cum au folosit aia la asamblarea Titanicului Edited February 21, 2011 by argon Link to comment
Englishman Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 Ia si taie capatul surubului la nivel apoi fa o gaura de vreo jumate de cm in el cu bormasina. Lasi in menghina, iei un dorn pe care il potrivesti in gaura efectuata si lovesti cu ciocanul. Iese sigur. 1 Link to comment
argon Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 O sa incerc si asta, cu cine am vorbit, a zis ca nu a mai auzit asa ceva, sa nu iasa. Link to comment
Englishman Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 In 5 minute nu ai ce face daca faci cum ti-am zis. Link to comment
danutza Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Argoane daca vad bine tu ai prins capatul de bara in menghina si tot in el lovesti.Sprijina jamba de bacurile menghinei si dupa aia da cu ciocanul. Link to comment
argon Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 (edited) Nu e stransa menghina, am luat mana de pe amortizor, sa fac poza, de aia s-a lasat intr-o parte. Edited February 21, 2011 by argon Link to comment
Recommended Posts