laurentziu83 Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Sa vedem cine se inscrie. 1. Laurentziu83 Link to comment
CieloFan Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 1. Laurentiu83 2. Cielofan 3. Moshu Link to comment
getablonda Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Hm... La ora 20? Pe faleza? Oare voi reusi sa ajung Masini jegoase prmiti? I.e. cu gainatz de prin copaci si praf de pe (la) tzara )"> Link to comment
laurentziu83 Posted October 4, 2006 Author Share Posted October 4, 2006 Intalnirea normal e la ora 19, si asa ne prinde bezna. In parcarea de la Curtea de Conturi. Daca primim cu gainat, praf...doar sa nu depaseasca nivelul de pe cele ale sefilor. Link to comment
Moshu Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 In parcare deci. Laurentiu, sa-mi aduci aminte sa-ti dau maglavaisul de polishat. Link to comment
sorinrec Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 1. Laurentiu83 2. Cielofan 3. Moshu 4. Sorinrec Avem un nou membru si nu participa la intalnire?(kornelush) Link to comment
Moshu Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 (edited) Ganditi-va la o locatie de iarna, sa o discutam deseara. Later Uite ca ne-am vazut, si ne-am distrat copios ca de obicei, Laurentiu fiind iarasi omul serii cu pataniile lui legate de Matizul cu care de altfel a si venit, chiar daca n-a gasit nici acum actele. Sorinrec si-a polishat masina home made, dar fiind intunerec nu pot spune daca a reusit s-o matuiasca Oricum si-a tras niste Pioneer in loc de Sony Xplode, cu care ne-a spart la propriu (urechile) si la figurat. Au un bass fenomenal. Am gasit si locatia pentru iarna, asa ca totul e ok. Asteptam intalnirea de saptamana viitoare, si speram sa vina cat mai multi. Edited October 5, 2006 by Moshu Link to comment
laurentziu83 Posted October 5, 2006 Author Share Posted October 5, 2006 Aham, vreau si eu sunet calumea. Bass fara tub de bass. Link to comment
getablonda Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 n-am reusit sa ajung... Ati baut ceva? la o terasa? Amica mea a trecut pe acolo si nu v-a vazut (era cu catelul si cu bicicleta) - ne dadusem intalnire Link to comment
Recommended Posts