Jump to content

Intalnire Dwc Ct, 07.10.2006

Recommended Posts

:) >-

Eu incercam sa te acopar, sa le faci o surpriza membrilor plecati in delegatie prin tara, dar daca asa vrei tu...

Oricum, poti face orice, cu un Lambo nu te poti compara! > :)

Eh hai, stii ce drum lung e de la "dat din gura" pana la "sarit cu banu'"?

Si cand o sa ajung la partea finala, sa vezi atunci vericule 'surpriza'...

Cat despre Lambo, normal ca nu. Eu am vizibilitate mai buna, in masina e mai frig...ah, si sa nu uitam clasicele avantaje: portbagajul mai incapator si costurile de intretinere reduse :dizzy:

Deci n-are el jante de evacuarea mea :P

@vanatorule, sa'nteleg ca...e pace? Am vazut bomba coreenilor, dar se pare ca repercursiunile au incetat si Immortalu' a fost...iertat.

Nah c-am facut si râme :->

Edited by Immortal
@vanatorule, sa'nteleg ca...e pace? Am vazut bomba coreenilor, dar se pare ca repercursiunile au incetat si Immortalu' a fost...iertat.

Sa ne sfadim si sa ne amuzam primesc , dar nu merita sa ne obosim pentru cateva kilotone si sa ajungem de hazul omenirii. :) )

Cateva milioane de koreeni au rabdat de foame un deceniu pentru o bomba ceva mai puternica decat emanatiile unei ciorbe cu fasole. Oare merita? :caaalm:

S-a afirmat ca seismografele din RO au inregistrat unda de soc a deflagratiei, poate au sughitat de foame la unison toti koreeni precum in articolul din Libertatea

Edited by safari hunter
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...