Immortal Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 (edited) >- Eu incercam sa te acopar, sa le faci o surpriza membrilor plecati in delegatie prin tara, dar daca asa vrei tu... Oricum, poti face orice, cu un Lambo nu te poti compara! > Eh hai, stii ce drum lung e de la "dat din gura" pana la "sarit cu banu'"? Si cand o sa ajung la partea finala, sa vezi atunci vericule 'surpriza'... Cat despre Lambo, normal ca nu. Eu am vizibilitate mai buna, in masina e mai frig...ah, si sa nu uitam clasicele avantaje: portbagajul mai incapator si costurile de intretinere reduse Deci n-are el jante de evacuarea mea @vanatorule, sa'nteleg ca...e pace? Am vazut bomba coreenilor, dar se pare ca repercursiunile au incetat si Immortalu' a fost...iertat. Nah c-am facut si râme Edited October 10, 2006 by Immortal Link to comment
paul_marines Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 (edited) @vanatorule, sa'nteleg ca...e pace? Am vazut bomba coreenilor, dar se pare ca repercursiunile au incetat si Immortalu' a fost...iertat. Sa ne sfadim si sa ne amuzam primesc , dar nu merita sa ne obosim pentru cateva kilotone si sa ajungem de hazul omenirii. ) Cateva milioane de koreeni au rabdat de foame un deceniu pentru o bomba ceva mai puternica decat emanatiile unei ciorbe cu fasole. Oare merita? S-a afirmat ca seismografele din RO au inregistrat unda de soc a deflagratiei, poate au sughitat de foame la unison toti koreeni precum in articolul din Libertatea Edited October 10, 2006 by safari hunter Link to comment
Immortal Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Stiam eu ca te ating la sufletel si ca esti de aceeasi parere cu mine... Eh, l'o da Bush si pe asta jos intr-atata...si'atunci cu 3 dolari poate'o sa-mi iau si eu un pepsi. Link to comment
Recommended Posts