paul_marines Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 (edited) Ma gandesc ca vine iarna si nu prea ne-am mai strans de mult randurile. Nu trebuie considerat un eveniment prea pretentios si de aceea fiecare e liber sa vina cu ce ii face placere (mici, frigarui, bere, prietena altuia...). Ar fi nevoie de 2 gratare (unul il aduc eu) iar pentru unul astept provincia. Motivul este ca daca vin Topserii ei trebuie sa aiba sansa de a praji ceva dupa regulile lor. Lemne si carbuni punem fiecare care 1 RON si carnea de porc, pasare, caine, pisica si micii fiecare dupa gust si placere. Daca se doreste la gramada nu ma deranjeaza, sunt valabil pentru oricare dintre variante. Daca se mai doresc dulciuri prajituri sau alte bunatati, la fel se poate decide individual sau la gramada. Eu zic sa iesim undeva aproape in Mamaia pe malul lacului sau chiar pe malul marii. Cei din zona pot face si o recunoastere pentru a alege un loc curat. Zic si eu asa parerea mea, sa ne vedem pe la 11 -12 si sa o ardem pana pe la 16-17-18 ... dupa placere si posibilitati. Cine se prinde in hora? Edited October 4, 2006 by safari hunter Link to comment
MethodRO Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Incerc sa ajung si eu. As prefera cu prietena altuia daca se poate! Dar pana una alta astept sa vad zona in care vreti sa mergem! Link to comment
Moshu Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Daca e pe 14 e bine tare. Sper sa ma intesectez la timp cu kalosul cursa regulata Brasov - Constanta, apar fara prietena, dar ma astept sa gasesc vreuna prin zona. Da mai tinerica, poate o infiez. Safari, ne potrivim ceasurile? PS A fost o gluma cu ceasurile, sunt potrivite de la mama lor si merg impecabil, parca ar fi Timex Link to comment
dreamlike Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Din pacate, de aici de unde sunt, nu pot decat sa va urez distractie placuta si ne vedem cam pe la sfarsitul lunii. "> Link to comment
Moshu Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Nu poti sa vii in weekend pe 14? Sau nu vrei ca vin eu? Link to comment
mike.omega Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 (edited) Foarte interesanta ideea, sa inteleg ca se doreste o iesire intr-unul din caping-urile dintre Mamaia si Navodari?! Iesit pe plaja dupa bunul plac nu se prea poate face din cauza zecilor de noi propietari si noi constructii ce rasar ca ciupercile, si pentru o zi Vadu e cam departe Un al doilea gratar pot aduce si eu, mai am si carbuni chiar! Am si sursa de mici buna! Daca o sa fie cald ca azi inseamna ca va fi inca o intalnire de neuitat! Daca aveti vreun loc mai clar de propus, spuneti ca merg in recunoastere PS: @Moshu din pacate nici turistele venite cu bilet redus pe litoral nu mai sunt Edited October 5, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted October 5, 2006 Author Share Posted October 5, 2006 Foarte interesanta ideea, sa inteleg ca se doreste o iesire intr-unul din caping-urile dintre Mamaia si Navodari?! Si in parc in Tabacarie pe malul lacului aproape de parcul de distractii este un platou unde se pot parca cca 20 de vehicule si o mica terasa langa apa unde se poate face gratarul. Sigur am cateva poze de acolo si am sa le postez. Se poate ajunge din bulevardul Mamaia pe langa intrarea de la fostul Rent a car vis avis de Perla. Link to comment
mike.omega Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 La restaurantul cu specific pescaresc? Pozele vor lamuri! Link to comment
paul_marines Posted October 5, 2006 Author Share Posted October 5, 2006 (edited) La restaurantul cu specific pescaresc? Din nefericire nu le gasesc inca insa nu e vorba de vreun restaurant ci de o mica terasa legata de mal printr-un pod. Este situata la cca 100m de la restaurantul Histria spre complexul Perla. Ma folosesc de o alta poza care poate sa indice oarecum locul. Cam pe unde indica antena de pe Kalos. Edited October 5, 2006 by safari hunter Link to comment
Moshu Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 PS: @Moshu din pacate nici turistele venite cu bilet redus pe litoral nu mai sunt Da voi in Constanta n-aveti femei? Faceti sex numai in sezon sa inteleg? Link to comment
tolin Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 N-ai inteles Moshule. Ei fac sex doar in extra-sezon, ca-i mai lung. Link to comment
alx Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Bre, ei nu face secs, ei face dragoste Link to comment
mike.omega Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Din nefericire nu le gasesc inca insa nu e vorba de vreun restaurant ci de o mica terasa legata de mal printr-un pod. Este situata la cca 100m de la restaurantul Histria spre complexul Perla.Ma folosesc de o alta poza care poate sa indice oarecum locul. Cam pe unde indica antena de pe Kalos. Am cam inteles eu care e zona, voi merge in recunoastere sa vad ce si cum @Moshu: CT are cele mai frumoase fete, baietii din oras pot confirma asta )"> @Alx: deci de asta lipseste masina matale din fata firmei? Vezi ca de acum esti supravegheat cu maaaare atentie! > Link to comment
Moshu Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Pai vezi ma maicomega si tu ai vrut sa ma descurajezi din start. Speranta moare ultima, ce naiba. Link to comment
Immortal Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Aja, deci cine vine? Perechi multe, einh? Link to comment
iso Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 ... da cii asta bre , intilnirea bajetilor fujiti' d'acasa ... ) Link to comment
mike.omega Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Da Cel putin eu si Immortalu suntem fugiti rau de acasa! Link to comment
Immortal Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Dar, in curand, vei ramane numai tu Ah, si...Methodu'?! Sau nu se pune, ca a inceput scoala? Link to comment
MethodRO Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 A inceput scoala? Mie imi cam place prin caminul de la ASE! Am gasit niste fete cuminti pe acolo! Link to comment
Immortal Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Si de cand iti plac tie fetele cuminti? ) Noi n-am gasit fete cuminti decat in Cafe D'art Link to comment
MethodRO Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Immortal era o figura de still! Sincer incerc sa ajung si eu acasa weekendul viitor! Link to comment
Moshu Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Cum se vorbeste putin de femei, incearca si el mititelu' sa vina acasa in vichend. Abia astept sa va vad p'alde macho man, cu cine va prezentati. Link to comment
MethodRO Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Mosu eu vin acasa ca sa ma relaxez. Dar daca pica ceva nu am sa zic nu! Sincer imi este dor de un gratar pe malul marii! Link to comment
Moshu Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Atunci editez: sa va vad cu ce va prezentati ) Avand in vedere ca eu sunt invitat, si in plus nu vin cu masina mea, am sa beau si-o bere. Raspund direct la intrebarea: da' tu cu ce vii la gratar? Cu kalosu lui Safari man. ) Link to comment
Recommended Posts