Moshu Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Din cate am vorbit eu cu el, ajunge de vineri. Trebuia sa venim impreuna... Mike, ce vorbeam noi de vreme. Cred ca astia au buba. Ia uite azi ce zice de sambata ) Link to comment
Immortal Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Mdeci frape la Cafe D'art? Link to comment
paul_marines Posted October 11, 2006 Author Share Posted October 11, 2006 Vanatorule, tu mai ajungi la CT?! Sigur vineri seara. De ce intrebi? Immortal ... Mdeci frape la Cafe D'art? Probabil veti bea frape facut de mine la un gratar, iar tu vaz ca te codesti sa te inscrii la aventura de pe malul marii? Link to comment
Immortal Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Uhm, oarecum... Dar din motive SOLIDE! Si...m-am inscris. Al 5'lea. Link to comment
dreamlike Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Eu, daca as fi o straina care ar vrea sa participe la paranghelia asta, nu as sti unde si daca sa vin si nici cu cine as putea sa ma cuplez . Ati ametit-o iarasi ca nu mai intelege omul nimic. Noroc (ghinion) ca nu pot veni. Link to comment
ga^dele Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 idem dreamlike!! sa se dea o locatie ..eventual cu o harta.. plus de asta. hai sa stabilim ce si ce se aduce.. Link to comment
paul_marines Posted October 11, 2006 Author Share Posted October 11, 2006 (edited) plus de asta. hai sa stabilim ce si ce se aduce.. Pai eu zic sa vedem cine vine. Ne intalnim pe la 12/13 debarcam gratarul si-l aprindem. In secundele care tocmai trecura punem ceva pe lista si suportul financiar si trag sau trage cineva o fugutza la Metro. Din Mamaia doar 30 de minute dus-intors. Intre timp se face focul prajim cate ceva si bem un suc o bere FA sau un frape facut de mine. In 30-40 de mjinute prajim ceva mici , o friptura si mai depanam cate-n cer si stele. Daca pare prea complicat atunci ne vedem la 15 la Cafe D'Art si mancam cate o pizza sau ceva penne. Asta e. Edited October 11, 2006 by safari hunter Link to comment
pixelconscious Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 (edited) Update la lista: 1. Safari Hunter (te-am pus primul ca esti initiator) - adaugi tu cu cine 2. Moshu 3. Gadele +1 4. mike.omega (sunt sanse sa nu vin singur ) 5. Immortal (sunt toate sansele sa vin singur si sa nu vin deloc ) 6. pixel Daca mai merge cineva din B, rog PM la mine, poate ne strangem mai multi Edited October 11, 2006 by pixelconscious Link to comment
paul_marines Posted October 11, 2006 Author Share Posted October 11, 2006 (edited) Update la lista:6. pixel Daca mai merge cineva din B, rog PM la mine, poate ne strangem mai multi Immortal ar fi bine sa nu mai agiti banana si sa tii la spiritul de grup. Intr-o alta ordine de idei daca vin amici si de la capitala problema trebuie tratata cu maxima seriozitate. De sambata dimineata va stau la dispozitie daca tot am starnit cuibul de viespi. Edited October 11, 2006 by safari hunter Link to comment
ileana Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 1. Safari Hunter (te-am pus primul ca esti initiator) - adaugi tu cu cine 2. Moshu 3. Gadele +1 4. mike.omega (sunt sanse sa nu vin singur ) 5. Immortal (sunt toate sansele sa vin singur si sa nu vin deloc ) 6. pixel 7. ileana (maybe) Link to comment
VAXXi Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 1. Safari Hunter (te-am pus primul ca esti initiator) - adaugi tu cu cine 2. Moshu 3. Gadele +1 4. mike.omega (sunt sanse sa nu vin singur ) 5. Immortal (sunt toate sansele sa vin singur si sa nu vin deloc ) 6. pixel 7. ileana (maybe) 8. VAXXi & CrisR Link to comment
pixelconscious Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 (edited) Vanatorule, multumim pentru ospitalitate Presimt ca o sa fim mai multi outsideri decat constanteni )"> Edited October 11, 2006 by pixelconscious Link to comment
MethodRO Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 1. Safari Hunter (te-am pus primul ca esti initiator) - adaugi tu cu cine 2. Moshu 3. Gadele +1 4. mike.omega (sunt sanse sa nu vin singur ) 5. Immortal (sunt toate sansele sa vin singur si sa nu vin deloc ) 6. pixel 7. ileana (maybe) 8. VAXXi & CrisR 9. MethodRO Link to comment
Immortal Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Immortal ar fi bine sa nu mai agiti banana si sa tii la spiritul de grup. Intr-o alta ordine de idei daca vin amici si de la capitala problema trebuie tratata cu maxima seriozitate. [...] Bai da' suparacios esti, sa mor...pune omu' o intrebare si, gata, "agita spiritele" Link to comment
mike.omega Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Doresc sa aduc unele lamuriri: 1. Nu exista scaune pe care sa stam, se pare ca avem un - mare la capitolul asta. Cine a mers la Vadu stie 2. Nu avem toalete, dar va descurcati voi 3. Locatia nu e in mamaia! e in ct(remember?! Faleza Nord!!!) Ne strangem tot in parc si plecam incolonati ca e greu de explicat cum sa ajungi pe plaja 4. Vizitatorii din Buc care observ ca nu au mai fost la intalnirile din CT, vorbiti cu Methodu Joi(adica azi) sa va explice unde ne vedem noi in parc sau cautati harta atasata pe aici pe undeva. Deci... pe ce stam?! Paturi? Link to comment
paul_marines Posted October 12, 2006 Author Share Posted October 12, 2006 Bai da' suparacios esti, sa mor...pune omu' o intrebare si, gata, "agita spiritele" BTW Immortal cand m-ai vazut suparat ultima oara? Link to comment
ga^dele Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 pai daca mergem pe malul marii, ce ne trebuie scaune..luam prosoape de plasa si stam la nivelul solului. atuncea sa ne vedem in parc...si in coloana...merem Link to comment
paul_marines Posted October 12, 2006 Author Share Posted October 12, 2006 pai daca mergem pe malul marii, ce ne trebuie scaune..luam prosoape de plasa si stam la nivelul solului. Am si eu cateva prelate care pot fi folosite pe nisip. Link to comment
mike.omega Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Iata ca exista solutii pentru orice! Bucurestenii au auzit?! Link to comment
sebian Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Eu cred ca tot la cafenea, linga teatru, o sa aterizati )"> Link to comment
CrisR Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Sper ca n-ai vreun feeling de presimtire La bucuresti se aude mai greu, din cauza brizei. Dar ca sa fie treaba "oabla" aducem si scaune pliante. Link to comment
mike.omega Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Eu cred ca tot la cafenea, linga teatru, o sa aterizati )"> De ce nu ajungi si tu pe acasa sa te convingi ca vom merge pe malul marii? Link to comment
sebian Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 mi-e frica sa nu-mi deochi S3-ul Link to comment
dreamlike Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 S-ar parea ca pana la urma o sa iasa ceva. Distractie placuta! @Vanatorule fa un frapeu si pentru mine si pune-l aci pe monitor sa-l beau mai tarziu, daca tot esti bartenderul petrecerii . Link to comment
Ady02GBX Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Salut la toata lumea , hai ca o sa incerc si eu sa vin la intalnire cu toate ca sunt nou pe aici si nu prea va stiu,,poate o sa ne cunoastem pe parcurs , ciao si numai bine Link to comment
Recommended Posts