Jump to content

Un Gratar Pe Malul Marii Pe 14 10 2006

Recommended Posts

Nu poti sa vii in weekend pe 14? Sau nu vrei ca vin eu?

Daca ar fi dupa mine as veni in fiecare zi, dar ce sa-i faci "famelie mare, remuneratie mica ... " unde mai pui ca sunt si vreo 500 si ceva de km.

O sa ma uit la pozele ce o sa le faceti si aproape e ca si cum as fi fost acolo.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dar daca il imploram pe Safari sa ne transporte pe amandoi? Si-i facem cinste, ca doar "nu suntem animale, nu-i asa?" zise cerbul Costel (?) ...

Am incercat sa vad locatia descrisa de Vanator si n-am gasit decat o parcare inchisa mizerabila, nu m-am mai dat jos din masina, batea prea tare vantul pentru geaca mea :P

Eu totusi propun sa mergem la un camping dintre Mamaia si Navodari :)

Bey gasiti un loc de gratar ca v-am spart daca cel ales de voi nu corespunde. Sa nu cumva sa indrazniti sa veniti nepregatiti. Mikey nu este murdar insa sigur nu ai gasit locul. Mai vedem noi.

Moshule si unde zici ca inoptezi de vineri pana duminica sa stim care te luam de suflet?

Edited by safari hunter

Nu m-am gandit care sa ma luati de suflet (nu ca nu mi-ar place :D ), ca in Constanta sau Mamaia trebuie sa gasesc cazare 2 nopti. Chiar daca e octombrie. Dar merg la "plesneala", in ideea ca sunt boscheti destui prin zona daca nu gasesc =))

In alta ordine de idei, Mike are o initiativa buna (zic eu ca si corturar). Poate o mai fi vreun camping care sa aibe portile deschise. Oricum asta e deja o problema in care eu nu am ce cauta (si la propriu si la figurat). :) )

Sigur gasiti voi o locatie.

Za problem e unde...

Mikey gaseste un loc prin parc (pe malul lacului) sau pe plaja unde sa ardem un gratar si sa bem un suc, frape-ul il aduc eu. Undeva mai retras si nu prea departe. Poate fi si la debarcaderul de la Cazino - Mamaia, poate fi oriunde, unde cineva are idee de un loc linistit atata tot. Scuze daca am am fost cam intempestiv :spumelagura: , insa mi se parea ca de la distanta nu ma fac auzit. :osanale:

Pai asa am putea merge in faleza nord unde tot mergeam eu pe vremea cand aveam cu ce sa pozez :D

Atasez niste poze din vremurile bune :mrgreen:

post-64-1160503333_thumb.jpg

Acolo jos urmeaza sa facem noi gratarul

post-64-1160503469_thumb.jpg

Cam asa arata de aproape locul faptei

post-64-1160503538_thumb.jpg

Se poate ajunge cu masina, e un pic accidentat drumul dar merge!

post-64-1160503636_thumb.jpg

hee heee! Ce vremuri! (Cand facea RAW imi facea si copie jpeg ;) )

Maine merg acolo sa vad ce au mai lasat in urma cei cu beach barul de vara asta :P

Mai dragii moshului, stiti ca sunt la start catre voi. Dar ce facem daca ploua? Mike, cauta o solutie de rezerva, adicatelea "plan B".

Dupa cum arata pe net, o sa fie soare cu ceva dinti :D

Edited by Moshu
Pai asa am putea merge in faleza nord unde tot mergeam eu pe vremea cand aveam cu ce sa pozez :D

Maine merg acolo sa vad ce au mai lasat in urma cei cu beach barul de vara asta :P

Fain loc Mikey, se vede apa din Marea Neagra si Tuborgul din paharele noastre :drinkers:

Moshule am si umbrela, nu-i asa Mikey ai pus-o la loc?

Edited by safari hunter

Da sa traiti! mai pot aduce si eu o umbrela sau doua, dar le vreau inapoi intregi ca e de firma :->

Daca ne-am hotarat, hai sa facem lista cu prezentii!

1. Safari Hunter (te-am pus primul ca esti initiator) - adaugi tu cu cine :)

2. Moshu

3. Gadele +1

4. mike.omega (sunt sanse sa nu vin singur :mrgreen: )

Domnilor din partea mea poa' sa si ninga, sa si ploua am canadiana noua! Apropos, are cineva vreo idee unde pot sa ma aciuez o noapte, doua? Vreun gazdoi, sau o solutie mai ieftina? Nu accept invitatii deocheate :D

1. Safari Hunter (te-am pus primul ca esti initiator) - adaugi tu cu cine :)

2. Moshu

3. Gadele +1

4. mike.omega (sunt sanse sa nu vin singur :mrgreen: )

5. Immortal (sunt toate sansele sa vin singur si sa nu vin deloc :banana: )

M-am gandit la un sfat. De exemplu ce hotel mai e deschis pe la CT sau Mamaia in perioada asta? Daca aveti vreo idee, bineinteles. Am sa incerc si eu la o agentie intre timp.

Mda, azi dimineata la ora 9 am primit un telefon prin care am fost anuntat ca trebuie sa plec in delegatie pana sambata inclusiv, unde credeti? La Brasov.

Concluzie:

1. O sa ma intalnesc cu Vanatoru' :banana:

2. Nu mai am cum sa ajung sambata in Ct, pentru ca sunt tot in Bv :(

3. Cred ca cineva face vraji voodoo numai sa n-ajung eu la intalnire cu voi :grumpy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...