pixelconscious Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Bine, bine.. am inteles Acum le descarc.. Link to comment
paul_marines Posted October 17, 2006 Author Share Posted October 17, 2006 Bine, bine.. am inteles Acum le descarc.. Si le postezi ieri? Link to comment
pixelconscious Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 (edited) @safari: Nostim Hai sa vedem cateva poze: Dimineata. Pe autostrada Sato vorbeste la telefon cu Ileana Mai tarziu apare si Ileana In parcarea hotelului Oxford, Vaxxi si CrisR isi fac aparitia Poze martor: Ileana face curat si aduna cartoane de pe strada. Ileana, Mazare iti multumeste Intalnirea in parc, se pregateste gratarul. Asezat confortabil pe sezlong, un admin se bronzeaza fara sa stie ca 5 minute mai tarziu sosetele lui vor cadea prada marii. Mergem pe plaja CrisR: "Fumati voi, fumati... dar declaratiile de TVA le-ati depus???" )"> Sosetele lui Sato Ne intoarcem in parc. Imediat apar strumfuadi si prietena lui Frape-ul oferit cu generozitate de Safari. Multumim! Mike: ai innebunit pisica asta, cred ca i-ai facut vreo douazeci de close-up -uri )"> Poza de grup cu participantii (unii dintre ei plecasera deja ) O parte din gratar Ramas bun Constanta. Sper sa ne revedem curand. LE: pozele sunt powered by Canon. Mike, astept comentariile tale (bineinteles, pe topicul dedicat) Edited October 17, 2006 by pixelconscious Link to comment
CrisR Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Superbe pozele!! Felicitari d-lui Canon Dar de declaratiile de TVA tot nu scapi !!! Link to comment
paul_marines Posted October 17, 2006 Author Share Posted October 17, 2006 A meritat asteptarea, pozele sunt la inaltime. Totusi de ce-s eu asa fioros nu-mi dau seama. Poate de la fum. Link to comment
dreamlike Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Cred ca poza aia e de "most wanted" sa mai faci frapeuri si data viitoare. Bietul Immortal cred ca si-a luat hainele mai mici ca il cam strangeau ). Asa Mike, ai prin pisica, in obiectiv si ai intors-o pe toate partile? Daca ai avut cu ce ... Link to comment
pixelconscious Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 (edited) Multumesc. Mai avem, mai avem... Edited October 17, 2006 by pixelconscious Link to comment
mike.omega Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Eheeee Pixel vezi ce inseamna maini indemnatice plus scule potrivite? Portretul bun de Most Wanted al Vanatorului mi se pare cel mai misto si chiar a iesit bine! Link to comment
pixelconscious Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Si mie imi place cum a iesit. Nu stiu de ce spune el ca este fioros, chiar nu mi se pare. Link to comment
mike.omega Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Eu stiu ca tie ti-a placut frappe-ul dar poti spune ca e fioros, nu patesti nimic, sper Link to comment
dreamlike Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 (edited) Nu e chiar fioros doar ca are privirea pierduta si fata inexpresiva a unui ucigas in serie . In asta de jos e chiar multumit de munca lui. Edited October 18, 2006 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Sibiul e mai aproape decat Constanta Link to comment
Immortal Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 ... decat Hawaii'ul de Ouagadougou. Ce zici ma acolo? ) Link to comment
paul_marines Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 (edited) Pozele de la eveniment, multe dintre ele realizate de Mike. Om care s-a straduit sa nu fie muscat de degete de Canoane despre care nu a dovedit condescendenta si respect. Sa vedem pozele.. Edited October 21, 2006 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Da ce-ti facui coane vanatorule de-mi taiasi capul ?! Link to comment
paul_marines Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 Da ce-ti facui coane vanatorule de-mi taiasi capul ?! Ba nu ti l-am taiat, ce nu stii zicala: Capul plecat doar Canonul il face crop Link to comment
paul_marines Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 MCojo am o intrebare? Daca tu si cu mine perpeleam micii pe gratar cine oare apasa pe declansator? Oare cel care a postat mai sus nu stie? Vad ca o face pe :- Link to comment
MCojo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Heheee face pe nestiutorul, da' ii placu foarte mult Canonu lui Pixel... Link to comment
mike.omega Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Eu cred ca voi sunteti off-topic Link to comment
dreamlike Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Adevarul e ca ti-ai cam iesit din mana Mike-ule . Link to comment
mike.omega Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Continuand off-topicul si cu riscul de a creste warn-ul mai repede ca pretu la benzina, raspund ca: Eu macar am fost in mana macar odata Link to comment
Recommended Posts