silviustel Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 (edited) Dupa cum scrie in titlu, vand 4 bucati jante tabla, 5,5J 14 H2, prindere 4x100, Originale Daewoo, date jos de pe Nubira II. Jantele sunt rulate ~ 15k km, si 3 sunt in stare perfecta iar una azi cand am dat-o jos am vazut ca are o mica indoitura pe interior, insa nu a pierdut aer si am mers asa cu ea pt. ca nu am stiut. Jantele au valve si capacele de aluminiu. Pretul pentru ele este de 200 RON discutabil. In plus, vand si setul de capace originale pt. Nubira, in stare perfecta exceptand unul care are cateva urme. Pretul pentru capace este de 100 RON discutabil. Pretul pentru tot "pachetul" este de 250 RON fix. P.S.: cumparatorul pachetului complet, ii voi dona si janta cu nr.5, adica rezerva actuala, deoarece intentionez sa o schimb cu una de aliaj. L.E. : Iata si cateva poze facute pe fuga. Scuze ca nu le-am spalat, dar nu am avut nici loc, nici timp. Edited October 5, 2006 by silviustel Link to comment
silviustel Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 (edited) -1%. Vine iarna... . Edited October 9, 2006 by silviustel Link to comment
silviustel Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 Jantele s-au dat, raman capacele, la pretul de 100 RON usor discutabil. Link to comment
Recommended Posts