keluboss Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Anul asta vreau sa petrec revelionul la munte, exclus valea Prahovei, sau Bran Moeciu, pentru ca preturile sint nesimtite. Asa ca astept sugestii de locatii frumoase, nu foarte scumpe, si unde eventual sa se poata si schia, Link to comment
laurentziu83 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Am mai spus: muntii Vrancei, zona Lepsa, pensiuni kklau. 260 de km de Bucuresti. Link to comment
Wolfman Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Teoretic, daca incepi sa cauti vei vedea ca toti au scoruri astronomice si pachet de minimum 5 zile... Pe mine m-ar interesa o cabana cu 5-6 camere duble incalzite, pe care s-o inchiriez pentru 2 zile (31 dec. -2 ian) unde sa merg cu niste prieteni, mancare, bautura si muzica (gen pensiunea Maria Clinciu la scara redusa). De 3 ani n-am mai gasit asa ceva, pana atunci aveam la dispozitie o cabana cu 4 camere si terasa la Izvorul Muntelui unde ni se dadeau cheile pe 31 si le predam pe 2 ian., am petrecut acolo multe revelioane, Craciunuri si aniversari. Link to comment
keluboss Posted October 12, 2006 Author Share Posted October 12, 2006 si eu la fel, cu mentiunea, ca as sta 3 sau 4 nopti Link to comment
catalix Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Tocmai am facut rezervare in Vienna la un hotel de 2* la 10 min de mers pe jos de centrul orasului. http://www.bookings.org/hotel/at/amlerchenfeld?aid=100000 din pacate nu mai sunt camere cu grup sanitar propiu disponibile (pe ultimele 2 le-am rezervat eu acum 5 minute ) pret cazare cu mic dejun 248 eur pe camera Link to comment
hades Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Mai are cineva ceva ponturi pentru revelion? Ca nu prea mai e nimic liber... Link to comment
sebian Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Pai e cam tarziu...noi am inchiriat o pensiune in Arieseni, 700 RONi de persoana : include cazare + masa de revelion + cina festiva din data de 1 ianuarie. Perioada 29Dec – 3Ian. Din cauza cererii crescute a trebuit sa platim totul in avans... Link to comment
hades Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Stiu ca e tarziu, dar s-au urnit greu prietenii mei...si acum au intrat in fibrilatie , deh, mai cautam, incercam... Link to comment
CristiP Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Incearca aici http://www.pensiuni-vile.ro/lista_oferte.php?tip=revelion >- Link to comment
Wolfman Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Tocmai am rezervat o cabana de 4 camere in Poiana Negri (la 15 km de Vatra Dornei, spre Bistrita) pentru perioada 23 dec - 3 ianuarie. Cum insa intre timp mai dadusem sfoara in tara ca sunt in cautari, am primit asta seara niste oferte in Sucevita. Maine vorbesc despre conditii si o sa le postez aici, poate este cineva interesat. Link to comment
keluboss Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 eu am rezervat pina la urma o vila la busteni la 3 minute de pirtia kalinderu. a costat doar cazarea 60 de milioane, incapem toata gasca. bafta in continuare Link to comment
Lucian79 Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Deh, cine are bani e boss ... keluboss . Ptr cei intarziati va livrez eu un pont. Am facut anul trecut revu, si anul asta ( 7 mil pentru 2 pers. 3 zile cazare + mic dejun+masa de revelion) tot aici merg. Link to comment
Wolfman Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Asta e cabana inchiriata pentru Craciun si Revelion, in Poiana Negrii; a doua poza e de pe Delul Negru, Vatra Dornei. Link to comment
Recommended Posts