Jump to content

My Car Daewoo Espero

Ady02GBX

Recommended Posts

Salutare la toata lumea , ma bucur ca am gasit acest forum pt ca sunt pasionat de marca Daewoo :mrgreen: . Am sa incerc sa pun si eu niste poze cu masina mea , si poate ma ajutati pe mine cu niste ideei la ce pot sa ii mai fac . :banana:

Sa dau si cateva detalii despre ea :

== Daewoo Espero 96

== 3000 Km - motorul doar ce l-am skimbat

Modificarile aduse : - Jantele au fost skimbate cu modelul DEZENT T

- Cauciucurile au fost si ele schimbate fiind mai mari si mai late 205/50/15 TOYO

- Evacuarea - am schimbat doar finala deocamdata (BORLA)

- Admisia am modificat-o montand un filtru sport K&N

- Motor - la schibul motorului am pus axa cu came sport , supape Opel Calibra , chiuloasa usurata

- Linia audio - CD MP3 SONY 4X50 CDX-A250

- Dif KICKER si PIONEER fatza

- Tub BASS PIONEER 2X200W

Pe viitor as vrea sa pun : - motor 2000 turbo calibra

- CIP TUNING

- Suspensie Sport

- Evacuare completa

post-4850-1160344693_thumb.jpg

post-4850-1160344781_thumb.jpg

post-4850-1160345021_thumb.jpg

Edited by andreib

Prin faptul ca ai schimbat doar finala(BORLA) crezi ca ai castigat ceva in afara de aspectul estetic???? :D

Si am si eu o nedumerire...nu sunt prea in domeniu...dar nu ma pot abtine sa nu intreb... chiuloasa usurata...poti sa imi explici si mie ce este..ca suna funny...

@zmeule sunt mai multe errori, cum ar fii MOMO, JBL, Sebring,Brembo si lista este lunga .

Da ma rog fiecare cu "pasaricile" lui oricum nu cred ca din 1.5 L poti scoate 110 CP chiar asa foaie verde .Oricum un dyno ne poate lamurii .

Felicitari, arata bine ! insa ai sa observi ca multi dintre noi au niste retineri ( ai si observat cred, deja) in ceea ce priveste publicitatea care ... nu acopera realitatea... Ce mai incolo-incoace: da jos chestiile alea de pe aripi, simplitatea e intotdeauna mai frumoasa decat orice zorzon !

In rest, s-o stapanesti sanatos !

Felicitari, arata bine ! insa ai sa observi ca multi dintre noi au niste retineri ( ai si observat cred, deja) in ceea ce priveste publicitatea care ... nu acopera realitatea... Ce mai incolo-incoace: da jos chestiile alea de pe aripi, simplitatea e intotdeauna mai frumoasa decat orice zorzon !

In rest, s-o stapanesti sanatos !

Ms ms e adevarat nu am ce scrie pe usi , problema e ca mi-au placut intotdeauna decals pe usi , e o chiestie de a mea :D sti cum e "fiecare cu pasaricile lui " :P

Hai sa va pun o poza cum as vrea sa fac masina asta sa imi ziceti si mie daca merita treaba

post-4850-1160428947_thumb.jpg

Edited by andreib

Renunta la ideea asta.

Mai bine o lasi mai jos, ii pui anvelope de vara, eventual xenon. Nu cred ca ar arata rau cu un eleron discret (nu de tip WRC), se pot face multe fara a transforma masina intr-un kitsch.