Ady02GBX Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 (edited) Salutare la toata lumea , ma bucur ca am gasit acest forum pt ca sunt pasionat de marca Daewoo . Am sa incerc sa pun si eu niste poze cu masina mea , si poate ma ajutati pe mine cu niste ideei la ce pot sa ii mai fac . Sa dau si cateva detalii despre ea : == Daewoo Espero 96 == 3000 Km - motorul doar ce l-am skimbat Modificarile aduse : - Jantele au fost skimbate cu modelul DEZENT T - Cauciucurile au fost si ele schimbate fiind mai mari si mai late 205/50/15 TOYO - Evacuarea - am schimbat doar finala deocamdata (BORLA) - Admisia am modificat-o montand un filtru sport K&N - Motor - la schibul motorului am pus axa cu came sport , supape Opel Calibra , chiuloasa usurata - Linia audio - CD MP3 SONY 4X50 CDX-A250 - Dif KICKER si PIONEER fatza - Tub BASS PIONEER 2X200W Pe viitor as vrea sa pun : - motor 2000 turbo calibra - CIP TUNING - Suspensie Sport - Evacuare completa Edited October 9, 2006 by andreib Link to comment
Esperatul Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Intrebare: De unde ai scos cei 110 de cai? Link to comment
Ady02GBX Posted October 8, 2006 Author Share Posted October 8, 2006 (edited) Axa cu came sport , chiuloasa usurata , supape Opel Calibra , evacuare , admisie si cam atat Edited October 8, 2006 by tolin_afc Link to comment
Gamerul Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Salut. Ce model sint anvelopele ? Mi se pare mie sau au profil de iarna ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 (edited) Pe masina ta vad autocolant cu JBL dar in descrierea accesoriilor facuta de tine nu vad asa ceva. Unde e eroarea? Edited October 9, 2006 by Zmeul cel rau Link to comment
tuf5075 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Prin faptul ca ai schimbat doar finala(BORLA) crezi ca ai castigat ceva in afara de aspectul estetic???? Si am si eu o nedumerire...nu sunt prea in domeniu...dar nu ma pot abtine sa nu intreb... chiuloasa usurata...poti sa imi explici si mie ce este..ca suna funny... Link to comment
BogdanG Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 @zmeule sunt mai multe errori, cum ar fii MOMO, JBL, Sebring,Brembo si lista este lunga . Da ma rog fiecare cu "pasaricile" lui oricum nu cred ca din 1.5 L poti scoate 110 CP chiar asa foaie verde .Oricum un dyno ne poate lamurii . Link to comment
bella Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Avand in vedere ca este postat la Masina mea, iti urez sa o stapanesti sanatos . Link to comment
Englishman Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Felicitari, arata bine ! insa ai sa observi ca multi dintre noi au niste retineri ( ai si observat cred, deja) in ceea ce priveste publicitatea care ... nu acopera realitatea... Ce mai incolo-incoace: da jos chestiile alea de pe aripi, simplitatea e intotdeauna mai frumoasa decat orice zorzon ! In rest, s-o stapanesti sanatos ! Link to comment
Ady02GBX Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 (edited) Felicitari, arata bine ! insa ai sa observi ca multi dintre noi au niste retineri ( ai si observat cred, deja) in ceea ce priveste publicitatea care ... nu acopera realitatea... Ce mai incolo-incoace: da jos chestiile alea de pe aripi, simplitatea e intotdeauna mai frumoasa decat orice zorzon ! In rest, s-o stapanesti sanatos ! Ms ms e adevarat nu am ce scrie pe usi , problema e ca mi-au placut intotdeauna decals pe usi , e o chiestie de a mea sti cum e "fiecare cu pasaricile lui " Hai sa va pun o poza cum as vrea sa fac masina asta sa imi ziceti si mie daca merita treaba Edited October 10, 2006 by andreib Link to comment
Gamerul Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Renunta la ideea asta. Mai bine o lasi mai jos, ii pui anvelope de vara, eventual xenon. Nu cred ca ar arata rau cu un eleron discret (nu de tip WRC), se pot face multe fara a transforma masina intr-un kitsch. Link to comment
Ady02GBX Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 ok mersii mult pt sfat... mai astept pareri Link to comment
Satori Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Ia simuleaza si barile in negru si pe lateral tot negru, pana in bandou. Link to comment
Ady02GBX Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 mai am si eu o intrebare ..cand iti faci masina in 2 culori in tolon ce culoare se trece?? se ia culoarea de pe plafon sau de pe laterale ?? Link to comment
mike.omega Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Daca nu ma insel iti trece alb-negru(sau alta combinatie dupa caz, sper sa nu aberez ) Ti-am vazut azi masina, se pare ca si tu esti student la Ovidius, arata bine, din fuga n-am vazut stickerele de pe usi )"> Link to comment
VAXXi Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Se trece culoarea predominanta prima (procent de acoperire suprafata vopsita), si a doua culoarea "minoritara" Link to comment
Ady02GBX Posted October 12, 2006 Author Share Posted October 12, 2006 Mersii mult VAXXI , chiar nu stiam cum se face si pt MIKE - sunt student la OVIDIUS asa e , masina o sa o vezi zi de zii in fata la camin parcata Link to comment
Recommended Posts