wolfgang_69 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 (edited) Incepand cu data de 23 septembrie, pe strazile din Bucuresti a aparut inca un urias tunat.. am lucrat la el aproape un an ca am fost cu bacu si nu prea am avut timp, dar am reusit sa il termin in sfarsit. Bun sau rau,astept sa vad si parerile voastre. Pentru curiosi, masina are vopsea custom in 3 nuante, capota e pictata cu aerograful(unicat in romania), spoilere si praguri modificate, pleoape, faruri modificate tip seat, pozitii albastre, stopuri perlate, ceasuri de bord sport si bord vopsit in asa fel inca sa se potriveasca cu restul masinii, pedalier, schimbator, frana de mana sport, presuri care imita aluminiul, evacuare inox, sistem audio 450 wati (2xclarion 150w+2xpanasonic 80w, sustinute de un panasonic cu display lcd). Cam atat pentru moment,in urmatoarele luni vor veni un volan sport, neoane, subwoofer+amplificator si tapiterie din piele in culorile masinii Imi cer scuze pt calitatea pozelor, dar sunt facute seara cu telefonul Edited October 9, 2006 by VAXXi Link to comment
alx Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Yuck, interiorul este... absolut horibilos... Macar e vernil sau verde - cacaniu? Oricum dintii mei ar fi permanent strepaziti... Link to comment
Tommy Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Cam asa, era bine daca ma lasa rece. Verdele ala , (si nu doar in combinatie cu alb si albastru), imi strica buna dispozitie data de cafeaua cu lapte de dimineata. Cred ca si Krzysztof_Kieślowski ar fi fost invidios pe o asemenea trilogie. Link to comment
NFS Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Zici ca-i masina de firma a lu' OMV. Ai putea sa-i bagi benzina gratis. Link to comment
VAXXi Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Ce-i cu atatea stickere ProGrip ? aia fac echipament moto http://www.progrip.it/ Link to comment
wolfgang_69 Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 (edited) Ma rog,fiecare cu parerea lui.Ar trebui sa vedeti ca sa credeti,probabil ati fi dat cu mana pe capota sa vedeti daca desenu nu iese cumva in relief .Eu sa fiu sanatos Edited October 10, 2006 by wolfgang_69 Link to comment
Pedala Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 N-a zis nimeni de capota. Efectul probabil este foarte interesant. Dar verdele interior nu-si are locul. Link to comment
xenna Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 (edited) Tu sa fii sanatos, ca "uriasul"se poate revopsi Edited October 10, 2006 by xenna Link to comment
wolfgang_69 Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 Hm...Xenna,asta ar presupune si sa vreau sa il revopsesc.Am investit multa munca,timp si bani in masinuta asta si sincer sa fiu sunt mandru de ea orice ar zice tertii .O sa vin o data cu ea la o intrunire ca sa aud mai multe pareri.Pana acum,sunt singurii cu pareri negative Ca sa-i raspund si tovarasului Pedala,iti garantez ca efectul e super,e un verde placut,nu asa cum pare in poze Link to comment
Gamerul Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Salut. Daca tot ai postat la "Masina mea" hai sa comentez si eu. La interior : - culoarea interiorului mi se pare OK - masina mica, pentru tineri - culoare tinereasca, poate ai putea sa umbli la huse si la tapiteria usilor sa se asorteze cumva cu aceasta culoare, - volanul cred ca trebuie sa-l schimbi cu unul cu 3 spite (cum au Topser si AAdorjan), - n-ar strica un turometru montat pe montantul A, - bordul iluminat intr-o culoare catre sa se potriveasca cu verdele "alien" din interior (alb-neon cred ca ar merge foarte bine), - schimbatorul de viteze si frina de mina sa aiba ceva elemente cromate, dar nu in exces, - manivela de la geamuri poti sa o inlocuiesti cu unele din metal (am vazut pe un site asa ceva) sau sa pui geamuri electrice. La exterior : - nu imi plac pozitiile albastre, incearca cu LED-uri superflux albe, - jante din aliaj (aici poate te indruma Topser si AAdorjan pentru ca sunt greu de gasit), - nu vad spoiler-ul din spate, dar sper ca are o singura evacuare, - grila din fata, unde este prins numarul, poate merge inlocuita cu "plasa" de culoare inchisa, - gasit locuri in masca si pentru 2 proiectoare (sub semnalizari cred ca este destul loc), - semnalizarile din bara fata ar fi de efect daca ai putea "sa le albesti", iar in locul becului sa pui o bagheta de LED-uri care sa lumineze portocaliu (Abram Burel cred ca te poate ajuta), acelasi lucru si pentru cele de pe aripi, - folie autorizata pentru luneta si geamurile spate. In concluzie, imi place cum ai inceput (putine lucruri de remediat), dar mai sunt multe de facut. Bafta, si mai astept poze sa vad cum evolueaza masina. Link to comment
Ady02GBX Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 avand in vedere cata munca si cati banii se baga pt orice modificare atat interior cat si exterior al unei masini sincer sa fiu il respect pe proprietar , a iesit destul de dragutz sincer, o mai asezi tu umpic si e oki. Bravo esti unicat printre ticozauri Link to comment
Satori Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Pune niste poze facute ca lumea, sa ne putem da seama exact ce si cum. Succes. PS: Oricum, pasiunea ce are ca rezultat trasnformari atat de mari este de apreciat. Link to comment
woulfy Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Ti-am vazut ticozaurul azi pe langa ASE astazi cred Arata un pic altfel pe viu. Nu are cum sa nu-ti atraga privirea. Eram la volan insa si n-am apucat s-o admir. Bafta! Link to comment
wolfgang_69 Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 (edited) Pai e masina tinereasca..Am uitat sa spun,da am 19 ani impliniti in septembrie.O sa ii fac niste poze zilele astea,cand apuc sa o spal ca e cam jegoasa .Gamere,am scris in postul initial k urmeaza sa ii fac si o tapiterie din piele,sa ii pun jante,volan si neoane da momentan nu am bani.Astept sa iau prima pensie si atunci.Am schimbator sport si frana de mana la fel,sunt luate la set si sunt cromate cu insertii de imitatie de fibra de carbon.Eu zic ca arata bine.Cat despre avacuarea finala,da,e una singura,da scoate un zgomot demential(knd skimbi vitezele se aude k la masinile cu turbo) "> . Woulfy,dk vrei sa arunci o privire la masina o sa o tot vezi in fata la ase ca sunt student acolo.Mersi pt aprecieri Nu mai folosi limbaj IRC Edited October 18, 2006 by Mircea Link to comment
Englishman Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Pai hai ca si eu mi-s curios. Mai baga niste poze de calitate. Link to comment
danker62 Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Te salut, "> Fara discutie masinuta e tinereasca (19 ani, pai cam asta si transmite) multa munca, pasiune si probabil multi bani, te admir si sunt invidios ca nu am avut si eu aceeasi sansa la 19 ani. - Un sfat, nu te lasa descurajat, sigur cu timpul o sa devii mai elaborat si o sa privesti altfel lucrurile si o sa asortezi altfel tot ce pui pe Ticolino, dar momentan lasa tineretea sa transpire prin masina ta( hai ca ma repet cam mult) - Ce nu-mi place este calitatea fotografiilor, cauta un aparat digital si cauta niste pozitii de ansamblu si de detaliu mai potrivite. In rest km cat mai multi fara incidente. Link to comment
wolfgang_69 Posted October 18, 2006 Author Share Posted October 18, 2006 ))) Am muncit toata vara la ea...Si am mai facut printre picaturi,asa,cam de prin martie-aprilie.Apropo,tot ce e modificat pe masina este facut de mana mea.Sorry,da momentan nu am de unde sa iau camera digitala..Am camera video dar nu face decat poze care au 3 secunde de sunte pe fundal . Link to comment
dreaQ Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 (edited) Te-am vazut azi pe calea ferentari. "> Esti monitorizat. Mai vazusem masinuta tot pe acolo (trec prin ferentari ca nu sunt semafoare )"> berceni - dr. taberei). Arata interesant. Daca i-ai pune si un autocolant daewooclub.ro... >- Edited October 26, 2006 by dreaQ Link to comment
NightClub Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 am vazut masina in realiatate, e super finisata. Nota 10 pentru originalitate, si verdele din interior e super ca si capota. Link to comment
steph Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 (edited) Am vazut masina live azi si recunosc ca arata bineeee Te-am vazut in seara asta. Ma chinui sa deschid geamul, sa opresc muzica sa te salut si sa iti zic ca intalnirile sunt a stanga si tu te uiti urat la mine si pleci ... Edited November 16, 2006 by steph Link to comment
CARABUSU Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Nota 10 pentru originalitate,poate ca daca as fi mai tanar mi-as face-o la fel,mi-au placut foarte mult culorile folosite. Link to comment
wolfgang_69 Posted November 18, 2006 Author Share Posted November 18, 2006 Vroiam sa postez pe site pe undeva si sa imi cer scuze...Da o fac cu ocazia asta. Asa ca...Scuze ca n-am vorbit cu tine.Aveam niste probleme sa zicem "tehnice"(adica tocmai imi cumparasem niste jante noi si prostu de la vulcanizare nu a strans bine prezoanele.evident,s-au slabit si imi fula o roata ca dreaq,nu stiam ce are masina) si trebuia sa ajung urgent undeva,asa ca eram un pic km nervos.peace.Daca te mai vad promit ca iti dau flashuri si te trag pe dreapta sa dam noroc >- Link to comment
ToPser Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 pai bine bine , dar pune o poza sa-ti vedem jantele Link to comment
wolfgang_69 Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 Poze noi cu masinuta. Sper ca ca astea se vad mai bine Link to comment
Recommended Posts