Apocalips Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Azi am avut un interviu cu niste personaje interesante... Sa vedeti ce vor animalele So, ajung intr-o curte oarecare unde se auzeau strigate de nemultumire. Si sun la usa, intru, si in curte vad un domn care tot striga: Power to the animals!!! Power to the animals!!! Cum avea amapartul la mine, i-am facut repede o poza apoi am mers mai aproape ca sa-l intreb de ce nu este multumit. Cand m-am apropiat, domnu respectiv a luat repede o pozitie normala si se facea ca nu ma observa. M-am dus si mai aproape, si cand a facut eye contact cu mine, l-am salutat si am intret in vorba cu el sa-l intreb de ce e suparat. L-am intrebat daca nu-i convine mancarea, a zis Ba da, imi convine. L-am intrebat de cusca, a zis ca si aia e ok. Nu vroia sa spuna nicicum ca nu-i convine si se lasa intrebat dandu-mi raspunsuri scurte si la obiect doar doar plec de langa el si-si poate relua mitingul. Si atunci am zis sa-l mituiesc . Si i-am dat ceva de mancare, i-am umplut castronu cu apa ca era cam gol si l-am mangaiat putin. Apoi mi-a zis motivul de ce e suparat. Cica vrea sa fie foca... ia spus un motan de prin vecini ca nu e bun de caine si ca i-ar sta mai bine sa fie foca. Apoi a luat o pozitie ciudata si m-a intrebat: Arat eu a foca? Dupa ce am vazut ca sufera de sindromul maniaco-depresiv am plecat de langa el in altui membru al gospodariei. Si prin iarba am vazut ceva portocaliu care se misca repede dar aleator. Dupa ce l-am fugarit putin sa-l ajung din urma s-a indurat sa se opreasca. L-am intrebat daca stie ceva despre cainele (sau foca) cea agitata din spatele casei. Si s-a uitat urat la mine... a tacut putin... apoi brusc a inceput sa urle Vreau la maaaaamaaaaaaa!!!!! L-am luat repede in brate si l-am dus in cosuletul lui... apoi am intrat intr-o camera si am dat de o doamna mai serioasa. I-am spus cele intamplate... apoi s-a uitat urat la mine si mi-a zis: Hai domle' fi serios... pai cainele e nebun si ala mic e minor. Sa treci pe acilea in week-end sa vezi ce taraboi e. Sper ca nu v-am plictisit cu povestioara asta, dar mi se parea pre sec sa pun pozele astea dragute fara o mica scanteie de imaginatie. Primul personaj: Bobu' Al 2-lea personaj: "Sarmalutza" Al 3-lea personaj: Kitti Link to comment
Moshu Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Apocalips, esti mortal Chiar imi trebuia un motiv sa zambesc, si mi l-ai dat. Multumesc. Link to comment
Apocalips Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Apocalips, esti mortal Mersi Mersi . Povestioara nu a fost exploatata la maxim ca ma gandeam ca poate plictisesc pe careva, dar daca e ok, cand mai am poze funny mai pun o povestioara. Si acum 2 poze facute "random", ca a plecat un prieten la nunta si m-a obligat sa-i fac niste poze inainte de plecare Link to comment
guru Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Azi am avut un interviu cu niste personaje interesante... Sa vedeti ce vor animalele So, ajung intr-o curte oarecare unde se auzeau strigate de nemultumire. Si sun la usa, intru, si in curte vad un domn care tot striga: Power to the animals!!! Power to the animals!!! Apocalips, am ras cu pofta! Felicitari! Superbe, si fotografiile si povestioara! Te mai asteptam cu astfel de compozitii! "> Link to comment
Apocalips Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 (edited) Azi am fost iar sa vorbesc cu animalutele. Asta e mai lunga si imi cer scuze pentru lungimea post-ului... Pozele reprezinta ceea ce e scris BOLD-at. Inafara de cea cu cocosul turbat, niciuna nu a mai fost modificata. Ati spus ca mai vreti, asa ca... va ofer... Bigger, longer and uncut. Enjoy! Prima data am fost sa vad ce mai face ala mic... portocaliu, care fuge random si respira greu... Si l-am ginit ascuns pe undeva Cu o fata mirata si exclamand: Oh shit! It's him again!!! Si a sarit din cosuletul lui si a fugit la ta-su... ala mare de respira greu cand manca. Si am auzit urmatorul dialog: Tata: ce-i fiule? Sarmaluta: Tati tati, iar a venit nenea ala sa ne faca poze si sa puna pe Daewooclub!! Tata: Care ma? Sarmaluta: Ala inalt cu freza de Elvis de tot umbla cu cutia aia neagra si se apropie de mine zambind, si dupaia ma orbeste cu lanterna si incepe sa rada. Tata: Aaaaa... mai ti minte ce te-am invatat data trecuta cand au venit vecinii nostri in vizita? Sarmaluta: Nu... eu ma jucam atunci cu ghemu ala rosu Tata: Care ghem? Sarmaluta: Ala care ti-l mai arunca mami cand o bazai si tu din reflex sari pe geam dupa el. Tata: Aa... ghemu ala... Sarmaluta: da, si asa face si cu motanu vecinilor cand apari tu pe neasteptate Tata: bine bine... fi atent aici. Te duci inapoi pe marginea cosuletului si iei pozitia cocosului turbat cu spume la gura si cu masca de gaze. Si stai asa pana pleaca Elvis. Sarmaluta: ok Nu am mai stat mult ca am inteles care era planul lor... Asa ca am plecat sa vad ce face foca. Si ajung in spatele casei si-l vad pe asta cantand: I like to move it move it! I like to move it move it! Uh! Yeah... Power to the animals!! Every animal in the house... MOVE ITT!!! Ta ta ta tara ra ra ra rara ra ra ra KENT TOUCH THIS! Eu: Salut, am venit sa vorbesc cu tine. (si am dat mana cu el - Am zis ca e bine sa port o discutie de la barbat la barbat ca toata lumea face misto de el ca nu isi tine urechile ridicate... e mai sensibil) Bobu: Ok, ascult Eu: Mai vrei sa fi foca? Bobu: Mda... daca ai venit sa faci misto de mine poti sa pleci... Eu: Glumeam mai! Bobu: Pe aici nu se glumeste! Eu: de ce? Bobu: Pai de cand e tzatza aia batrana sefa nimeni nu mai zambeste. Toti se poarta ciudat. Eu: Cum mai? Pai tu nu te porti ciudat. Bobu: Serioooooooooooooos? Eu: Da, eu sunt student la psihologie si stiu cand o persoana se poarta ciudat, si crede-ma tu nu te comporti ciudat de loc. de fapt cred ca esti cel mai normal dintre toti. Bobu: Sa sti ca ai dreptate. Da! Ai mare dreptate! You're the man! You're the man! Eu: Ok, eu trebuie sa plec. Bobu: Ok Boss, Gimmie five! Eu: Ha? Bobu: Ce ha? Intinde mana spre mine cu palma orientata in sus si-ti arat io ha... Eu: Ahaaaaaa... ok, daca esti cuminte data viitoare poate iti aduc o minge de tenis. Bobu: Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!?!?!! Si am plecat sa vorbesc cu sefa. Si ajung la ea si ii zic: Eu: Am vorbit cu Bobu... cica tu esti de vina! Sefa: Cu ce? Eu: Pai din cauza ta se poarta animalele asa. Ea: Care? Ala mic si portocaliu? Eu: Da. Ea: Ti-am zis ca ala e mic si se lasa influientat de tata-su. Eu: Si tata-su? Ea: A, de el am uitat sa-ti spun ca e paranoic. Eu: Ok, si cainele? Mi se pare de treaba. Ea: Ce data e azi? Eu: 9 Ea: Aaaaaaaaaaa... azi e ziua cand se crede jumate Urs polar, jumate King Julius din madagascar si jumate Mc Hammer. Eu: Aham... ok... za zicem. Ea: Oricum tot eu raman sefa aici... Vezi? Pana si fata e de sefa. Edited October 9, 2006 by Apocalips Link to comment
Apocalips Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 (edited) Azi ma plimbam sa fac niste poze, cand din bega iese chestia asta si zice: Ce te uiti ba perversule? N-ai mai vazut un caine iesind dezbracat din baie? PS: People, puneti si voi poze cu animale si bagati cate un dialog fictiv sau o poveste sa ne mai amuzam si altfel decat prin bancuri, poze amuzante, filmulete de pe net, etc etc... Lasati-va imaginatia sa zboare Edited November 3, 2006 by Apocalips Link to comment
Recommended Posts