alinus Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Ce zici method? De data asta, ti-am luat-o inainte...see ya Link to comment
Tommy Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Asa-i, cateodata femeile o iau inainte Eu zic sa scrii si tu cu litera mare, chiar daca esti o delicata faptura de gen feminin Link to comment
Sharpe Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Oricum nici femeile care o iau inapoi nu-s de lasat ! Sper sa nu fiu plecat si sa pot veni cu noua achizitie. Link to comment
ileana Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Pe Papadia vreau s-o duc la doctor. S-o gasi vreun amator de plimbari nocturne pana in Oltenita, la intoarcere?! Sa pot spune si eu prezent maine seara, la Polivalenta. Link to comment
MethodRO Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Am sa ajung si eu maine dupa ora 19! Link to comment
bogdann Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 salutare, sunt nou pe aici, vad ca majoritatea dintre voi sunteti deja prieteni, intalnirile astea sunt numai pt prieteni ? sau pot veni si eu ? PS : am si eu bonuri de benzina pt ca fac des drumul Drobeta Turnu Severin - Bucuresti Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Intalnirile sunt pentru membrii clubului (si nu numai) iar daca te uiti sub numele tau o sa vezi daca esti binevenit sau nu. "> Link to comment
danker62 Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Pe Papadia vreau s-o duc la doctor. S-o gasi vreun amator de plimbari nocturne pana in Oltenita, la intoarcere?! Sa pot spune si eu prezent maine seara, la Polivalenta. "Sunt la moda si vizitele pe bicicleta la intalniri! iti dai seama cate persoane trebuie sa se puna in miscare ptr tine?"...... parca am mai auzit undeva sfaturile astea? Link to comment
iulia Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 PS : am si eu bonuri de benzina pt ca fac des drumul Drobeta Turnu Severin - Bucuresti Asta e incercare de mita? In alta ordine de idei, bine ai venit! Link to comment
Alezz Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Confirm cele spuse de AB 1930-2000 ZULU apar si eu. Link to comment
alinus Posted October 12, 2006 Author Share Posted October 12, 2006 eu mi-am zis ca n-ar strica sa-mi iau 2 zile de concediu, asa ca azi , ies la o plimbare pe la munte...posibil sa nu ajung decat f tarziu...ca de obicei, 11... maine work ....dar pana maine, e azi...si azi e frumos afara Link to comment
ileana Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 "Sunt la moda si vizitele pe bicicleta la intalniri! iti dai seama cate persoane trebuie sa se puna in miscare ptr tine?"...... parca am mai auzit undeva sfaturile astea? Uite, am o propunere. Vino tu cu bicicleta. La plecare ma duci tu cu bicicleta pana in Oltenita (pedalez eu) si la intoarcre pedalezi tu. Dar vezi, ca e orasul Oltenita, nu soseaua! Link to comment
danker62 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 (edited) OK, "> ce sa fac? nu ma pot abtine sa nu fiu un pic rautacios, cand vad o fata desteapta,daca si draguta... asta inca nu stiu >- o fi de vina misoginul din mine Edited October 12, 2006 by danker62 Link to comment
silviu2403 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Vin si eu diseara. Gata am schimbat tot ce se putea consumabil la masina. Link to comment
Tommy Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Uite, am o propunere. Vino tu cu bicicleta. La plecare ma duci tu cu bicicleta pana in Oltenita (pedalez eu) si la intoarcre pedalezi tu. Dar vezi, ca e orasul Oltenita, nu soseaua! Deci prima jumate da Danker o pedala.. apoi dai tu? Eu zic sa incercati ambii amandoi odata .. macar vedeti ce iese Link to comment
marius_eugen Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Nenea Guru sper sa poti veni ! Adun bonuri de benzina pentru Senna ! Poate nu va mai fi inghesuiala la intrarea pe straduta ! S"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Uite, am o propunere. Vino tu cu bicicleta. La plecare ma duci tu cu bicicleta pana in Oltenita (pedalez eu) si la intoarcre pedalezi tu. Dar vezi, ca e orasul Oltenita, nu soseaua! Am impresia ca tu il vrei in Oltenita si obosit sa nu se mai poata opune. danker, multa bafta! S"> Link to comment
Sharpe Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 (edited) Cu siguranta ajung si eu! Berea va fi rece daca va fi frig afara peste zi(e in portbagaj) ! @Ileana, daca dai o rovigneta, preiau eu cursa de Oltenita . Edited October 12, 2006 by Sharpe Link to comment
Ami Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Sharpe, ma lasi sa dau si eu o tura cu noua achizitie? Sunt curioasa, atata a laudat-o Razvan... Link to comment
Satori Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Bre? Ce noua achizitie? Nevasta stie? Si o dai si le prieteni? Mi-o dai si mie? Cum o cheama? Link to comment
marius_eugen Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 E virgina oameni buni ! Lasati omul sa se bucure de ea si dupa rodaj ... faceti si voi o tura . Pe la cat ajungeti azi ? Link to comment
Satori Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Aduceti va rog niste smirghel. Nu e pentru virgina. ) Link to comment
BogdanG Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Iti aduc eu "sandpaper" daca imi zici pt ce este .Nu vreau sa fie pentru o gluma cum ar fii polisharea masinii mele PS> pe masina lui Sharpe o chiama Renata, SALAM Renata Link to comment
Sharpe Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 (edited) Mai baieti, eu m-am jurat ca numai 'incep' virgine.Deh, prea putina experienta...(au ele). @BogdanG, care masina?Nu stiu nimic despre nici o masina, eu am achizitionat un vapor.. Edited October 12, 2006 by Sharpe Link to comment
Recommended Posts