BogdanG Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Mai Sherpishor te dai lovit ? Hai mai bine spune la ce ora vii cu berea aia Link to comment
vlivius1 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 De data asta sigur ajung si eu. Imi cer scuze pentru data trecuta am spus ca vin si nu am ajuns. Scuze Link to comment
Pedala Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 In seara asta ajung si eu... sigur. Link to comment
ileana Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Inca o intalnire s-a consumat. Linistita, prezenta medie, cu oamenii de baza. A fost dezverginata Renata lui @sharpe, pot spune chiar violata. In fel si chip, de forumisti si forumiste, incepatori sau mai versati. Drept recompensa ptr rodaj profesionist, @sherpisor ne-a cinstit cu bericioaca, suc si preaiubitele seminte. N-au lipsit nici farfuriutele cu snitele si renumitul mujdei, aduse prin bunavointa multdoritei si asteptatei @iulia. Discutii mai mult sau mai putin auto, temperatura sub 14 gr (luata dupa gura lui @bogdanG ), randuri stranse pe pietre. Eu am plecat pe la ora 1, mai ramasese in parcare @leutzu, @muck si inca cineva, @pedala parca. Link to comment
BogdanG Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 (edited) Mai mult decit atit Sharpele ramane dator cu inca o portie de bere pentru rodajul foarte bine facut de marele si inegalabilul Zmeu cel Rau (numai 3800RPM), Tommy (numai 4200RPM) si subsemnatul (aproape 5000RPM) .Tractorasul a fost detronat de catre mine si pus in randul benzinarelor, ce naiba un Dizel trebuie sa vibreze sa horcaie si sa scoata fum iar Renata decit scoate fum . Edited October 13, 2006 by BogdanG Link to comment
Satori Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 A fost ultima intalnire a lui Guru, in calitate de membru localnic! Hai noroc, oltene! Link to comment
NFS Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Pai si Guru unde a fost ca eu nu l-am vazut?!?! Link to comment
Satori Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Avea mantaua de praz... se pregatea de intrare in zona. Link to comment
Recommended Posts