el cid Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Tico -CLAR DE TOT !!!!!!!! Cand l-am luat ,am cautat unul bun aproape 1 an(desi de felul meu sunt cel mai nerabdator om din lume). Atat as cere pe el acum dar nici la suma asta nu -s sigur ca l-as da (si stiu ce vorbesc).Cred ca mai iau unul pentru piese(cand voi avea suma) si ramane in familie forever( cine are un tico bun stie de ce). L-am luat la aprox 70 000 si acu are 103 200(proaspat reintors din Franta-coasta de west). "> Link to comment
muscarul Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Cam tarziu dar... matiz. Eu asta am ales, si nu imi pare rau Link to comment
sergiuhusca Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Eu mi-as lua Cielo!Tico am avut si am si in continuare!Matiz...am si de ala unul!Ce sa zic despre ele...bune in felul lor,dar...sunt masini mici,fara spatiu,fara putere,fara portbagaj,etc!Cand iti iei o masina,sunt de parere ca trebuie sa iei una pe care sa o poti folosi in orice conditii! Link to comment
Dj_Dark Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Raspunsul meu e deductibil . As da pe ea 3000-3500 si de 500 as repara-o sa pot merge decent cu ea. Link to comment
ToPser Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Tico E 2 in nici un caz (cine are stie de ce ) in cel mai bun caz Tico an de fab 1999 se mai gasesc daca cauti bine cu km putini la bord si in nici un caz nu va costa 4000 Euro .Pe locul doi oscilez intre Cielo si Matiz , pe locul 3 Espero masina f.fiabila dar o dezavantajeaza dimensiunile avand in vedere ca ne miscam mai mult in oras! Link to comment
muscarul Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Eu mi-as lua Cielo!Tico am avut si am si in continuare!Matiz...am si de ala unul!Ce sa zic despre ele...bune in felul lor,dar...sunt masini mici,fara spatiu,fara putere,fara portbagaj,etc!Cand iti iei o masina,sunt de parere ca trebuie sa iei una pe care sa o poti folosi in orice conditii! Matizul e bun in felul lui, corect. Nu exista masina perfecta, fiecare alege prin prisma nevoilor sale. In cazul meu de exemplu, suntem un cuplu tanar, la inceput de drum, si bancheta din spate face fata cu succes bagajelor aferente. Cand o sa fim mai multi, o sa trecem la ceva mai mare. Matiz mi se pare o masina decenta pentru oras si cate un drum de weekend. Intr-adevar, mi-ar placea si mie sa zbor cu 140 si sa ii depasesc pe toti, dar cu maticul nu am cum, adica poate as avea cum, in anumite situatii, dar nu e suficient de safe... de fapt nu e deloc Parerea mea - cel mai bine e sa iti iei nu ce masina iti place, ci masina pe care iti permiti sa o intretii si sa o exploatezi. Link to comment
Cumnatu Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 (edited) @muscarul, cu tot respectul, la replica "Parerea mea - cel mai bine e sa iti iei nu ce masina iti place, ci masina pe care iti permiti sa o intretii si sa o exploatezi. " nu pot decat sa iti zic ca gresesti flagrant. Imi permit sa intretin ... x masini dar daca niciuna din ele nu imi place o sa fie un calvar condusul din ea. Am schimbat 3 masini pana sa ajung la una care sa imi placa si acum nu as da-o pt nimic in lume , chiar daca ma ustura ceva intretinerea. Gandeste-te ca sunt oameni care sunt pasionati de ... trabant, care evident este un jaf de masina, este de fapt prea mult spus masina. Acei oameni insa, din simplul motiv ca le place nu o sa o schimbe cu altceva chiar daca poate si-ar permite. Deci parerea mea e contrara : daca iti place masina, INDIFERENT ce este ea, vei fi multumit si fericit, chiar si cand bagi munca si $ in ea. Daca nu iti place in mod deosebit de ea, si un set de sigurante pt masina te va deranja la achizitie ( 12 RON ) LE : si mi se pare ca trebuie sa iti palca mai mult cum stai in ea si cum te simti IN ea, nu privind-o din exterior. Gandeste-te, la exterior o vezi cateva secunde pana te sui in ea, in interior stau cu miile de ore. Edited December 13, 2007 by Cumnatu Link to comment
muscarul Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 (edited) Bine, am cam exagerat eu un pic... faceam mai mult referire la cei cu masini tari pe care le tin in parcare ca nu au bani de reparatii... Intr-adevar, la 4.000 de euro, ca de categoria asta vorbim, nu ai prea multe optiuni. Eu de exemplu am ales matizul in detrimentul unui cielo coreean, pentru ca am considerat ca matizul il pot intretine mai usor. Oricum, cine isi permite sa intretina X masini, cum spuneai mai sus, nu cred ca se incadreaza in categoria celor 4.000 de euroi. Parerea mea Si da, iti dau dreptate, cine e indragostit de o masina, pe aia o ia... Suntem foarte subiectivi la ales masinile, daca am alege numai pentru utilitate si costuri de intretinere, am umbla toti numai cu VW broscuta si cu Liaz-uri din alea de aveau militarii rusi, hehehe Edited December 13, 2007 by muscarul Link to comment
Matizel Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Mai Bucurestiu ALO taceti domne, Ardealul are dreptate Si eu as alege tot un Matiz deoarece e prima masina cu care stiu ca ajung acasa. Fiind mititel si delicat ma indeamna sa il conduc prudent cu o viteza constanta ce nu depaseste 90kmh Link to comment
Recommended Posts