narcisgaby Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Cum se verifica nivelul lichidului din vasul cu lichid de spalat?Daca se termina se desamorseaza pompa? Da ca pun acum in completare se amesteca esentele.Cum se procedeaza? Link to comment
NFS Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Nu se verifica! Daca se termina merge pompa in gol. Daca te prinzi repede n-are nici o problema... daca nu, depinde de cit de insistent esti probabil. N-ai decat sa amesteci "esentele", care-i problema? Link to comment
ileana Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Daca nu mai iese nimic prin gaurele, decat aer, inseamna ca e gol. Daca il completezi si da pe rascoale, inseamana ca e plin. Link to comment
andreib Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Nu se verifica. Cand se termina umpli cu solutie(cca 1.5-2l). Nu se dezamoseaza pompa, nu se strica nimic, nu sunt pb daca ,,amesteci esentele''. Link to comment
Satori Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Pot fi probleme daca dai prea mult in gol. Asa ca mai bine amesteca parbrizoalele. Pentru conformitate: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...ost&p=28132 Link to comment
laurentziu83 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Eu am schimbat un rezervor de lichid de spalat parbrizul la Matiz. 1. nu se dezamorseaza pompa 2. nu poti verifica nivelul lichidului in nici un fel. Doar daca scoti roata dreapta, demontezi aparatoarea de plastic a rotii, te bagi acolo si te uiti cu o lanterna la rezervor. Link to comment
Wolfman Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 La mine in gatul vasului este un T (cu latura lunga in sus) dintr-un fel de pluta care se ridica cand vasul este plin si coboara pe masura ce se goleste vasul. Link to comment
ASIMO Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 (edited) No' , mai Wolfamn, dar tu ai masina cu toate plasticele pe ea, mah! O sa studiem sa vedem daca se poate face asa ceva si pe Kalosi€ si alte modele fara indicator. @narcisgaby : Daca vrei neaparat sa vezi nivelul, inceraca cu ceva lung pe care sa-l bagi in rezervor... pe principiul jojei de ulei. Poate merge... Eu am tot ramas fara zeama, si nu se intampla nimic. Edited October 13, 2006 by ASIMO Link to comment
Recommended Posts