uskt2005 Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 In ce consta acest tuning de ultima ora? Pune niste poze cu plafoniera http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=210732 Iar poze cu plafoniera cand o sa le scot din camera, momentan nu am cum maine sigur voi putea "> Link to comment
uskt2005 Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 Era atat de curata incat nu am rezistat sa nu-i fac poze Orice s-ar spune despre masinile spalate la spalatorii auto, tot cel mai bine iese cand o speli cu mana ta Am sters si motorul putin, mi-a fost frica sa ma duc la o spalatorie unde se face aceasta operatiune, eu zic ca a iesit destul de bine "> Link to comment
laurentziu83 Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Multumim pasagerului tau pentru urarile de dulce. Link to comment
uskt2005 Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 In ce consta acest tuning de ultima ora? Care parte a plafonierei o "nichelezi" si unde gasesti autocolant pt asa ceva? Pune niste poze cu plafoniera Autocolant gasesti la magazinele de genul 1001 articole sau la cele de decoratiuni interioare Link to comment
uskt2005 Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Investitii pana acum in masina: 1. mp3 player Alpine 300 ron 2. boxe coustic 16,5 cm si pioneer 10 cm 220 ron 3. faruri clare 3 buc 380 ron 4. semnalizari clare 80 ron 5. semnalizari laterale clare 25 ron 6. pleoape far 60 ron 7. stopuri clare 300 ron 8. tips toba inox 65 ron 9. grila radiator 25 ron 10 becoleduri numar+plafoniera(aici intra si temporizatorul) 70 ron 11 . pozitii + becuri bord 3 seturi philips blue vision 45 ron 12. alte maruntisuri( neoane interior, huse imitatie piele, manson volan, etc) 200 ron total 1770 ron pt viitor 4 jante aliaj (inca nu m-am hotarat supra modelului undeva in jur 1500 ron) 4 cauciucuri vara dunlop sau toyo si ceva imbunatatiri la partea audio Link to comment
uskt2005 Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 (edited) Noutati Operatiune care a durat 4 ore cu tot cu uscatul vopselei(de culoarea masinii) Efect - super Edited May 9, 2007 by uskt2005 Link to comment
uskt2005 Posted June 21, 2007 Author Share Posted June 21, 2007 Update Au venit cu tot cu cauciucuri, urmeaza sa dau jos semnul de opel dar vor ramane 2 gaurele mici cu diametrul de max 2mm pe care inca nu stiu cu ce sa le acopar Link to comment
Alex23 Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Ti-am admirat d ela bun inceput masinuta ta, mai ales stopurile de spate sunt mortale! Nu pot spune si acelasi lucru de jenti! Link to comment
EM!L Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Super dupa gustul meu, vin jantele! Afacere buna Link to comment
Lao Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Sincer să fiu, mie nu-mi plac de nicio culoare jantele. Şi e cam inaltă maşina, nu-i faci nimic? Nu schimbi niciun arc?! Link to comment
Englishman Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Nici eu nu ma omor tare prea dupa jante . Dar tie sa-ti placa, asta e important ! "> Link to comment
uskt2005 Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 (edited) Au fost cateva considerente care m-au facut sa le iau: 1. Aratau foarte bine - nu sunt zgariate nu sunt lovite 2. Sunt exact la culoarea masinii 3. Erau echipate cu cauciucuri noi noute de vara(luate din germania - la momentul de fata au in jur de 2.000 de km) 4. Jantele care le aveam +cauciucurile originale nu imi mai confereau incredere(aveam o vibratie pe la 100km/h, am tot incercat sa le echimibrez sa le centrez etc - degeaba ) 5. Calitatea lor cred ca este mult mai buna decat la multe jante care se gasesc la noi pe piata @Lao - Masina nu e foarte inalta din poza e adevarat ca pare cam inalta, dar iti spun sincer ca nu este nicio diferenta intre cum era inainte si cum e acum. Si , da , in viitor am in plan sa o mai si cobor putin , dar mai dureaza putin Inca nu prea stiu ce sa fac si cu ce sa astup gaurelele de max 2mm care vor ramane cate doua pe fiecare janta dupa ce voi da jos semnul de opel. Daca aveti vre-o idee ar fi binevenita. Multumesc Edited June 22, 2007 by uskt2005 Link to comment
Englishman Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Pai io zic sa tai frumos o bucata de cablu de aluminiu cu diametrul exterior mai mare decat gaurile respective ( o sarma groasa) si sa-l bagi fortat acolo. Normal, trebuie sa te asiguri ca este la nivel si nu va fi proieminent. Link to comment
laurentziu83 Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Eu zic ca jantele se potrivesc foarte bine pe masina. Nu poti sa pui nici jante prea agresive pe o masina destul de veche ca si conceptie. Oricum se cerea o imbunatatire la trenul de rulare, degeaba ai fi facut ce ai facut pana acum, daca ramaneai tot cu debica. Cum ar fi aratat o dacie 1300 cu jante ca ale lui Pepinno? Hidos, nu? Gaurile alea sunt apropiate sau sunt departate? Poate merge sa lipesti un sticker cu daewoo pe ele, nu stiu cat ar tine carpeala asta, dar oricum. Iar o solutie gen "umplut cu Poxilina si apoi dat cu vopsea gri peste" nu mi se pare prea atragatoare. Faci o poza cu janta fara emblema, poate merge sa lasi asa gaurile. Ce caucioace ziceai ca ai acu? Edited June 22, 2007 by laurentziu83 Link to comment
uskt2005 Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Am incercat ca la una din poze sa scot (virtual deocamdata) sigla opel Deasemenea am facut poza si la cauciuc sa se vada perisorii de pe el Link to comment
Mircea Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Cauta capace pentru jantele originale de Daewoo sau sigle Daewoo cum sunt cele de pe bot la matiz. Am un feeling ca se vor potrivi Link to comment
uskt2005 Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Am un feeling ca se vor potrivi Buna idee ...merci...Si chiar daca nu se potrivesc, le fac eu sa se potriveasca Link to comment
Mircea Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Au si alea 3 pini de fixare si banda dublu adeziva. Daca nu se potrivesc pe gauricile existente, tai pinii aia si doar le lipesti. Dupa ce dai jos siglele de opel, sa freci cu un polish zona respectiva, ca sa restaurezi un pic culoarea. Siglele de opel le poti vinde apoi unor dacioti sa si le lipeasca pe unde vor Link to comment
uskt2005 Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Cam asa arata fara emblemele de opel , dar au ramas acele 2 gaurele, ma gandeam sa pun un stiker cu sigla daewoo rotund, dar problema este ca nu sunt decat cu autoadeziv si nu stiu cat timp ar rezista pe jante Ce sa fac ? Le las asa? Link to comment
laurentziu83 Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Baga un adeziv mai puternic atunci. A, si vezi ca vecinii te roaga frumos sa nu le blochezi usa. Edited June 22, 2007 by laurentziu83 Link to comment
papie Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Eu zic ca e imposibil sa nu gasesti un adeziv "adevarat" si sa lipesti peste gauri o sigla gen cum e cea din spate de pe portbagaj. Si o intrebare: Plumbul de echilibrare cam seamana cu astea clasice pt. jeanta de tabla, eu stiam ca pt, astea de aliaj sunt plumbi speciali care sunt cuva lipiti / ambutisati nu stiu exact si au cu totul alta forma. Link to comment
Tommy Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Sunt doua tipuri de echilibrare la jantele de aliaj. Link to comment
EM!L Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Si cu silicon in culoarea asta cred ca poti rezolva problema fara sa mai lipesti altceva acolo! Erau unele tipuri de silicon ce adera la diferite materiale! Link to comment
uskt2005 Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 (edited) Care vreti stopuri ca ale mele le gasiti pe Bd-ul Biruintei la nr 84 la iesirea spre Constanta la 100m inainte de selgros pe partea stanga la un magazin de piese daewoo sh. Pretul lor este de 500 ron Rog Moderatorii / Adminii sa nu considere reclama, am zis sa fac un bine celor care doresc asa ceva In cazul in care nu se poate lasa asa postul rog modificarea lui. Multumesc si scuze daca am gresit Edited July 4, 2007 by uskt2005 Link to comment
Englishman Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 (edited) Mr. Uskt, m-ai lamurit de m-ai ...bagat in ceata de tot.. Baga o poza cu plafoniera in stare OFF, ca sa pot si io` bunghi folia ta de acolo, ca in pozele pe care le-ai pus e prea multa lumina... "> Edited July 4, 2007 by Radux Link to comment
Recommended Posts